Bildirim
Cok acill ps3 bozuldu sanirim!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Lens ölmüş arkadaşım %100 eminim çünkü aynısı benim başıma da geldi hatta isyan etmiştim 3 ay oynamadık diye mi bozuldu falan diye -
Bi demoya gir cik bak bakalim goruyormu;benim lens oldu sandiydim,sonra birgun demolara girip ciktiktan sonra blu-rayleri gordugunu farkettim.Sonra Slim`in cikisiyla gelen buyuk updatele beraber o sorun da kalmadi. -
Bana da lens gitti gibi geliyo ama bi umut...bakalm. Gittiyse eger servisten kac gune gelir acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: ege371
Ya arkadaslar ben bugun uzun bi aradan snra playstationu acym dedim. Actim uncharted oynyorm birden oyun takildi kapatip actim falan. Sonra actigimda cd yi okumadi. Bi kac kez daha kapadm actm yok olmyo. Baska oyunlar taktim dvd film taktim hic bi turlu okumuyo. Okuyucu mu gitti acaba ne dersiniz?
Böyle hatalarda PS3'ü kapattıgınızda çöküyor resmen..Benimde başıma geldi. PS Button'una bastım > QUİT GAME - QUİT SYSTEM gibi fonksiyonlar geldi...Quit game dedim (GTA4te)
sonra girdim 2 haftadır problem yok...Kapattığımız zaman hep böyle oluyor ya.Birde PS3 kapattığınızda BD'i çıkarmışmıydınız yoksa normal olarak mı kapattınız? -
geçmiş olsun dostum buyk ıtımalle lensn öldü..benımde ıkı gun once sarı ışık hatası verdı3 senedır sorunsuz kullanıyordum bır anda gıttı makıne..yarın yenısı gelecek ınsllah bırde slım e bakalım o nasılmıs..umarı kımenın basına gelmez.. -
ps3'ü sixaxis'den kapatmayın dedi servistekiler bana. üşenme power tuşundan kapat, içinde de oyun bırakma dediler bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
ps3'ü sixaxis'den kapatmayın dedi servistekiler bana. üşenme power tuşundan kapat, içinde de oyun bırakma dediler bana.
ben fat ps3 2 yil böyle kullandim bi sorun olmadi simdide slimi 3 aydir böyle kullaniyorum henüz sorun yok ben tam tersi biliyorum oyun birakmak sorun degil ve ps3 sixaxis üzerinden kapatacaksin bildigim kadariyla -
quote:
Orijinalden alıntı: burakkagan
Dostum power tuşundan kapatmak daha sakıncalı diye biliyorum. Ben şahsen aleti ana menüden kapatmayı tercih ediyorum.
power tuşundan kastım arkadaki değil önden dokunmatik olan işte adını getiremedim. -
o mantığa göre düşünürsen zararlı olsa adam oraya düğme de koymazdı direk sixaxis'e bağlardı olayı -
quote:
Orijinalden alıntı: ege371
Ya arkadaslar ben bugun uzun bi aradan snra playstationu acym dedim. Actim uncharted oynyorm birden oyun takildi kapatip actim falan. Sonra actigimda cd yi okumadi. Bi kac kez daha kapadm actm yok olmyo. Baska oyunlar taktim dvd film taktim hic bi turlu okumuyo. Okuyucu mu gitti acaba ne dersiniz?
Benim ps3'ün gözüde benzer şekilde gitti.Önceleri diskleri ilk takışta görmemeye başladı,ikinci yada üçüncü taktığımda görüyordu sorunsuz oynuyordum.1-2 hafta aradan sonra hiç görmemeye başladı gözü değiştirmek zorunda kaldım.Geçmiş olsun buarada. -
o zaman hiç kapatmayalim, bu kadar nazli bi makinaysa sabaha kadar açik dursunda akli basina gelsin. Bu yeni nesil konsollarin çürüklügünden nedir bu milletin çektigi ya, ota b*ka bozuluyorlar. -
eğer garantiniz biterse bu gözü kaça yaptırıyorsunuz? ps3 yok bende. -
bozulacağı varsa bozulur, sonuçta tuştanda koldanda kapatma konmuş. herhangi birini kullanmak makineyi bozacaksa vay haline o makinenin bir de servis sixasisten kapatmayın demiş ona da buradan kocaman bir -
lensi fix uncarted 1 bozuyo zaten
ilk ps3 üm garantiye gitmeden bozuldu uncarted 1 le
arkadaşımında ne hikmetse uncarted 1 le bozuldu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: burakkagan
Dostum power tuşundan kapatmak daha sakıncalı diye biliyorum. Ben şahsen aleti ana menüden kapatmayı tercih ediyorum.
Aynen kardeşim bende öyle biliyorum yoksa neden adamlar menuye turn off olayını koymuşlar?
Ayrıca elektrik gittiğinde de turn off dan kapatın diyorya bu işte bir yanlış anlaşılma var bence.. -
quote:
Orijinalden alıntı: maviyolcu
o zaman hiç kapatmayalim, bu kadar nazli bi makinaysa sabaha kadar açik dursunda akli basina gelsin. Bu yeni nesil konsollarin çürüklügünden nedir bu milletin çektigi ya, ota b*ka bozuluyorlar.
+1905 -
quote:
Orijinalden alıntı: maviyolcu
o zaman hiç kapatmayalim, bu kadar nazli bi makinaysa sabaha kadar açik dursunda akli basina gelsin. Bu yeni nesil konsollarin çürüklügünden nedir bu milletin çektigi ya, ota b*ka bozuluyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X