Şimdi Ara

coffy kahveleri başarılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Starbucksta en ucuz filtre kahve bile 80 lira iken diğerlerinde fiyatlar katlanırken coffyde hepsi tek fiyat 60 70 80 olarak boyutlara göre değişiyor ve gayet güzel yapıyorlar. Starbucks balonu yakında patlayacak muhtemelen Türkiye'den çekilecekler.

• Küçülmeye gidebilirler ama çekilmezler bence. Bu millet satırbakstan kahve içmeyi bir statü meselesi yapıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Coffy sahibi yahudi saranga ailesi. Aynı yahudiler Domino's tr nin de sahibi. Tr ye pizzayı ilk getiren kültür tahrifçileri de bunlardır. Saranga da bununla övünen röportaj vermiştir.
    Sarangalar tam bir yahudi, çok sessiz bir ailedir haklarında kolay bilgi edinemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucks'da cool lime diye bildiğin düz su satıyolar. siparişi verirken ekstra aroma istiyo musunuz gibi bişey soruyor. o ekstra dediği aroma aslında ekstra değil, normali o, normali için ekstra para istiyor. onu almazsan düz su veriyo çeşmeden doldurup.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Eylül 2024; 21:37:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşeydanışacam B kullanıcısına yanıt
    hocam Kadıköy'deki cafelerin %90'ı Starbucks'dan bile pahalı çünkü statik müşterileri var. beyaz yakalı tayfa o cafelere oturmayı statü meselesi yaptı.

bu cafeler de oturan beyaz yaka lılar Starbucks'ı beğenmiyolar.

bahsettiğim cafelerde de ekstra bişey yok yani bildiğin kaldırıma sandalye atan yerler.

ben de 2021-2024 arası her hafta sonu gittim çünkü arkadaşlar gidiyordu, en sonunda bıraktım artık rest çektim. rezillik yaa, hiçbirinde kola bile yok. çünkü kolanın maliyeti 25 lira satış fiyatı 60 lira falan. diğer kendi yaptıkları içeceklerde maliyet 10-15 lira satış 100-150 lira.

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Oha öyle miymiş ?

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    Ben nedense gelecekte çözümü otomatlarda görüyorum.
    İşci,kira çok ciddi maliyet.
    Maalesef o otomatların bugün içi çok kirli ve uzun süredir hijyen konusu çözülmüş değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan öyle kahve mi olur, sütlü mütlü çocuk içeceği sanki. Türk kahvesi iç adam diyeyim.

• Samuel-Vanunu S kullanıcısına yanıt
    peygamber efendimiz kahvesini herzaman sütlü içermiş.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Kahvenin keşfi zorlasan en erken 9.yy'a gidiyor. :)

• Samuel-Vanunu S kullanıcısına yanıt
    peygamber derken Pastafaryanizm'in peygamberi Ubuntu Babangida'yı kastettim.

• coffy yahudilerinse bende espressolabden alırım bundan sonra yahudilere yağmurlu havada su yok.

coffy kahveleri başarılı
  • Espresso lab da akp lilerin. Oturup kahve içecek zincir kahveci yok memlekette.

.

.

Yalnız büyükdere espresso lab acayip iyi. Sarıyer e yakınsanız gidin 10/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Merter espresso labda kızlar teklif ediyor. Bu ara oralardayım bir de starks coffe var atatürkçü 2 kardeş ve 1 ortak 3 kişinin girişim. Kahveleri falan kötü ama para yahudiye akpciye gideceğine oradan aldım bugün. Kahveyi sıcak istedim ılık verdiler dedim buz gibi bu ısıtalım dediler yine ılıktı fazlada üstelemedim çıktım kahveyide az koymuşlar flat white dedim ılık süt içirdiler bildiğin.

• Coca Cola'da yeni marka getiriyor piyasaya. Costa Coffee şubelerini de her yerde görebilirsiniz. coffy kahveleri başarılı 

• İstanbuldaysanız beltur kahveleri fiyatına oranla rakipsiz sadece biraz çeşit az ve ufak bardakta veriyorlar ama kahvesi belkide en kalitelisi belturdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.