Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hikaye rezil olacak gibi geldi o ne öyle robotlar falan crysis , killzone oynuyoruz sanki , grafikler iyi olabilir diğer şeyler rezil olacak bence
  • Bence konusu harika. MW serisinin sonu gibi duruyor bu seri. Zaten mw3 black ops'tanda kötüydü.
  • Adamlar her oyununda 20 milyon satıyorlar neden yeni motor yapsınki?
  • 1 seneyi askin bo oynuyorum
    daha hikaye modunu bitirmedim.
    sadece zombi modu oynarim.
    hikaye modu falan onemli degil yani benim icin.bakalim zombiler nasil olacak.
    bu arada zombici varsa eklesin
  • terminatör terk
  • Acaba konuşan kişi Alex Mason olabilir mi ?
  • grafikler ve senaryosu çok güzel
  • Aga bu nedir? Muhtemelen bu seriyle beraber CoD'u almamaya başlayacağım.
  • Bekletti bekletti, ama slnunda iddalı bir video geldi, fazlsıyla iddalı hemde grafikler olsun atmosfer hele senaryo, aklıma I Robot geldi :))
  • Savaş alanı çok karışık olacak gibi duruyor (çok fazla araçtan) haritaların büyük olmasını bekliyorum zaten görünen de o gibi duruyor.
    Bence çok büyük yenilikler yapmışlar. İyi mi kötü mü tam karar veremedim oynanışı bir görmem lazım.
  • Çıksın bakalım bi peşin hükümlü olmamak lazım ama yinede biraz üzüldüm gibi seneryo ve motor bakımından
  • black ops 2 galiba call of duty kitlesinden "gelecekte geçen oyunları oynamam, futuristik oyun oynamam" diyen ergenleri silecek ki oyunun kommunitesi için iyi bir gelişim olur
  • multisi nası olcak acaba.. özel haritalar çıkarmı bunun multiye?
  • şimdi söyleyin bana,kim bu oyunla boy ölçüşebilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofthehell

şimdi söyleyin bana,kim bu oyunla boy ölçüşebilir :)

biraz eski olacak ama

edit: şaka maka black ops2'den görsel olarak daha iyi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 2 Mayıs 2012; 20:11:45 >

• 3arc yapsın çamurdan yapsın
  • Ben videoyu pek beğenmedim. Seriden kopmuş resmen bu ne robotlar insansız hava araçları falan. Ön yargılı da olmak istemiyorum ama bana saçma geldi. Neyse bekleyip görecez.
  • Gelecekte geçiyor olması beni memnun etmedi sevemedim bir türlü
  • videoya o kadar laf edenlerden o kadar eminim ki ilk çıktığı gün indirip hemen oynamaya başlayacaktır
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.