Evet sevgili ağabeylerim,kardeşlerim. öncelikle Lise 2.sınıfa geçtim.
Sayısal bölümünü seçtim fakat çok kararsızım üniversite giriş sınavında önüme fizik,kimya,biyoloj,,geometri,matematik sorularını çözerken kesinlikle bi yerlerim fena terleyecek :D
Anadolu lisesi öğrencisiyim Fizik,kimya 4-4 biyoloji-3 mat-2- geometri -2 geldi.
Edebiyat çalışma -4, dil anlatım -4, coğrafya -3,tarih 5 geldi. (çok az çalıştım coğrafya hariç).
Aslında olmak istediğim meslek Bilgisayar mühendisliğiydi fakat hakkındaki yorumları okuyunca Türkiye'de yapmak çok mantıksız geldi. İnşaat mühendisliğini 2.plana atmıştım onun hakkındaki yorumlar da kötü idi.İnşaat mühendisi abilerim dahil yorumları olumsuz idi.Pazartesi alanımı eşit ağırlığa aldırabilirim çünkü biliyorum üniversite giriş sınavında rahat 4 yıl çalışarak 450+ puan alabilirim.Fakat aynı şeyleri sayısal için söyleyemem kendime güvenim hiç yok.Fakat fizik,kimya,biyoloji derslerim iyi geldi okul ortalamasına göre oldukça iyi.
Değerli abilerim,kardeşlerim çok kararsızım lütfen son gün artık bir mesajınız bile çok önemli.Eşit ağırlık mesleklerinide araştırdım fakat tek iyi para hukuk'ta bende avukatlığı hiç istemiyorum.
Not;"Çok kaygılı birisiyim sayısalı çalışarak yapabilirmiyim hiç bilmiyorum.Şuanı değil Üniversitedeki sınava gireceğim anı düşünüyorum". Saygılarımla...