Şimdi Ara

Çok acil yardım 30 dk sonra tercih yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tercih konusunda yardımınıza ihtiyacım var . Ben 105 bindeyim 105 bindeki istedigim trakya üni var ancak 104 binde düzce üni var .Şimdi düzceyi üste yazsam düzce çıkarsa üzülürüm ama trakyayı çok istiyorum trakyayı üste yazsam, düzceyi onun altına yazsam direk eleniyor mu ? Ölü tercih oluyor diyolar ama belki düzceyi tercih eden daha az kişi olucak bu yüzden sıralaması düşücek , sonuçta bu sıralamalar tercihe göre olmuyor mu ? Bi yardım edin 30 dk sonra tercihleri yapıcağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keepon -- 1 Ağustos 2011; 14:09:40 >

• upp yardım lütfen
  • Direk elenmiyor istediğini yaz üste.
  • bizim zmanaımızda en yüksek puanlar üste yazılırdı. değişmezdi mantık. sen istediklerini yaz bişi olmaz diye biliyorum. o olmazsa alttakine bakılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Direk elenmiyor istediğini yaz üste.

yani bilgisayar eleme falan yapmıyor otomatikman degil mi ?
  • tercihlerini yaparken mutlaka en çok hangisini istediğine karar ver.Öyle ölü tercih diye birşey duymadım ben, ayrıca dediğin gibi sıralama değişebilir sabit birşey değil o.Sen trakyayı üste yaz, sonra altına düzceyi yaz (eğer istiyorsan tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keepon

quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Direk elenmiyor istediğini yaz üste.

yani bilgisayar eleme falan yapmıyor otomatikman degil mi ?

Yok rahat ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki hazır sizi bulmuşum sorayım düzce mi tekirdağ mı düzce 104 bin tekirdag 112 bin ama tekirdağ evime yakın iki üniversitenin isim olarak çok fark var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.