Şimdi Ara

ÇOK ACİL ANFİ YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR BEN ARABA TESİSATLARI HAKKINDA ÇOK TECRÜBESİZİM EĞER YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEWİNİRİM.
    OLAYA GEÇELİM ŞİMDİ BENİM ARABAMDA PIONEER DEH 4700 MP MP3 ÇALAR VAR BU 50x4 WATT ÇIKIŞLIARKADA 2 ADET 330 WATTLIK PIONEER KOLONLARIM WAR VE ÖNDE 130 WATTLIK 2 ADET PIONEER HOPARLÖRLERİM WAR BURAYA KADAR ARABAMDA OLANLARDI ŞİMDİ ASIL MESELE ŞU:

BE ÇOK DÜŞEŞ Bİ FİYATA TANIDIKTAN 220 MİLYON CİVARINDA 900 WATTLIK HARWARD MARKA ANFİ BULDUM O KAFAMA YATTI SİZCE BU ANFİ BENİM ARKADAKİ 2 KOLONLA İLERİDE TAKACAĞIM 1200 WATTLIK 38 CM LİK JBL SUBWOOFERI BESLEYEBİLİRMİ ALACAĞIM YERE SORDUM ÇOK RAHAT BESLER DEDİLER SİZCE DOĞRUMU DEDİKLERİ MERAK EDİORUM HA UNUTMADAN BU ANFİ YA 4 YOLLU YADA 5 YOLLU TAM HATIRLAMIYORUM. YA BEN ÇOK PROFEYONEL OLMASI İÇİN DİİLDE SİZCE BURDAN ALACAĞIM BAS BENİ TATMİN EDERMİ ÇOK UÇUK BİŞİ OLMASINI İSEMİORUM ZATEN ONA AYIRACAK KADAR PARAM YOK SİZCE BU ANFİYİ ALAYIMMI ŞİMDİDEN YAZAN YAZMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.:D

BU ARADA SAYFA DOLMUŞ PARDON LÜTFEN YARDIM EDİN BANAAAAAAAAAA !!!!!!!

• Arkadaşım ses sistemleri ile ilgili başlıgımız var ama madem acil diyorsun ben sana cevap verip konuyu kitleyim.

Profesyonel sistemlerde her bass için mono tek kanallı anfi kullanılır. Veya çok güçlü bir mono anfi iki woofer için kullanılır.

Yarı profesyonel sistemlerde bütçene göre 2 kanallı anfi veya mono anfi kullanabilirsin woofer için.

Ama dediğin woofer çok üst düzey bi woofer değil ve sistem amatör bir sistem olucak . Dediğin anfiyi aşagı yukarı tahmin edebiliyorum.

O anfi tabiki kaldırır woofer ını ama kaldırmak tan kaldırmaya fark var. Dediğin woofer ın tam anlamı ile çalışması için en azından 2 ohm da 250 W veren tek veya çift kanallı bi anfi ile beslenmesi lazım. Ama dediğin anfi ile de bunu çalıştırabilirsin ama tam anlamı ile kullanmazsın tek problem o olur.
    Bu arada 1200 W Jbl bass yok. 1000 W olanar 1600 W olanlar vede gto lar var. 1600 W ı o anfi ile çaldıramazsın. 1000 W Jbl dir o.

Kafanı teknik konularla bulandırmak istemiyorum . 4 5 kanallı bi anfi ise bunun 2 kanalını woofer a çıkarsınız geri kalan kanallarıda diger hoparlorlere dagıtırsınız. Dedigin kişi kaldırır çalar dediyse , o seni tatmin edicek kadar bi bass verir. Çok iyi bi sistem mi olur hayır olmaz ama seni tatmin eder.

Konu kitlenmiştir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.