Şimdi Ara

Çok AciL yardım EKRAN KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha oncede yazmıstım 8600m gs ekran kartım arızalanmıstı .. Yalovadayım heryerı gezdım aynısını bulamadm bı yerden 8400m g ekran kartı buldum ve taktırdm.. Ancak metin2 oynarken ornegın donma yapıo.. eskı bılgısayarım bıle bole deıldı.. sebebı neden olabılır bı bılen varmı ne yapmalıyım yardımcı olun lutfen :(
    bu arada acer 5920g kullanıcısıyım ve gerek ekran kartı gerk pc ozellıklerıyle bu sekılde donma yapmamalı :S yavaslamamalı.. neden olabılır bı bılgısı olan varmı _? :((

• Metin2'Den başka oyunda da yapıyor mu ?
  • evt adam test ıcın left4 dead dıe bı oyun yukledı ama zaten metın 2 den baska oyun oynamıyorum.. burdakı adamlar laptopların harıcı ekran kartı kullandıgından bıle habersız.sadece takıp surucu yuklemekten baska bısı yapmadılar.. zar zor anlattım ztn harıcı ekran kartı oldugunu bıle.baska bı ayarı olabılrı mı bunun :(
  • 8600m'nin 8400m'den daha hızlı bir kart olduğunu biliyorsun değil mi?
  • evt bılıyorum ama zten 8600m gs beklentılerımın ustunde bı karttı.. dedıgım gıbı sadece m2 oynuyorm ve zten 8600m gs ekran kartı bulmak gıbı bı alternatıfım olmadı . burdakı sartlar bunu el verdı tabı benım maddı durumumda bunu el verdı.bı bakıma gecıcı bı cozumdu bı kac aylık elıme para gecınce 8600m gs alırım bı sekılde ınternnetten falan.. :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.