arkadaşlar lenovo z500 alacağım. 8 gb olmasını istiyorum fakat sadece i5 li modeller 8gb. i7 li model 6 gb aralarında 200 tl gibi bir fark var 6gb ı 8 e çıkartmak 150-200 lira gibi bir şey tutar diye düşünüyorum aradaki fark 350-400 lira oluyor. bu farka değer mi sizce? lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin. 1-2 gün içerisinde almam gerekiyor. tez yazıyorum çok acil :(
hocam bence 6-8 gb ram pek fark yaratmaz. bence işlemci daha önemli. bilgisayarda yapacağın işlere göre işlemci seçimi yap. ağır programlar kullanacaksan i7 al 6 gb ram olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: cemosass
hocam bence 6-8 gb ram pek fark yaratmaz. bence işlemci daha önemli. bilgisayarda yapacağın işlere göre işlemci seçimi yap. ağır programlar kullanacaksan i7 al 6 gb ram olsun.
teşekkür ederim. bu i7 de fena sayılmaz sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: neod
quote:
Orijinalden alıntı: cemosass
teşekkür ederim. bu i7 de fena sayılmaz sanırım
aynen. fiyatı da iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme