Arkadaşlar sistemim imzamda yazıyor. mobilden girenler için **AMD Phenom II X6 1055T 2.8 GHz, 9 MB** ASUS M4A87TD/USB3** am3 olan fanlardan almam lazım sanırım.. üzerinde gelen fan çok ses yapmaya başladı durmadan en hızlıda çalışıyor. Bana güzel fiyat/performans oranı yüksek sessiz! bir soğutucu önerirmisiniz? fiyat max 100 TL ama derseniz bi soğutucu var 120 TL canavar gibi oda olur :) Yani +-25TL oynatırım. Saygılar.
2 numara 212 evo yaklaşk 10 gündür araştrmalarmda olumsuz yorumu 0 yakın gördüğüm en çok övgüyü almış ürün NOCTUA ürünleride aynı şekilde ama tuzlu bende alıcam bir ay içinde ve çok çok büyük değişiklik olmazssa bu ürünü 212 evo olucak diğer 2 verdiğim üründe gerçek performans ürünü kişisel kanaatim on günlük inceleme araştırma eseridir. Şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederim dostum bakıyım bunlara
quote:
Orijinalden alıntı: rebelyell
macho ve pc cooler s121 onlarıda incele özellikle s121 erzurumda aralık ayını yaşatır cpu ya:) iyi alışverişler alırsın ve mutlu olursun dostum:) alırsan haber ver incele bizede fikir ver:))
Hyper 412s (212 evodan daha iyidir bakır borular nikel kaplıdır)
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishDrifter
Hyper 412s (212 evodan daha iyidir bakır borular nikel kaplıdır)
saolun hocam bunun fiyatıda beni aşmöıyor bir bakıyım :)
macho ve pc cooler s121 onlarıda incele özellikle s121 erzurumda aralık ayını yaşatır cpu ya:) iyi alışverişler alırsın ve mutlu olursun dostum:) alırsan haber ver incele bizede fikir ver:))
pc cooler çin tabanlı bir firmaymış ürünlerinin kalitesi nasıldır?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ronaldinho26
quote:
pc cooler çin tabanlı bir firmaymış ürünlerinin kalitesi nasıldır?
doğrudur kardeşim ancak ürünleri çok sağlamdır daha önce kasa ve güç kaynağı kullandım trde yaygın değil haa ama dersen şuan vatanda cm 412s 612s 88 tl oda var s121 130 tl civarı kaçırma bu indirimi yıl sonuna kadar devam etcek benim elim şuan elim dar ama heran alabilırm bu fiyata f/p ürünü cooler master:)) Vatan sağolsun ama dua et aldıktan sonra problem çıkmasın