Şimdi Ara

Codcular buraya fps ile ilgili!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gittim 2 gün önce x1600pro zar zor olsada buldum.Ama eve geldip taktığımda tam bi rezaletle karşılaştım.Arkadaşın dandikten 9600xt'si bile el-alemin'de 125 sabit fps si var.Ama bende gel gör ki sen fazla 110 yada zorlasak 120.Tavsiye eden arkadaşların fps si 200 olmasına rağmen bende 200 ü bırak 125'i geçsem kafamı kıracam.Ayrca sistemim p4.2.8 ht 775 512 ddr-400 .yorumlarınız bekliyorum.yoksa bu kart mefta.

• FPS derken neyi kastedion ???
  • fps oyundaki hızdır kardeşim kaba kaslak açıklarlarsak.yorumun içim teşekkürler.başka fikri olan var mı????
  • Şimdi şöyle fps yi etkileyen en önemli iki ayar vardır bana göre:
    Birinci anti-allisaing(evet böyle yazılmıyor)Bunu kapa istersen ya da 2x'te bırak iyi bir şekilde fps kazandırcaktır.
    İkincisi ise bundan daha önemli kullandığın directx'i 7 yap.Buda inanılmaz bir fps kazancı sağlicaktır.Eğer hala istediğin değere ulaşamadıysan (kesinlikle ulaşmış olursun ama ) Texture ve çözünürlük ile oynayaiblirsin.

Bu arada 125'i geçsen kafanı duvarlara vurcan ben en düşük ayarlarla 90'ı geçemiyorum ben kafamı hangi duvarlara vurim.

• Evet bende directx9 oynarken çok fark ediyor ama 7 de tabi görüntü kalitesi baya düşüyo...
  • fps yi gostere program mi nedir hocam??
  • ben aldaki sistemde 91 gecemiyom minumda 95 filan oluyo(porgramı yeninden kurunca degerler degişti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzu -- 28 Kasım 2006; 18:37:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şunu da söylim ayarlar en düşükte 800*600 aa açık değil.Ayrcıa dx7 de çalştırıyorum.Daha ne yazim.Arkadşın 9600xt si bile 100-125 arasında çıldırıcam valla.Yardım.
  • ram den olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapidsensei

fps yi gostere program mi nedir hocam??

FRAPS

http://www2.fraps.com/FRAPS281.EXE

Yazılımı açık tutarak oyuna giriyorsun. Sağ köşede değer gözüküyor.

Oyunumuz ya cod1 ya da dx7 ayarında açılmış cod 2 sanırım (dx9'da 60 küsür vermesi mümkün değil).

Nikaso'nun anti-aliasing hakkında dediklerine katılıyor; ek olarak arkadaşın sisteminin özelliklerini soruyor, anakart sürücüsünün kurulu olup olmadığını ve ekran kartı sürücüsünün sürümünü merak ediyorum.

-----------

Son iletini görmedim. 800x600 + açılmamış aa işleri karıştırıyor. Yazılımsal mı acabâ? Bir de vsync kapalı değil mi(pek ilgisi yok ama)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Kasım 2006; 21:22:45 >

• evet kurulu herşey sürüm6,14 olmakta.bi de psu dan olabilir mi.Çünkü kasa kapak fanını takınca fps 30'lara kadar düşüyo.Ayrıca cod2 dx7 den bahsediyorum degerler minimum.
  • 60 azmı cokmu
    quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: rapidsensei

fps yi gostere program mi nedir hocam??

FRAPS

http://www2.fraps.com/FRAPS281.EXE

Yazılımı açık tutarak oyuna giriyorsun. Sağ köşede değer gözüküyor.

Oyunumuz ya cod1 ya da dx7 ayarında açılmış cod 2 sanırım (dx9'da 60 küsür vermesi mümkün değil).

Nikaso'nun anti-aliasing hakkında dediklerine katılıyor; ek olarak arkadaşın sisteminin özelliklerini soruyor, anakart sürücüsünün kurulu olup olmadığını ve ekran kartı sürücüsünün sürümünü merak ediyorum.

-----------

Son iletini görmedim. 800x600 + açılmamış aa işleri karıştırıyor. Yazılımsal mı acabâ? Bir de vsync kapalı değil mi(pek ilgisi yok ama)?

• dx 7 de minimum sistemde tabiiki çok azzzzzz.Ya ben anlatamıyorum adamda 125 fps var.Aynı kartı kullanan arkadaşlarda 150-200 arası fps alıyorlar.
  • X1600 pro'm var. COD2 yi tüm detayları ile rahat oynayayım diye kurdum bilgisayarı. 1gb ram ile biraz sıkıntılıydı. 2gb'a çıkartınca ram'ı 1280x960 çözünürlük, 4x AA,tüm değerler en üst değerde çok rahat oynuyorum.
    Ram'ı yükseltmeyi dene . Ya da "system requirements labs" ı google'da arat. Bu sitede senin bilgisayarının donanımını online inceleyip seçtiğin oyun için nelere ihtiyacın var tek tek söylüyor. Eğer bilgisayarında bu oyun için bir yetersizlik varsa bu site sana yardımcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 27 Kasım 2006; 21:46:23 >
  • Linki aşağıda.
    Select product'dan istediğin oyunu seç. sonrası yazıyor zaten orada.

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
  • İşlemci ve Ram cok onemli. Benim x850pro'da dx9 full acinca kasiyordu 1 gb ramde. FPS 20 civariydi. Ram'i 1.5 yapinca FPS 35 civari oldu. Oblivion'da da aynı sey oldu. 1024x768 cozunurlukte med. denebilecek ayarlarda ancak akıcı oynayabiliyorken Ram'i arttırınca 1280x1024 cozunurlukte high ayarlarda akici oynayabiliyorum. Demek istiyorum ki 1 gb. ram sınır, 1.5 yapınca oyunlarda performansiniz hissedilir derecede artiyor. Eger ram'in dusukse enaz 1 gb. yap.
  • Tansu ram ekle bence... Kart 256mb ise min 1gb ram olması lazım sende... Bir tane daha 512 al bence tak... Benim sistem bile kötü ama Fps senden iyi P4 2.0, 256mb 9550 ATI ve 1Gb Ram... Tou'da, Matmata'da fln Fps genelde 40-90 arası oluyor...
  • benimde p4 2.8 ht 512 ddr 9600xt.Fps 110 nun altına inmiyo maşallah tü tü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.