Şimdi Ara

CoD Ghosts mu BO2, 3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar sadece hikaye modu için soruyorum,

Ghost biraz daha Modern warfare serisini andırdı.
    Black ops 2 ve 3 pek bilgim yok ama, Black ops 1 i sevmemiştim.

Hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar sadece hikaye modu için multiplayer değil ''Modern Warfare'' serisi hikayesi güzel ve hikayesini yansıtan-yaşatan bir seriydi, oynanış rahatlığınıda unutmamak lazım. Bunlara en yakın hangisidir acaba yazabilirseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loneytunes -- 2 Aralık 2016; 1:36:47 >

• Ghosts'un hikaye anlamında seriye kazandırdığı hiçbir şey yok. Artık WWI ya da WWII timelineına döneceklerinden devamının gelmesi de zor. Black Ops, serinin en güzel ve en orijinal hikaye zinciri. BO ve BO2 favorim fakat BO3 de oldukça detaylı bir hikayeye sahip. BO ve BO2 birbirlerinin devamı sayılabilecek kadar bağlantılı değiller fakat ilk oyuna dair birçok gönderme var. BO3 ise önceki iki oyundan bağımsız. Birkaç yerde önceki oyunlara ufak tefek göndermeler yapılıyor fakat karakter bazında herhangi bir bağlantı yok. Nitekim oyunda bir ana karaktere de sahip değiliz, cinsiyetini belirlediğimiz karakter 'Player' olarak geçiyor.
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    Anladım, ilk BO oyununu oynamıştım sevmemiştim açıkçası sevenler varsa affola BO2 içinde ilk oyundan birçok gönderme olduğunu söylemişsiniz oynanış açısından karakterler açısından ilk oyuna benziyorsa sevemeyebilirim. BO3 içinse farklı olduğunu söylediniz, siz elbette daha iyi bilirsiniz ilk 2 oyunundaki oynanışına, karakterlerine oyunun atmosferiyle vs. benzerlik varmıdır acaba, yoksa gerçekten her açısıyla bağımsız' mı. Teşekkürler :)
  • loneytunes kullanıcısına yanıt
    İlk Black Ops, Soğuk Savaş döneminde; diğer iki oyun ise yakın gelecekte geçiyor. O yüzden oynanışta farklılıklar olabilir. BO1-BO2 arasında önemli ve hikayeye etki edebilecek göndermeler var. BO1 hikayesi bilinmediği taktirde ikinci oyundan alacağın zevk azalacaktır. BO3 ise bağımsız bir hikayeye sahip fakat arada çok ufak göndermeler oluyor BO2'de yaşanan olaylara.
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    BO3 ün bayağı bir detayları var gibi görünüyor, ateş çıkaran silahlar değişik ışın silahları falanda sanırım o detaylara dahil olarak, umarım onlar sadece multiplayerinde olan şeylerdir :)
  • loneytunes kullanıcısına yanıt
    Tam olarak hatırlamıyorum silahları fakat senaryosunda bazı anlarda bir Call of Duty oyununda olup olmadığını sorgulayabilirsin. Olumsuz bir durum değil bu, yalnızca seriye değişik bir yaklaşım getirmiş. Oyunun sonu hakkında Reddit'de dolaşan bir sürü teori var, üzerine düşünülebilecek bir senaryoya sahip yani.
  • Kesinlikle BO2 hatta BO2 kıstas kabul etmez. Eğer adı COD olmasa beğeni olarak çok daha başarılı olabilirdi, zaten deli gibi sattı orası ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD 8 MW3 TR YAMA VAR MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ghost'un hikayesi epik olsada çok kısa geldi bana. black ops daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.