Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • black ops la alakası ne yaw bunun sahsen anlamadım ! hıkaye modu olacakmıkı gene !
  • Oyunun İçine etmişler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

Activision, muhteşem CoD1, CoD2'den sonra her sene, suyunun suyunu isterse 7-8 sene sonra olacağı buydu. Güzelim, 2.Dünya Savaşı ortamı ne saçmalıklara geldi. CoD4'ten sonra dağıtmaya başlamıştı zaten. Infinity Ward'daki elemanların geçen sene ayrılmasıyla tüyü de diktiler sonunda...
    .
    MoH,CoD1, CoD2, CoD4 MW, CoD MW2 'yi yapan elemanlar, yani eski Infinity Ward çalışanları Activision'ın baskısından kurtulmak için ayrılıp Respawn Entertainment isimli firmayı kurdular. Bir seneyi aşkın süredir EA desteğiyle yeni bir FPS geliştirmekteler. Efsane bir oyun çıkacak ortaya, belli. Gelişmelerihttp://www.respawn.com/ sitesinden takip edebilirsiniz...
    .
    Her güzel şeyin bir sonu var, CoD ekolü de buraya kadarmış demekki...

Respawn ismi altında kurulan bu yeni ekibin CoD'den daha başarılı projelere imza atacağından şüphem yok, belki ilk oyunlarında 2. dünya savaşını konu alabililer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Mayıs 2012; 9:23:22 >

• kimse boşuna ümitlenmesin bu oyun senaryosundan bi cacık olmaz multiplayer odalıklı olucak bnce hiç senaryoya uğraşmasınlar multiplayer bir oyun çıkarsınlar artık iyici içine ettiler cod serisinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

kimse boşuna ümitlenmesin bu oyun senaryosundan bi cacık olmaz multiplayer odalıklı olucak bnce hiç senaryoya uğraşmasınlar multiplayer bir oyun çıkarsınlar artık iyici içine ettiler cod serisinin.

aynen katılıyorumm
  • Trailerda gözüken Black ops 2yi crysis gibi yapmışlar resmen. Cod kendi çizgisinden çıkmış durumda...
  • Bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?????????????????????????????????????

Hayatimda İLK DEFA Call of Duty Serisinin yeni Oyunu çikacak diye Sevinmedim....

COD Bitmiştir...... Umarim bu Şaka videosu Falandir... Zamani geldiğinde '' Sürprizzz, Oyun aslinda o değildi Nasil kekledik la sizi '' gibi bir şeylerle çikarlar karşimiza..
  • arkadaşlar yaptıgınız yanlış ben senelerdir cod oynuyorum ve onun zevkini başka hiç bir fps den almıyorum bf3 bir oyunla codun tahtına oturup sizin gibi yeni yetmelerin aklını çeliyorsa gerçekten yazık herkes activisiona diyor soyguncu evet biraz dlc ler falan pahalı ama ea de gerçek yüzünü gösterdi

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mw serisi 1 de kalmaliyidi sinra sacmaladi heleki mw 3 ruhsuz sacma bir oyun... Black ops a laf edenler cocuktur o senaryo filmde bile yok. Fps demek demek adam vurmak degil sirf... Benim kanatimce en iyi fpsler cod 1 battlefield 1942 cod 2 , mw 1 ve black ops...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robotu seçiyorsun senin yerine öldürüyor. Ne anladım oyundan ben ?
  • Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Konunun ismini görünce bi heyecanla atladım ama malesef beklediğim gibi çıkmadı. COD'un felsefesinin çok dışında bir tralier olmuş. Tamam yine teknoloji gelişmiş olsaydı ama uzay gemileri falan çok abartılmış çok saçmalanmış. Bunların yerine çok daha gelişmiş silahlar (duvar arkasını gösteren ısıya duyarlı silahlar gibi)daha gelişmiş uçakların şahsen kullanılması (heronlar, insansız uçaklar, görünmez uçaklar, ışık hızındaki uçaklar vb) bu tarz yapılarla yine mevcut ülkeler arasında ajanlık ve operasyon temalı bir oyun olsaydı keşke.
  • Çıkış tarihi hakkında bilgi var mı?
  • Ekleme: COD şu ana kadar fazla oynamamış olsam da, bu videonun benim oynadığım COD ile alakası pek yok.
  • Olmamış bence atlar vs robotlar
  • yine bir cod klasiği ( kırılmayan duvar , berbat yapay zeka ama güzel bir senaryo ) :))

• şakaysa komik değil, şaka değilse hiç komik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

şakaysa komik değil, şaka değilse hiç komik değil.

haha

• Keşke şaka olsa harbiden :(

• Battlefield'ın kalitesi düşmez umarım, rekabet azalacak çünkü.
  • Evet beyler call of duty serisinin sonuymuş meğer...
    Biz cod 1den beri oynayanlar cod4 gelince demiştik cod bitti diye.Tamam yenililk falan adapte olduk cod dedik ismi var diye oynadık.harbi de senaryosu olmasa oynanacak bi tarafı yoktu cod6 ve 8in. cod8e bile zar zor alıştık.Alıştık ama bu kadarı da çok saçma. Zaten treyarchın yaptığı black ops 1 e girmiyorum. Cod3 ve 5 yine 2.dünya savaşı olduğu için biz eski oyunculara fena gelmemişti. Yenilik taraftarıyım açıkcası cod4-6-8 i inkar etsem de infinity ward bana sevdirdi azcık yine oynadım ama arkadaş bu black ops 2 öff yeter çok uzattınız meselesine döndü. İnfinitiy ward da umutluyum bu saçma sapan durumu düzeltirler umarım. Eğer onlar da rekabet diye bunlara ayak uydurursa cod serisi benim için biter.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.