Şimdi Ara

Coğrafyadan +20 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Palme lys soru bankası + herhangi bir deneme kitabı +20 yapmak için yeterli midir? Düşünceleriniz için teşekkürler

• Limit konu anlatımı alırsan birde tam olur.
  • svsmumcu26 S kullanıcısına yanıt
    Palmenin yerine fdd soru bankası +3 tane bölüm denemesi +20 olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esra14s

Palmenin yerine fdd soru bankası +3 tane bölüm denemesi +20 olur bence

3 tane bölüm denemesi kitabı mı hocam sizin kastınız yani 60 tane deneme yanlış mı duyuyorum? hocam yok artık.
    Palme soru bankası bana çok sağlam gibi geldi yalnız bugün baya çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeaSe

Limit konu anlatımı alırsan birde tam olur.

Hocam konu anlatımı ne yapayım ki
  • Bir konu anlatım bir deneme ile olur bu iş . Kapasitesi düşük olanlar elbet soru bankası ve 3 tane bölüm denemesi ,çözmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet demirkol 123 -- 7 Nisan 2016; 20:50:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet demirkol 123

Bir konu anlatım bir deneme ile olur bu iş . Kapasitesi düşük olanlar elbet soru bankası ve 3 tane bölüm denemesi ,çözmeli

Hocam ygs 36k geldi yani ygs konularına hakimim. Boşta değil o konularım o yüzden bu kadar kasmaya gerek var mı +20 için bilemedim.
    Ama yapmam lazım +20.
  • Ygs konuları ne kadar çıkıyor ki lys de .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svsmumcu26

quote:

Bir konu anlatım bir deneme ile olur bu iş . Kapasitesi düşük olanlar elbet soru bankası ve 3 tane bölüm denemesi ,çözmeli

Hocam ygs 36k geldi yani ygs konularına hakimim. Boşta değil o konularım o yüzden bu kadar kasmaya gerek var mı +20 için bilemedim.
    Ama yapmam lazım +20.

Ben geçen sene çalışmadan 16net yapmıştım.Ygs konularınada hakimsen coğrafyada genel kültürde varsa deneme çöz birde tekrar yap sb ye gerek yok.

Trust me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

Orijinalden alıntı: svsmumcu26

quote:

Ama yapmam lazım +20.

Ben geçen sene çalışmadan 16net yapmıştım.Ygs konularınada hakimsen coğrafyada genel kültürde varsa deneme çöz birde tekrar yap sb ye gerek yok.

Trust me

i trust you my friend :)
    Ama şu palme çok hoşuma gitti hocam 3 bölümünü bitirdim bugün 2 tane büyük olan bölümler (türkiye coğrafyası) filan kaldı sorular da ne bileyim baya tatlı gelmişti bana.
    En iyisi ben bunu bitireyim ondan sonra da bir tane deneme kitabı alırım çözerim kapatırım bu coğrafyayı bir de çıkmış sorulara bakarım notları okurum tekrar ederim.
    +20 şart hocam bana bu sene işimi garantiye almalıyım.

• svsmumcu26 S kullanıcısına yanıt
    denge coğ1-2 deneme kitabı var bunu çöz palme sb de iyidir bunların üzerine biraz da genel kültürün varsa 20+ yaparsın
  • 60 deneme fazla 20 yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

denge coğ1-2 deneme kitabı var bunu çöz palme sb de iyidir bunların üzerine biraz da genel kültürün varsa 20+ yaparsın

Tamam hocam o halde ilk öncelikle şu palmeyi bir bitireyim ben az bir şey zaten 3-4 güne bitecek gibi duruyor bu kitap ince zaten.
    Ondan sonra da bunu bitiririm çıkmış sorulara filan bakarım belki haziran başı gibi bi deneme kitabı daha alır bitiririm +20 olur Allah'ın izniyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.