< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-626E0B54C -- 23 Haziran 2022; 22:25:52 > |
🎯Coinlist 22$ KAZAN 🎁YATIRIM KARŞILIYORUM- 6$ İADE ↪YÜKSEK KAZANÇLI ✅
-
-
1 Mayıs'a son 5 gün kaldı. Kayıt ve KYC işlemlerini son güne bırakmayalım. Yoğunluk olabilir ve KYC işlemleri uzayabilir.
-
1 Mayıs gecesi 03.00'da 50.000$'lık ödül havuzu açılacak. Kayıt için acele edin. Referans linkimden üye olanlara 5 $ ödeme yapıyorum.
-
Telegram adresimden de referans linki isteyebilirsiniz. Anlamadıklarınızı sorabilirsiniz. Siteye kayıt için tarayıcıdan giriş yapın.
-
💹Vereceğim ödülü arttırdım.
🔲Referansımdan üye olup yatırma işlemlerini gerçekleştirenlere AYNI GÜN 6 Dolar geri ödeme yapıyorum.
🔀BU GECE 03.00'da ödül havuzu yenilenecek. En geç 2 gün içerisinde havuz tükenir diye tahmin ediyorum. Siz yine de ilk gün yapmaya çalışın
-
ÖDÜL HAVUZU AÇILDI. ŞU ANDAN İTİBAREN YATIRMA ÇEKME İŞLEMLERİNİ YAPABİLİRSİNİZ.
-
COINLIST ÖDÜL HAVUZU TÜKENİYOR. SON 35,360$
İŞLEMLERİNİZİ BUGÜN YAPIN
-
ÖDÜL HAVUZUNDA HALA 25BİN DOLAR VAR. ACELE EDİN
-
Telegram üzerinden iletişime geçtim, sorularıma yardımcı oldu. Şimdi XTZ ödülü alındı, Coinlist'in BTC ödemesi ile Ref ödemesi beklenmekte.
-
Ödül havuzunda kalan tutar $6,760 out of $50,000. Ödemeler geliyor
-
Dostlar 100 DOLAR YATIRIMI KARŞILIYORUM. 1 HAZİRAN 03.00'da havuz yenilenecek. Şimdiden kayıt olmanız önem arz etmektedir KYC'nin onaylanması açısından. Yukarıdaki telegramdan iletişime geçebilirsiniz. Herkese hayırlı günler dilerim..
-
1 Hazirana 1 hafta kaldı. Şimdiden kayıt ve Kyc'yi yapın. Yatırımları karşılıyorum.
-
GÜNCEL.
Yatırım karşılanır. . Yatırımı kendi yapan 22 dolar, ben yaparsam 16 dolar kazanıyorsunuz. Geç kalmadan referans linkimden üye olun. ..
-
GÜNCEL!!
1 HAZİRAN'DA 50.000$ ÖDÜL HAVUZU AÇILIYOR. GENELDE HAVUZ 2 GÜNDE TÜKENİYOR. O YÜZDEN ACELE ETMENİZDE FAYDA VAR.
✅ YATIRIM KARŞILIYORUM.
Telegram Adresim 👇
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam benim al sat yapacak 100 dolarım yok maalesef. Sizin refinizle üye olurum o sorun değil. Siz bu 100 dolar yatırımı nasıl karşılıyorsunuz tam olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız hocam değiştireyim
Kayıt olurken kısa bir ekran kaydı alıyorsunuz. 1 haziranda mail ve şifrenizi alıp yatırımı yapıp işlemleri tamamlayıp hesabı size teslim ediyorum hocam.
bu da değil barıs kendin vardın bi ara onu diyorum
-
Yatırım karsilayamacak olanlara yatırımını kendim karşılıyorum . Telegramdan her türlü sorunda yardımcı oluyorum. . 1 Hazirandan önce kayıt kyc tamamlayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- time farm ne zaman listelenecek
- cexp token fiyat
- paribu 500 tl çekme
- freecash güvenilir mi
- cex io ne zaman listelenecek
- soğuk cüzdan fiyatları
- binance para çekme
- hotbit giriş
- türk coinleri
- paribu box nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X