Şimdi Ara

:::ÇOK ACİL:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kusura bakmayın aynı konuyu yazılım bölümüne de açtım ama....acilen halledilmesi gereken bir şey var...ben evdeki bilgisayarda kardeşimle beraber yöneticiyim ama onun şifresini acilen öğrenmem gerek ne yapabilirim???

• bilgisayarı güvenli modda aç kullanıcı ayarlarını ordan deiştir
  • sifresini ogrenemezsin ama sifreyi degistirebilirin. gunveli modda giris yapmana gerek yok baslat - calistir - control userpassword yaz entera bas oradan kullanici adini sec parolayi kaldir de
  • quote:

sifresini ogrenemezsin ama sifreyi degistirebilirin. gunveli modda giris yapmana gerek yok baslat - calistir - control userpassword yaz entera bas oradan kullanici adini sec parolayi kaldir de

Gecerli çözüm yolun kardeş bu.....
  • dostum çok basit ama bunu bilen fazla kişi yok sanırım.. şimdi diyelim kardeşinin oturumundasın ve kardeşini biraz kandır deki internet sitesine girip hemen çıkıcam de... sonra bilgisayarı al elinden..
    YAPMAN GEREKENLER..
    başlat<çalıştır<cmd yaz entere bas. sonra aynen böle yapıcaksın
    cd..
    cd..
    cd..
    net user %username% şifreniyazacaksın
    entere basıyosun kardeş şifreni yazıdıktan sonra. atıyorum diyelimki şifreni danger yaptın artık şifren danger oluyo..sonra denetim masasından kullanıcı hesaplarından şifreyi gir değiştirrr...
  • çok çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.