İşte okulun son günleri coğrafya dersindeydik. Bu hoca okulun son günü bile ders anlatır öyle bi hoca. Sora dedi Diyelimki ben m.ö 5000 yılında yaşasam ve doğu anadoluda kazı yapsam ne bulurdum? dedi bende durur muyum direkt yapıştırdım cevabı Kaz yavrusu Hoca bi şok oldu ya dedi sen ne kadar dedi sora tüm sınıf koptuk
quote:Orijinalden alıntı: L4rrytamam git şimdipff velede bak bacak kadar boyuyla öğretmenine neler diyor
quote:Orijinalden alıntı: you_know_whopff velede bak bacak kadar boyuyla öğretmenine neler diyorAlıntıları Göster Bu güzel anını bizimle paylaştığın için çok mesut olduk kardeşim. Bir daha ki sefere başkalarıyla paylaş lütfen
quote:Orijinalden alıntı: you_know_whopff velede bak bacak kadar boyuyla öğretmenine neler diyorAlıntıları Göster adam haklı beyler
quote:Orijinalden alıntı: you_know_whopff velede bak bacak kadar boyuyla öğretmenine neler diyorAlıntıları Göster Damak o kötü espriyi yapan çocuk sensin.Ben senni coğrafya öğretmeninim.
quote:Orijinalden alıntı: you_know_whopff velede bak bacak kadar boyuyla öğretmenine neler diyorAlıntıları Göster öldü numarası yapın..
quote:Orijinalden alıntı: you_know_whopff velede bak bacak kadar boyuyla öğretmenine neler diyorAlıntıları Göster hoca tamamlamamış ama eminim burdaki herkes anlamıştır
quote:Orijinalden alıntı: Erkkaquote:Orijinalden alıntı: refqref hoca tamamlamamış ama eminim burdaki herkes anlamıştır anladıkAlıntıları Göster Güldüm lan.
quote:Orijinalden alıntı: Wasurenaiöldü numarası yapın..Alıntıları Göster Kızlar kesin bu espiriye tav olmuştur çakal seni
quote:Orijinalden alıntı: Kara MithatKızlar kesin bu espiriye tav olmuştur çakal seniAlıntıları Göster okullar biteli 1 ay oldu anca mı kurgulayabildin bu espriyi
quote:Orijinalden alıntı: Kara MithatKızlar kesin bu espiriye tav olmuştur çakal seniAlıntıları Göster Hmm güzel espiri
quote:Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT quote:Orijinalden alıntı: Muse_[F] İşte okulun son günleri coğrafya dersindeydik. Bu hoca okulun son günü bile ders anlatır öyle bi hoca. Sora dedi Diyelimki ben m.ö 5000 yılında yaşasam ve doğu anadoluda kazı yapsam ne bulurdum? dedi bende durur muyum direkt yapıştırdım cevabı Kaz yavrusu Hoca bi şok oldu ya dedi sen ne kadar dedi sora tüm sınıf koptuk en son ne zaman durdun ? Ahahaha komik şey @acheron hayır hocam yazmak yeni aklıma geldi