Şimdi Ara

🎯Coinlist 22$ KAZAN 🎁YATIRIM KARŞILIYORUM- 6$ İADE ↪YÜKSEK KAZANÇLI ✅

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🧷Yatırım İşlemini yapacak olduğum kişiler benimle telegramdan iletişime geçsin. KAYIT OLURKEN 10-15 SN EKRAN Kaydı Alsın
    Telegram
    https://t.me/barissbalci

HAVUZ AÇILDI. BU GECE BİTEBİLİR. ELİNİZİ ÇABUK TUTUN.

Coinlist borsası her ayın 1'inde 50.000$ 'lık ödül havuzu açıyor. Bu ödül havuzunu borsaya yeni üye olmuş ve 100 dolarlık al-sat işlemini yapan kullanıcılarına dağıtıyor.
    ✅Şimdiden üye olun. KYC geç onaylanabilir. Ödül kazanabilmek için referans linkinden üye olmak şart.

Yatırımı Siz Yaparsanız Kazanacağınız Ödüller - Ben Karşılarsam 16 Dolar kazanıyorsunuz.

1) Coinlist'ten alacağınız 10$ Bitcoin ÖDÜLÜ
    2) Öğren-Kazandan alacağınız 6$ XTZ ÖDÜLÜ
    3) Benden alacağınız 6$ ÖDÜL

Yapacağınız İşlemler

1) Linkten üye olup KYC yapın.
    https://coinlist.co/clt?referral_code=AKM4JP

2) Siteye 103 dolarlık ICP gönderin. Daha ucuz fee ücreti için. Binanceden aktarımda sadece 7 kuruş ücreti var. :) Algorand da gönderebilirsiniz.
    🎯Coinlist 22$ KAZAN 🎁YATIRIM KARŞILIYORUM- 6$ İADE  ↪YÜKSEK KAZANÇLI ✅

3) Gönderdiğiniz 103 dolarlık ICP veya Algo ile TETHER (USDT) alıp- satın.⏪10$ için bu işlem yeterli. XTZ Öğren kazan testini açabilmek için bu işlemi 3 defa daha yapın. Toplamda 8 al-sat işlemi olmuş oluyor. Veya coinlist proda bir al sat işlemi yapın. Karma puan anında gelecektir. Rewards kısmında XTZ'YE tıklayıp 6 dolarlık XTZ'nizi alın.

4)Sonrasında paranızı geri çekebilirsiniz. Yine ICP veya Algo olarak çekin. Hemen hemen bedava çekim.

5) Ödülünüz yaklaşık 4 saat içerisinde gelecektir. Ödül mailinizi SS olarak bana attığınızda ben de size 5 $ ödemeyi anında yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-626E0B54C -- 23 Haziran 2022; 22:25:52 >

• 1 Mayıs'a son 5 gün kaldı. Kayıt ve KYC işlemlerini son güne bırakmayalım. Yoğunluk olabilir ve KYC işlemleri uzayabilir.

• 1 Mayıs gecesi 03.00'da 50.000$'lık ödül havuzu açılacak. Kayıt için acele edin. Referans linkimden üye olanlara 5 $ ödeme yapıyorum.

• Telegram adresimden de referans linki isteyebilirsiniz. Anlamadıklarınızı sorabilirsiniz. Siteye kayıt için tarayıcıdan giriş yapın.

• 💹Vereceğim ödülü arttırdım.

🔲Referansımdan üye olup yatırma işlemlerini gerçekleştirenlere AYNI GÜN 6 Dolar geri ödeme yapıyorum.

🔀BU GECE 03.00'da ödül havuzu yenilenecek. En geç 2 gün içerisinde havuz tükenir diye tahmin ediyorum. Siz yine de ilk gün yapmaya çalışın

• 🎯Coinlist 22$ KAZAN 🎁YATIRIM KARŞILIYORUM- 6$ İADE  ↪YÜKSEK KAZANÇLI ✅

🎯Coinlist 22$ KAZAN 🎁YATIRIM KARŞILIYORUM- 6$ İADE  ↪YÜKSEK KAZANÇLI ✅ ÖDÜL HAVUZU AÇILDI. ŞU ANDAN İTİBAREN YATIRMA ÇEKME İŞLEMLERİNİ YAPABİLİRSİNİZ.

• COINLIST ÖDÜL HAVUZU TÜKENİYOR. SON 35,360$

İŞLEMLERİNİZİ BUGÜN YAPIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÖDÜL HAVUZUNDA HALA 25BİN DOLAR VAR. ACELE EDİN

• Telegram üzerinden iletişime geçtim, sorularıma yardımcı oldu. Şimdi XTZ ödülü alındı, Coinlist'in BTC ödemesi ile Ref ödemesi beklenmekte.

• Ödül havuzunda kalan tutar $6,760 out of $50,000. Ödemeler geliyor

• Dostlar 100 DOLAR YATIRIMI KARŞILIYORUM. 1 HAZİRAN 03.00'da havuz yenilenecek. Şimdiden kayıt olmanız önem arz etmektedir KYC'nin onaylanması açısından. Yukarıdaki telegramdan iletişime geçebilirsiniz. Herkese hayırlı günler dilerim.. 🎯Coinlist 22$ KAZAN 🎁YATIRIM KARŞILIYORUM- 6$ İADE  ↪YÜKSEK KAZANÇLI ✅ 

• 1 Hazirana 1 hafta kaldı. Şimdiden kayıt ve Kyc'yi yapın. Yatırımları karşılıyorum.

• GÜNCEL.🎯Coinlist 22$ KAZAN 🎁YATIRIM KARŞILIYORUM- 6$ İADE  ↪YÜKSEK KAZANÇLI ✅ 

Yatırım karşılanır. . Yatırımı kendi yapan 22 dolar, ben yaparsam 16 dolar kazanıyorsunuz. Geç kalmadan referans linkimden üye olun. ..

• GÜNCEL!!
    1 HAZİRAN'DA 50.000$ ÖDÜL HAVUZU AÇILIYOR. GENELDE HAVUZ 2 GÜNDE TÜKENİYOR. O YÜZDEN ACELE ETMENİZDE FAYDA VAR.
    ✅ YATIRIM KARŞILIYORUM.
    Telegram Adresim 👇
    telegram
    Barış Balcı
    https://t.me/barissbalci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim al sat yapacak 100 dolarım yok maalesef. Sizin refinizle üye olurum o sorun değil. Siz bu 100 dolar yatırımı nasıl karşılıyorsunuz tam olarak?

• laragofrett kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam değiştireyim 🎯Coinlist 22$ KAZAN 🎁YATIRIM KARŞILIYORUM- 6$ İADE  ↪YÜKSEK KAZANÇLI ✅ 

• Trepeci T kullanıcısına yanıt

Kayıt olurken kısa bir ekran kaydı alıyorsunuz. 1 haziranda mail ve şifrenizi alıp yatırımı yapıp işlemleri tamamlayıp hesabı size teslim ediyorum hocam.

• bu da değil barıs kendin vardın bi ara onu diyorum

• Yatırım karsilayamacak olanlara yatırımını kendim karşılıyorum . Telegramdan her türlü sorunda yardımcı oluyorum. . 1 Hazirandan önce kayıt kyc tamamlayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.