Şimdi Ara

çok acil yardım ederseniz sevinirimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu yıl mimari restorasyonu kazandım kütahya dumlupınarda 2 yıllık. puanım düşük geldi mimarlığı hedeflediğim için mimarlığa geçiş olan bi bölümü yazayım hiç değilse diye yazmıştım.benim sormak istediğim şu devlet üniversitesini kazandığım halde gitmeyip özel üniversiteye kaydolabilir miyim?
    Eğer kaydolabiliyosam hani bursssuz olanlarda bi puan gerekiyor mu çünkü mf4 puanım yok benim bölüm ücretini verip istediğim bölümü okuyabiliyrmuyum
    LÜTFEN Bİ FİKRİ OLANLAR YAZSIN ÇOK ARAD KALDIMM
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR

• quote:

Orijinalden alıntı: elifce09

arkadaşlar ben bu yıl mimari restorasyonu kazandım kütahya dumlupınarda 2 yıllık. puanım düşük geldi mimarlığı hedeflediğim için mimarlığa geçiş olan bi bölümü yazayım hiç değilse diye yazmıştım.benim sormak istediğim şu devlet üniversitesini kazandığım halde gitmeyip özel üniversiteye kaydolabilir miyim?
    Eğer kaydolabiliyosam hani bursssuz olanlarda bi puan gerekiyor mu çünkü mf4 puanım yok benim bölüm ücretini verip istediğim bölümü okuyabiliyrmuyum
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR

Puanınız olmadan tercih yapamazsınız. Tavsiyem bölümünüzü bitirip DGS ile mimarlığa geçmeniz. Seneye puanınız düşecek zaten.

• özür dilerim tercih derken herhangi bir vakıf üniversitesine kayıt yaptırabilir miyim demk istemiştimm.yerleştiğim halde vakıf ünisine kaydolabilir miyim yani ??
  • quote:

özür dilerim tercih derken herhangi bir vakıf üniversitesine kayıt yaptırabilir miyim demk istemiştimm.yerleştiğim halde vakıf ünisine kaydolabilir miyim yani ??

Hayır. Ek tercih hakkınız yok.
  • Vakıf Üniversitesi de olsa tercih yapmadan giremezsiniz, demek istediğiniz bu ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sanırım onu demek istiyorum :) paramı verip okuyamam yani vakıf ünisinde :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfu2

quote:

arkadaşlar ben bu yıl mimari restorasyonu kazandım kütahya dumlupınarda 2 yıllık. puanım düşük geldi mimarlığı hedeflediğim için mimarlığa geçiş olan bi bölümü yazayım hiç değilse diye yazmıştım.benim sormak istediğim şu devlet üniversitesini kazandığım halde gitmeyip özel üniversiteye kaydolabilir miyim?
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR

Puanınız olmadan tercih yapamazsınız. Tavsiyem bölümünüzü bitirip DGS ile mimarlığa geçmeniz. Seneye puanınız düşecek zaten.

sanırım dediğiniz gibi yapacağım ama puanlarımı yüksek tuttuğum takdirde yatay geçiş imkanım yok mu ? bir de kütahya dumlupınar mimamri restorasyon hakkında bilgi verecek olanınız var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.