Şimdi Ara

COD Online için PS4 mü XBOX One mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi , COD Advanced Warfare veya Black Ops III alıcam.Full online oynama amacıyla alıyorum.Hangi konsolu önerirsiniz ?
    Kafamda hep PS4 vardı ama COD dünya şampiyonaları , resmi turnuvalar vs hep xbox'ta yapılıyor.Bu da kararsız kalmama sebep oldu yardımlarınız bekliyorum.

• Bence xbox al neden mi?
    Bende ps3 var 6 tane call of duty oyunum var ve hepsinde lag var xboxta serverlar daha sağlam ps'de bi oyunu alıyorum 1 yıldan sonra serverlar göçüyor
    Birde şunu söyliyeyim aw ve bo3 ikiside berbat oyunlar awi oynadim berbatti hemen takas ettim bo3 gözüme ondan da beter geldi piyasada gercekci savas oyunu olarak bir battlefield kaldi bu yuzden oyun olarak o ikisini önermiyorum bf4 veya cod ghosts almani tavsiye ederim

Edit:gecen ps4de ghosts serverları aynen dedigim gibi bozuldu diyorlardi sanirim cod ghosts ana konuda yaziyordu

Bu arada ps4de online oynamak yillik 150 xbox oneda 100tl
    Ps4de cozunurluk daha iyi ve bf4de fpsde daha iyi ama xbox oneda da renk paneli ve renk canliligi daha iyi ve lag konusunda daha iyi diyorlar ben lagdan çok bunaldigim icin xbox one tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 8 Temmuz 2015; 4:23:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bence xbox al neden mi?
    Bende ps3 var 6 tane call of duty oyunum var ve hepsinde lag var xboxta serverlar daha sağlam ps'de bi oyunu alıyorum 1 yıldan sonra serverlar göçüyor
    Birde şunu söyliyeyim aw ve bo3 ikiside berbat oyunlar awi oynadim berbatti hemen takas ettim bo3 gözüme ondan da beter geldi piyasada gercekci savas oyunu olarak bir battlefield kaldi bu yuzden oyun olarak o ikisini önermiyorum bf4 veya cod ghosts almani tavsiye ederim

Edit:gecen ps4de ghosts serverları aynen dedigim gibi bozuldu diyorlardi sanirim cod ghosts ana konuda yaziyordu

Ps4de cozunurluk daha iyi ve bf4de fpsde daha iyi ama xbox oneda da renk paneli ve renk canliligi daha iyi ve lag konusunda daha iyi diyorlar ben lagdan çok bunaldigim icin xbox one tavsiye ediyorum

Aylardır bf4 oynuyorum ps4 lag olayi hic olmadi bende ayrica ps4 150 tl demissiniz plus icin arkadaşım eğer konuyu tam olarak bilmiyorsanız kulaktan dolma yazılar yazmayın 70-80 tl arasında plus alabiliyorsunuz hong kong psn vs vs ve sunuda sosöylemekte fayda var ülkemizde ps4 kitlesi xbox one kitlesine göre daha cok ve türk arkadaşlarla oynama şansı daha cok arkadas edinme çevre edinme eğlenme şansı daha cok benden bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle_x

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bence xbox al neden mi?

Aylardır bf4 oynuyorum ps4 lag olayi hic olmadi bende ayrica ps4 150 tl demissiniz plus icin arkadaşım eğer konuyu tam olarak bilmiyorsanız kulaktan dolma yazılar yazmayın 70-80 tl arasında plus alabiliyorsunuz hong kong psn vs vs ve sunuda sosöylemekte fayda var ülkemizde ps4 kitlesi xbox one kitlesine göre daha cok ve türk arkadaşlarla oynama şansı daha cok arkadas edinme çevre edinme eğlenme şansı daha cok benden bu kadar

Hocam benim psde arkadaslarim var ama cok ta oynamiyoruz beraber ha ama ortami psde ise zaten ps alir arkadas
    Bu arada bfden ziyade codu sormus bakin bu bir gercek cod 1 yada 2 yil sonra psde bozuluyor inanmazsaniz gidip cod ghosts ps4 ana konuya bakin psn gercekten iyi bir alt yapiya sahip degil xbox ise online kalitesinin dusmesine izin vermiyor serverlar oyunun yapimcisina degil direk microsofta ait oldugu icin oyun yapimcisi istesede yeni oyun alsinlar diye eskisini bozamiyor

Ben sahsen 4 yasindan beri ps oynayan biriyim ps1 ve ps2 cok efsane makinalardi ama ayni kalite ps3te hele hele ps4te korunamadi diye dusunuyorum özellikle online olayinda ps3 ve 4 xboxa ezildi resmen ama grafik yayginlik falan derseniz ps4 tabiki

Hong kong psn olayi falanda benim icin zor acikcasi Tr icin olan xboxta zaten 75tl niye gidip hong kongla endonezyayla falan ugrasayim ki sevmiyorum o tür işleri

Son olarak içinize en cok hangisi siniyorsa onu alin derim konuyu acan arkadasa

• Xbox ONE tabii ki burada Online oynamaktan bahsediyoruz. Bugün de giremedim Online a ps4 te

• Aslinda ennpara iadeli tr psnde alınabiliyor :) yani 150 tl ye gelmiyor cod olayına gelince ben eski cod oyuncusuydum ama ne zaman cod waw cikti bf ye gectim beni sarmiyor oyle jetvpack kullanmak bf daha gerçekçi savaş konusunda tabi seçimi arkadas yapicak bende ps 3 zamanında xbox 360 ta vardı her ıki konsolda oynadim ama simdi nasipse eylül ayında xbox one da alicam arkadasin seçimi umarim kendi icin ıyi olur ıyi geceler ...

• Öncelikle o turnuvaların xbox'ta yapılmasının sebebi partnerlik anlaşmalarıydı. Microsoft ve Activision partnerliği artık bitti yeni nesilde Sony ile partner oldular dolayısı ile artık her türlü resmi organizasyon ps4 sisteminde oynanıcak. DLC'lerde ilk ps4'e gelicek.

Lag olup olmamasının en büyük faktörü oyunun match making sistemi

Microsoft'un avrupada ki server sayısı Sony'nin çok üzerinde bunun cod için büyük olmasada bi nebze faydasını görebilirsin belki fakat asıl iş match making'te bitiyor. Eski oyunlarda latency(ping) + bölgesel ayrımlar ile oyun arardı, bundan dolayı oyun bulması zaman alıyordu, belli saatlerde lobby bulmak zorlaşıyordu şimdi öyle bir sistem yok. Her saat her an bastığın gibi oyuna girsin diye Latency ve Local kaldırıldı , hiç bir ayırıcı faktör olmaksızın tüm avrupa karışık oynuyor. Bu sistemin adı Hybrid Lobby. Her girdiğin lobby'de ingilizi-fransızı-ispanyolu vs... adamlar oluyor ve oyunun merkez server'larına yakın oldukları için daima host oluyorlar. Sende 3000-4000 km uzakta olan bir host'a bağlandığın için eşit şartlarda oynaman imkansız hale geliyor. Bu sistem son 2 oyundur var zaten bu 2 oyunuda kimse oynamadı. Eğer aynı sistem Black Ops 3'te olursa konsol farketmez 0.7 ila 1.5 saniye arası gecikmeli görürsün. Bunu oyun anında kendi ekranında farkedemessin killcam'de farkı görürsün. Advanced Warfare'de mesela düşmanın silahından çıkan mermiyi bile göremeden pat diye ölüyorsun sonra killcam'e bakınca aslında senin gecikmeli gördüğün anlaşılıyor. Bu arada şunuda belirtiyim Black Ops 2'de match making kriterleri vardı , any-normal-best seçenekleri bunlardan Best'i seçip aratırsan öncelik ülke içi oyun arıyordu, biz bütün bir seneyi bu seçenek sayesinde sadece türklerle oynadık yüzlerce kişiyle tanıştık, onlarca türk bir araya gelmişti. Normal aratıncada komşu ülkeler geliyordu yine lag olmuyordu. Belki Treyarch yine bu seçenekleri koyar yani umarım koyar yoksa öbür türlü tüm avrupa karışık sisteminde oynanmıyor. Haritada keklik gibi gezersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    XBOX 360 Mİ PS3 MÜ 2022
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.