Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek kelime ile fiyasko....
  • yapımcılar oyunun yenilikçi olacağını söylemişlerdi.oyunda ata binmişler düşman helikopterinden kaçıyorlar.bumuydu yenilik dediğiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yav o değilde 2025 uzay çağını konu alan bir oyunun Fragmanında atlı adamların ne işi var ?

2025 13 sene sonrası, yuh yani uzay çağını nereden çıkarıyorsun pratik zeka..

ayrıca oyunda 80'lere dönme felan olacak, o dönemde de savaşılacak ama çoğunluğu 2025'te geçecek. at sahneleri muhtemelen 80'lerden..

Bu 80 kısımları ne alaka ki:?

flashback gibi yani, hikayede bağlanacak noktalar felan bir şekilde sunulacak.. sadece futuristik değil yani oyun..

• senaryo ilginç olmuş önemli olan online kısmı en cok vakit gecirdiğimiz bölüm videoda gosterilenleri online kullanabilirsek cok değişik bir oyun geliyor düşünsenize uçakla adamı kovalıyosun adam ata binmiş kaçıyo kısaca ben başarılı buldum.
  • oyun sanki türkiye için yapacaklar adamlar amerikada 1 numara siz boşuna yorum yapıp yok böyle oldu yok şöyle oldu
  • süper ötesi zaten call of duty kendini kanıtlamış artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yav o değilde 2025 uzay çağını konu alan bir oyunun Fragmanında atlı adamların ne işi var ?

2025 13 sene sonrası, yuh yani uzay çağını nereden çıkarıyorsun pratik zeka..

ayrıca oyunda 80'lere dönme felan olacak, o dönemde de savaşılacak ama çoğunluğu 2025'te geçecek. at sahneleri muhtemelen 80'lerden..

Bu 80 kısımları ne alaka ki:?

flashback gibi yani, hikayede bağlanacak noktalar felan bir şekilde sunulacak.. sadece futuristik değil yani oyun..

En güzel tarafı da bu zaten, BO'da 2. dünya savaşı yıllarına gitmiştik. Senaryo yine güzel olacaktır ama Treyarch'ın çabaları bu eski grafik motoru ile yine boşa çıkacak. Son CoD isminde oyun olsun da kurtulalım artık.

Treyarch IW'dan daha yenilikçi bir firma, Activision'ın gölgesinden kurtulup kendi geliştireceği grafik motoru ile yeni projeler yaratmalı bence. Oyun yapım firmalarının çoğu savaş fps oyunu yapma peşinde, artık aynı türde şeyleri oynamakdan gına geldi. Biraz da korku, bilim kurgu ve vahşi batı türüne ağırlık verilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Mayıs 2012; 11:24:37 >

• Bu ne ya
    Dehşet-ül Vahşet lik oyunu Rezil-i Rüsva ettiler
  • hiç beklemezdim oyunun bukadar robotlu terminator çağında geçiceğini :D call of duty nin her serisini severek oynadım sinematik görüntüleri herzman başarılıdır. bunuda umutla bekliicem, inşallah cıvkı çıkmamıştır. call of duty ismini taşımasa bu traileri ozaman izlesem hiç ilgilenmezdim. inşallah göründüğünden çok daha güzel olur. göya yep yeni grafik motoru ve yazılım yapıcaz dediler black ops2 için. grafik motoru bana aynı geldi, cryengine gibi patlama yapıcak yeni bi grafik motoru yapsaydılar keşke...
  • "Tek kelime ile harika-Tek kelime ile rezalet"

Tek bir video izleyerek, tek kelime ile ifade edilebilecek bilgi düzeyine ulaşabilenleri tebrik ediyorum.Bu ne algı gücüdür böyle!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 4 Mayıs 2012; 11:44:17 >
  • Oyunu korsan alicam korsan oyun akar orjinal alanlari anlamiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OHAAA Oyuna grafik motoru getirmeden robot getirebilme özelliği Black opsa özgü bişe -.-
  • Arkadaşlar ben COD' un çizgisinden çıktığını düşünüyorum. 1942' den 2025 e çok garip geliyor. Hadi günümüz savaşlar neysede şu anda ciddi anlamda çizgisinden çıkmış durumda COD. Senaryo bakımından söylüyorum. Grafik konusuna gelince sizi eğlendiriyorsa ve bunu grafik ile değilde gerçekten sizi oyunun içinde hissettirebiliyorsa grafik hiç bişeydir. Bizler Duke Nukemlar ile Half-Life ile büyüdük. Ve o zamanlar daha çok zevk aldığımız bir gerçekti. Sizi eğlendiriyorsa grafik, ses ve senaryo çokta önemli değil.
  • Mesajım bulunsun gercekten robotlar falan olursa 2. rezalet olacak
    Edit:İzlemez olaydım ben etli kemiklilerle savaşmak istiyorum demir yığınlarıyla değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Thranduil -- 3 Mayıs 2012; 19:19:54 >
  • woods yaşıyor !!!
  • yazık etmişler güzel seriye :(
  • cod dagıtmıs yine bu nasıl bi hikaye bu nasıl bi grafik bu nasıl bi oyun tarzı anlamak guc
  • Biz CoD serisini böyle bilmedik, nerde gözünü sevdiğim CoD2, CoD4... Yazık walla,
    .
    Respawn yeni oyununu çıkarsa da oynasak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Oyunu korsan alicam korsan oyun akar orjinal alanlari anlamiyom

Bosver bu kafayla anlaman zor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.