Hikaye rezil olacak gibi geldi o ne öyle robotlar falan crysis , killzone oynuyoruz sanki , grafikler iyi olabilir diğer şeyler rezil olacak bence
Bence konusu harika. MW serisinin sonu gibi duruyor bu seri. Zaten mw3 black ops'tanda kötüydü.
Adamlar her oyununda 20 milyon satıyorlar neden yeni motor yapsınki?
1 seneyi askin bo oynuyorum daha hikaye modunu bitirmedim. sadece zombi modu oynarim. hikaye modu falan onemli degil yani benim icin.bakalim zombiler nasil olacak. bu arada zombici varsa eklesin
terminatör terk
Acaba konuşan kişi Alex Mason olabilir mi ?
grafikler ve senaryosu çok güzel
Aga bu nedir? Muhtemelen bu seriyle beraber CoD'u almamaya başlayacağım.
Bekletti bekletti, ama slnunda iddalı bir video geldi, fazlsıyla iddalı hemde grafikler olsun atmosfer hele senaryo, aklıma I Robot geldi :))
Savaş alanı çok karışık olacak gibi duruyor (çok fazla araçtan) haritaların büyük olmasını bekliyorum zaten görünen de o gibi duruyor. Bence çok büyük yenilikler yapmışlar. İyi mi kötü mü tam karar veremedim oynanışı bir görmem lazım.
Çıksın bakalım bi peşin hükümlü olmamak lazım ama yinede biraz üzüldüm gibi seneryo ve motor bakımından
black ops 2 galiba call of duty kitlesinden "gelecekte geçen oyunları oynamam, futuristik oyun oynamam" diyen ergenleri silecek ki oyunun kommunitesi için iyi bir gelişim olur
multisi nası olcak acaba.. özel haritalar çıkarmı bunun multiye?
şimdi söyleyin bana,kim bu oyunla boy ölçüşebilir :)
quote:
Orijinalden alıntı: kingofthehell
şimdi söyleyin bana,kim bu oyunla boy ölçüşebilir :)
biraz eski olacak ama
edit: şaka maka black ops2'den görsel olarak daha iyi görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 2 Mayıs 2012; 20:11:45 >
3arc yapsın çamurdan yapsın
Ben videoyu pek beğenmedim. Seriden kopmuş resmen bu ne robotlar insansız hava araçları falan. Ön yargılı da olmak istemiyorum ama bana saçma geldi. Neyse bekleyip görecez.
Gelecekte geçiyor olması beni memnun etmedi sevemedim bir türlü
videoya o kadar laf edenlerden o kadar eminim ki ilk çıktığı gün indirip hemen oynamaya başlayacaktır