Şimdi Ara

Çok Acayip Bir İphone Hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski Apple Kimliğimi 2021'de Silip İtunes'de Yedekleme Yapmıştım. Dün Yeni İphone'umu Kurarken Bu Yedeklemeyi Kurdum Yanlışıkla. Ancak Kimlik Silinmiş Olduğundan Telefonuma Şu An Hiç Bir Şey Yapamıyorum.

Yani anlayacağınız yeni telefona geçerli olmayan apple kimliğimin bulunduğu yedeklemeyi yükledim. Ve şu an silmiş olduğum kimliğimin şifresini istiyor! Şifreyi hatırlıyorum giriyorum ancak apple kimliği geçersiz veya desteklenmiyor diyor. Apple kimliğini değiştiremiyorum!

iTunes’tan geri yükleme yapamıyorum(iphone bul’u kapat diyor kimliği girmeden onu da yapamıyorum)

Çıkışta Yapamıyorum!

ne yapacağım yardım edin lütfen!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• apple ile iletişime geçerseniz yada fatura ile beraber servise giderseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum

• Ben mi köreldim bilmiyorum ama bir türlü apple ile iletişime geçemedim apple destek forum sitelerine yazdım ama onlarda direkt apple ile iletişime geçmemi söylediler ama online desteği bir türlü sağlayamadık sadece Cumartesi gününe arama randevusu alabildim. Arayacaklar 2 gündür bekliyorum vaktin gelmesini. Ama ben mi halledemedim yoksa şirketler mi değişti eskiden her işimizi hallediyorduk internetten 2 gündür hiç bir şey yapamadık çözüm bulamadık. Yinede Sağolun cevap için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar, iTunes yedeklemeleri "iPhone'umu Bul" veya "iCloud kilidi" gibi verileri içermez.

"iPhone'umu Bul" ayarı açık ve haliyle iCloud kilidi etkin bir cihazdan iTunes yedeği alıp, temiz bir cihaza bunu restore ettiğinizde cihazın kilitlenmemesi gerek. Restore sonrası ilgili menüde "iPhone'umu Bul" anahtarı Açık(Yeşil) olarak gözükebilir ama bu görsel bir bug oluyor genelde. Cihaz direk o hesaba kilitlenmiyor yani sırf o yedekle restore edildiği için. Hele sizin senaryoda daha kurulum ekranında direk yedekteki hesaba iCloud kilitli şekilde kalması mümkün değil. Sadece App Store veya iCloud bulut gibi hizmetlere tekrar girebilmek için hesap şifresi ister bunları da pas geçip başka hesapla giriş yapabilirsiniz.

"iPhone'umu Bul" ayarı direk donanımsal düzeyde bir kilit oluşturur ve o cihazı bağlar, yedek yoluyla aktarılmaz veya yeni cihazda restore yoluyla tetiklenip yeni anakartı da kilitlemez.

Beyan ettiğiniz senaryoda bir hata var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.