Şimdi Ara

ÇOK ACİL EKRANDAKİ DİKEY ÇİZGİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternetten yeni bir sistem toplattım. Bugün deneme fırsatım oldu, fakat ilk açtığımda ekranda dikey çizgilerin olduğunu gördüm.
    Monitör yeni alınma. Yine de panelinde sorun olabilir mi?
    ÇOK ACİL EKRANDAKİ DİKEY ÇİZGİLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• donanımızı bi yazın hocam önce ona bakalım uyumlumu uyumsuzmu eger uyumlu diyorsanız anakartı kasadan çıkarınız dısarda kurulumunu yapıp deneyiniz kasada bir noktada olusan elektirik dengesizliginden kaynaklanıyor bu kısa devre dedigimiz olay
  • ÇOK ACİL EKRANDAKİ DİKEY ÇİZGİLER

Donanımım bu. Bir de bu sistemden HDMI noktalarının hiçbirinden görüntü alamıyorum. Sadece displayport ile görüntü alabildim, onda da bu çizgiler gözüküyor.

Aynı monitörü HDMI ile laptobuma bağladığımda sıkıntısız bir şekilde çalıştı. Sizce sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1LENT -- 10 Ağustos 2018; 22:4:58 >
  • Yardım edebilecek biri yok mu?

• bios güncel mi? ryzen yeni mimari oldugu için sıkıntısı cok fazla, tabi ekran kartı bozuk değilse takabileceğin başka ekran kartın varsa yada ekran kartını bi arkadaşın pc de falan bir dene
  • Sanki ekran kartı arızası var gibi.
  • ekranı başka bir pc'de deneyin. sorun çıkacağını sanmam. ekran kartınızda sıkıntı var yahut soketde. hepsini deneyin. kasanızıda farklı monitöre takmayı deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.