Şimdi Ara

çok acil yardım hp pavilion 5280!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kasperskyi çalıştırdıımda virüs uyarısı verdi bende dosyayı silmeye kalktım silinemediğini söyleyince bıraktım system mechanic6 yı çalıştırdım daha sonra pc yi kapatıp açınca her defasında uyarı çıktı
    http://img302.imageshack.us/my.php?image=ads305zos1.jpg
    çıkan uyarı bu C deki hataları denetledim ordan bişeyler yaptım 2 kere am o yazı gitmiyo ne yapçam ben yyaaa her seferinde çıkçak mı bu sürekli sistemi geri yüklemeden çözmek istiyorum system mechanicle yapıncada o bölümü düzeltemiyo bilen arkadalar varsa ne yapmam gerektiğini detaylı bi şekilde anlatabilirler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastname -- 14 Kasım 2006; 20:57:29 >

• Resim net olmadığı için uyarı hakkında bi şey söyleyemeyeceğim...System Mechanic 6 bilinçli kullanılmadığı anlarda çok fazla sorun da yaratabilecek bir program...Hiç işin içinden çıkamadıysan bas formatı aklıma pek bi şey gelmiyor...
  • arkadaşlar sorunu hallettim yüklediim bi programdan kaynaklıymış ve msconfigten programı kaldırınca gitti visceroid teşekkür ederim sanada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.