Şimdi Ara

ÇOK ACİL YARDIM. FOTOĞRAF SİLİNME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERABA. DÜN BİR FOTOĞRAF YARIŞMASI İÇİN SABAH 8 DEN AKŞAMA KADAR GEZDİM DOLAŞTİM 300-400 FOTOĞRAF ÇEKTİM. İÇİNDE HEM YARIŞMA İÇİN HEMDE ÇOK ÖNEMLİ AİLE FOTOĞRAFLARIM VARDI. AKŞAM GELİNCE HAFIZA KARTINI TELEFONA TAKTİM . FOTOLAR AÇILMIYOR. SAMSUNG NX 20 MAKİNEMDE İSE DOSYA YOK DİYE GÖZÜKÜYOR. BİLGİSAYARDAN BAKTİM AÇILMIYOR. 0 BAYT OLARAK GÖZÜKÜYOR. VARMIDIR BU FOTOĞRAFLARI GERİ GETİRMENİN YOLU?

• Recuva adlı programı indirip fotoğrafları kurtarmayı deneyebilirsiniz. Fakat başarılı bir kurtarmanın ön şartı, karta kesinlikle, hiçbir şekilde yeni veri yazmamak. Aksi takdirde fotoğraflarınızı kaybedebilirsiniz. Bu aslında her tür depolama ortamı ve dosya için geçerli.
  • Alternatif olarak Active@ File Recovery programı ile de deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derekoy

Recuva adlı programı indirip fotoğrafları kurtarmayı deneyebilirsiniz. Fakat başarılı bir kurtarmanın ön şartı, karta kesinlikle, hiçbir şekilde yeni veri yazmamak. Aksi takdirde fotoğraflarınızı kaybedebilirsiniz. Bu aslında her tür depolama ortamı ve dosya için geçerli.

hocam mesajınızı okumadan önce, resimleri silindikten sonra ben baya bir fotoğraf çektim. gitti mi acaba şimdi resimler?
  • Epey zaman geçti.

Deneseydiniz. Kurtarmak istediğiniz fotoğrafların olduğu disk sektörlerine veri yazıldıysa, eski veriler gitmiştir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.