Şimdi Ara

çok basit bir sorun fakat halledemiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung S4 gt-19500 telefonum var. rootludur. adroidle de birkaç gün önce tanıştım. ben bu telefona asphalt 8, FIFA14, Real Racing 3 tarzı oyunlar yükleyemedim abi. FIFA14 için apk data bilmem ne denedim, "download failed because you may not have purchased this app" hatası aldım. efenim sonra root yaptım. lisans kontrolü kaldır dediler, luck patcher denen uygulamanın yanında busybox'ı da indirerek lisans kontrolünü kaldırmak istedim, %13 şansınız var falan dedi. oyuna girdim, FIFA14 durduruldu dedi... sabahtan beri denemediğim şey bakmadığım yer kalmadı. şöyle bilen biri bana bir el uzatsa olur mu be?

• kimse yok mu?
  • Hepsini sil baştan yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu kadar ugrasmana hic gerek yoktu su zmaana kadar hic boyle birswyle karsilasmadim. Tek yaptigim apk ve data yi indirmek. Apk yi kurup datayi gereken dizine atmak ve interneti kapatip oyuna girmek bu kadar. Fifa da belki durum farklidir bilemicem yuklemedigim icin ama indirdigin dosyada lisans sorunu da olabilir baska bir tane indirip deneyebilirsin sadece kur datayi gereken yere at oyuna girmeden once de neti kapa o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim denedim... olmuyor. her seferinde başka bir şeyden hata alıyorum. sanırım daha bilgili biri gerek bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.