arkadaşlar birkaç gündür araştırıyorum son olarak iki cihaz arasında kaldım lütfen fikir belirtiniz ; uydu cihazı alacam (Dreambox 500s=120tl Klon - Hiremco X2=85 Tl vatan bilg) ? bunlardan hangisini alayım Biliyorum birbiriyle kıyaslama yapılacak cihazlar değil farklı katagoriler fakat sıkıntım şu evimde kablosuz internet var pc var ama eternet kablosu yok dolayısıyla Dreambox 500s de bağlanma problemlerim olacak tüplü tv de izleyeceğim çok özellik kullanmadım bu zamana kadar uydu işinden hiç anlamam NtvSpor gibi şifre giren kanalları izlemek istiyorum evimde merkezi uydu sistemi var 3 uydu ile ; bana sıkıntı çıkarmayan sonra pişman olmayacağım ama 2 yıl şifre falan da uğraşmayacağım bişi lazım Sağolsun forumda arkadaşlardan fikir aldım ama cihazı almadan son kararı vermeden bir danışmak istedim lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim... iNternet olmadan da Dreambox ile hiremconun yaptıklarını yapabilrmiyim yada klon alma vatandan sıfır garantili hiremcomu alayım ne dersiniz ?
arkadaşım bende öyle düşünüyorum fakat drambox araştırdığım kadarıyla derin bir dehliz buda beni ürkütmüyor desem yanlış olmaz bilgisayar bilgime güveniyorum fakat uydu dedinmi hiç alakam olmadığı için yabancı kalıyorum olaya kablosuz olarak da bağlanma yollarını araştırdım sıkıntılı da olsa mevcut .. ama sanırım Kafamdaki soru işaretlrinden kurtulabilirsem (Mesela şifreli kanallar ve güncelleme )Dreambox da karar kılacağım ... çok teşekkürler ilgin için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme