Bildirim
ÇOK AMA ÇOK ACİL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Açılışta Bios ekranıda gelmiyorsa Ekran kartı çipset arızası gibi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum güç tuşuna basiyorum ışıkları yanıyor fakat ekran simsiyah kalıyor
Kardeş peki windowsu normal olarak başlat vb. seçenek ekranı gözüküyor mu? Gözüküyorsa çözmen gibi bir olasılık var, fakat yoksa ekran kartını değiştirmen en iyi çözüm. -
ben kendi laptopumu yere düşürdüğümde de böyle bir sorun yaşamıştım, fakat makina bir müddet sonra kendi kendine düzelmişti.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef dostum hicbirsey gelmiyor ekrana öyle simsiyah kalıyor
quote:
Orijinalden alıntı: -LongMassacre-
Maalesef dostum hicbirsey gelmiyor ekrana öyle simsiyah kalıyor
Ekran Kartınız Yanmış Sanırım . Garantisi Varsa Götürün.
Işıklar yanıyor hdd ve fan sesi geliyor ama bios ekranı bile gelmiyorsa dediğim gibi çipsette bir problem olabilir. Bataryayı çıkar adaptörü tak Cihazın tüm hava kanallarını koli bandıyla bantla hatta alt ısmı komple bir battaniyeyle ört sadece monitör gözüksün ve cihazı çalıştır o şekilde çalışsın bir müddet sonra cihaz ısınıp kendini korumaya almak için kapatacak. Kapanınca 5 dakka daha bekle ardından bantları sök cihaz iyice soğusun sonra tekrar çalıştır bakalım görüntü gelecek mi
quote:
Orijinalden alıntı: T.HAWK
Işıklar yanıyor hdd ve fan sesi geliyor ama bios ekranı bile gelmiyorsa dediğim gibi çipsette bir problem olabilir. Bataryayı çıkar adaptörü tak Cihazın tüm hava kanallarını koli bandıyla bantla hatta alt ısmı komple bir battaniyeyle ört sadece monitör gözüksün ve cihazı çalıştır o şekilde çalışsın bir müddet sonra cihaz ısınıp kendini korumaya almak için kapatacak. Kapanınca 5 dakka daha bekle ardından bantları sök cihaz iyice soğusun sonra tekrar çalıştır bakalım görüntü gelecek mi
Ya ekran kartını değiştir işte Benim kuzen 3 yıl önce bilgisayara su dökmüştü. Neymiş benden intikam alıcakmış Ekran kartın büyük ihtimal yanmıştır. Bir bak. Eğer yanmamışsa bir yazılımcıya götür oda çözemezse sağlam bir ekran kartı al nvidia veya ati öneririm.
-
Peki sağolun umarım çözerim
quote:
Orijinalden alıntı: Kemaleddin01
quote:
Orijinalden alıntı: T.HAWK
Ya ekran kartını değiştir işte Benim kuzen 3 yıl önce bilgisayara su dökmüştü. Neymiş benden intikam alıcakmış Ekran kartın büyük ihtimal yanmıştır. Bir bak. Eğer yanmamışsa bir yazılımcıya götür oda çözemezse sağlam bir ekran kartı al nvidia veya ati öneririm.
Mesajı iyice okumadın galiba
Laptoptan bahsediyor masaüstü pc değil öyle kafana göre ati nvidia alıp takılmaz buna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ops, Pardon bak ben onu unuttum -
Bazı modellerde klavyede ekran kapatma tuşu oluyor baksana belki o tuşa basmışsındır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- twitter harf arama geçmişi silme
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- bios ekranı gelmiyor
- eventsetinformation advapi32.dll hatası
- laptop ses gelmiyor
- 0xc00007b hatası çözümü
- secure boot nedir
- biosa nasıl girilir windows 10
- telefon neden ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X