Şimdi Ara

Çok çalışkan Türk polisi !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat ediyorum da genelde ver yansın eden arkadaşlar,başkalarının hatalarını görmezden gelen polisin,kendi hatalarını cezalandırdıklarından şikayet ediyor..Herkes kendi kapısının önünü süpürsün bütün sokak tertemiz olur..Başkaları kurallara uymuyor olabilir,sen uy kardeşim..Elbet o uymayan bir şekilde cezasını veya belasını bulacaktır.Ben 16 yıllık ehliyet sahibiyim,ve ehliyetimi aldığım günden beri aktif araç kullanırım..Tek bir trafik cezası bile yemedim..Ne kemer,ne kırmızı ışık,ne hatalı park,ne radar,ne hatalı sollama ne de ve benzerleri..Eminim siz de yapabilirsiniz..Kurallara uyun yeter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Şimdi bazı anılarımı anlatacağım
    İzmir-Manisa yolunda kolumu cama dayamış ve sanki cep tel ile konuşu gibi kafamıda monte etmişim radar görmüş 5 km sonra çevirdiler 62 Tl mi ne ceza yazdılar imzalamadım tutanağı. Adliyeye gittim itiraz davası açmaya 40 TL masraf istediler.Küfür edip çıktım Sonuç : Cezayı ödemedim

Arabamı yeni almıştım düğmelere hakim olamadığım için Üçyol askeri hastanenin oradaki çevirmede sis farından ceza yedim.Durumu anlattım ama dinlemediler Sonuç : Cezayı Ödemedim

Alsancakta yanıma motorlu ekip geldi seti yeni yaptırmıştım dıp tıss dıp tıss derken yazdı cezayı Sonuç : Cezayı Ödemedim.

Avea fatura ödemesi için max. 5 dk dörtlüler açık + Dörtlüler açık 5 dk tabelasının altında park cezası yedim. Sonuç : Cezayı Ödemedim

Ankara ya giderken radar camlar filmli diye çevirtti vizeden geçmesine rağmen Polisten geçmedi Sonuç : Cezayı ödemedim

Yine İzmir bayram yerinde kemerden ceza yedim Sonuç : Cezayı ödemedim

Arabamı geçen hafta sattım bunların hiçbiri kayıtlı değildi ehliyetten sorguladım onda da bişi yoktu. Sonuç olarak ödememenizi şiddet ile tavsiye ederim.

Çok çalışkan Türk polisi !!!

SEN BIZIM GURUMUZSUN.....

• quote:

İzmir-Manisa yolunda kolumu cama dayamış ve sanki cep tel ile konuşu gibi kafamıda monte etmişim radar görmüş 5 km sonra çevirdiler 62 Tl mi ne ceza yazdılar imzalamadım tutanağı. Adliyeye gittim itiraz davası açmaya 40 TL masraf istediler.Küfür edip çıktım Sonuç : Cezayı ödemedim

Arabamı yeni almıştım düğmelere hakim olamadığım için Üçyol askeri hastanenin oradaki çevirmede sis farından ceza yedim.Durumu anlattım ama dinlemediler Sonuç : Cezayı Ödemedim

Alsancakta yanıma motorlu ekip geldi seti yeni yaptırmıştım dıp tıss dıp tıss derken yazdı cezayı Sonuç : Cezayı Ödemedim.

Avea fatura ödemesi için max. 5 dk dörtlüler açık + Dörtlüler açık 5 dk tabelasının altında park cezası yedim. Sonuç : Cezayı Ödemedim

Ankara ya giderken radar camlar filmli diye çevirtti vizeden geçmesine rağmen Polisten geçmedi Sonuç : Cezayı ödemedim

Arabamı geçen hafta sattım bunların hiçbiri kayıtlı değildi ehliyetten sorguladım onda da bişi yoktu. Sonuç olarak ödememenizi şiddet ile tavsiye ederim.

Cok güzel örnek cikarmisin tebrikler . Sucu isle Cezayi ödeme devam et ama

• farklı bi taraftan yaklaşıyım yakın bi zamanda ''BORÇ AFFI'' çıkıcak önceden kalan elektirik su doğalgaz trafik cezaları vesaire de vesaire affedilecek adı üstünde iyimi asla olmaması gerekn bişey ama malesef yakın zamanda çıkıcak kolaylık filan sağlıycaklar..

türkiye böyle bir memleket işte sen gidersin hayat boyu çalışıp anca 150 bin tl biriktirisin onuda herkes yapamıo bir daire sadece bir daire alırsın adam devletin topragına gecekondu koyar elektirik su kaçak gider bedava kullanır sonra yıkmaya gidersin polisi zabıtayı taşa tutar çocugunun bogazına bıçak dayar çatıya çıkar istiklal marşı söyler medyayı yanına alır fakir edebiyatı garibanız ya bizi eziyorlar yuvamızdan atıyorlar yazık değilmi bize sonra mahkeme bi karar çıkarır tapusunu alır bedavadan üstüne 5 katlı derme çatma ev yapar üstüne vergisini ödemez suyunu gazını ödemez al birde af burdan herşey beleş :D

memur memur diye yüklenirsiniz ya hani hep ah bu memurlar yokmu diye yani benim vergimle karnını doyuruosun lan dersiniz ya:D benim maaşımdan her ay 600-700 tl vergi kesio devlet kaçırma şansım yok ödememe şansım yok memursun göz önündesin herşey usulüne göre ya diğerleri:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1905 -- 26 Ekim 2010; 22:37:29 >

• quote:

Bu kadar rahat olma, arabani satman seni cezadan kurtarmaz. Hic ummadigin zamanda karsina cikabilir.

• boyle durumlarda basa bişey gelmese sasarım. bende arabayla cıkarken ruhsata ehliyet cok titiz davranıyorum. halbuki almasan ne olacak kaydın kuydun herseyin var. anlamıyorum sakınan goze cop batıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

farklı bi taraftan yaklaşıyım yakın bi zamanda ''BORÇ AFFI'' çıkıcak önceden kalan elektirik su doğalgaz trafik cezaları vesaire de vesaire affedilecek adı üstünde iyimi asla olmaması gerekn bişey ama malesef yakın zamanda çıkıcak kolaylık filan sağlıycaklar..

türkiye böyle bir memleket işte sen gidersin hayat boyu çalışıp anca 150 bin tl biriktirisin onuda herkes yapamıo bir daire sadece bir daire alırsın adam devletin topragına gecekondu koyar elektirik su kaçak gider bedava kullanır sonra yıkmaya gidersin polisi zabıtayı taşa tutar çocugunun bogazına bıçak dayar çatıya çıkar istiklal marşı söyler medyayı yanına alır fakir edebiyatı garibanız ya bizi eziyorlar yuvamızdan atıyorlar yazık değilmi bize sonra mahkeme bi karar çıkarır tapusunu alır bedavadan üstüne 5 katlı derme çatma ev yapar üstüne vergisini ödemez suyunu gazını ödemez al birde af burdan herşey beleş :D

memur memur diye yüklenirsiniz ya hani hep ah bu memurlar yokmu diye yani benim vergimle karnını doyuruosun lan dersiniz ya:D benim maaşımdan her ay 600-700 tl vergi kesio devlet kaçırma şansım yok ödememe şansım yok memursun göz önündesin herşey usulüne göre ya diğerleri:D

iste her olaya agliyoruz sizlaniyoruz. Nasil olsa herkez enayi o isleri yapan akilli . Hele isin icine Medya girdimi, hersey oluyor hersey mümkün. Türk Medyasindan korkacaksin. Catisma cikar Polis Jobla girisir, Insan Haklarina aykiri der Medya. Ama o lafi diyen Medya Amerika veya Almanya hatta Avrupa ülkelerine bakiyormu ? Almanya ve Amerika´da catismada adam Job´la Esek sudan gelinceye kadar dövüyor, adam akilli yapip eve gönderiyorlar ve güzelim Memleketim Türkiye´de ise Polis Memuru Görevinden oluyor. Peki Avrupa ve Amerika´dakiler niye Insan Haklari demiyor Medya ?

• quote:

öyle bir tabela mı var

1 yıl bekleseydiniz hepsi faizi ile geliyor merak etmeyin, maliye cezaları eve gönderemiyor yoğunluktan, borcu yoktur kağıdı alıp satmışsınız ama tekrar size gelebilir bu cezalar

• quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905
    farklı bi taraftan yaklaşıyım yakın bi zamanda ''BORÇ AFFI'' çıkıcak önceden kalan elektirik su doğalgaz trafik cezaları vesaire de vesaire affedilecek adı üstünde iyimi asla olmaması gerekn bişey ama malesef yakın zamanda çıkıcak kolaylık filan sağlıycaklar..

Hocam bu tapusuz ev yapıp sonra tapu alma işi sadece fakir edebiyatıyla da olmuyo. gidin bakın egedeki sahil şeritlerine, nerde boş biyer var millet çakıyo villayı sonra bişekilde alıyolar tapuyu

• Şimdi polisi ceza kesiyor diye mi sevmiyorsunuz, insiyatif kullanmıyor diye mi yoksa rüşvet talep ettiği için mi?

Ceza kesecek polise o parayı başka yere veririm niye cezaya veriyim dedim diye bana rüşvet mi teklif ediyosun diye çıkışan/kızan polis de gördüm.(halbuki ben o paraya sigara alırım, ailemi yemeğe çıkarırım anlamında başka yere veririm demek istemiştim) Her polis aynı değil.

en iyi polis sürgün yiyen polis diyen arkadaşa da birşey söylemek istiyorum. yarın evinize hırsız girdiğinde gideceğiniz polisin başka bir yerden sizin gibi düşünün biri tarafından sürüldüğünü düşünün! bütün karakolun sizin gibi düşünen insanlar yüzünden sürülüp geldiğini düşünün!!!
  • dostum ben trafik polisleri icin soyluyorum surgun olayini olaya o sekilde bak hak verirsin belki bana....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 28 Ekim 2010; 0:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjj

dostum ben trafik polisleri icin soyluyorum surgun olayini olaya o sekilde bak hak verirsin belki bana....

DOSTUM SEN SONUNA KADAR HAKLISIN ANLAMIŞSIN POLİSİN NE OLDUGUNU HELAL OLSUN KENDİNE DİKKAT ET
  • hahahhaha taammm soz kendime iyi davranicam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjj

dostum ben trafik polisleri icin soyluyorum surgun olayini olaya o sekilde bak hak verirsin belki bana....

bir polis meslek hayatı boyunca sadece trafik polisi olarak kalmaz ben asayişciyim ama yarın trafikçi olmayacağımın garantisi yok
  • Aslında burada polisimizde suç yok. Esas problemin kaynağı yasalarımız ve adalet sistemimiz... Polis yakalıyor, mahkeme serbest bırakıyor veya uydurukdan ceza veriyor. Polis bir noktadan sonra bıkıyor,yahu ben yakalıyorum adam 3 gün sonra serbest kalıyor diyor, yavaştan alıyor. Dövse suçlu, hakaret etse suçlu,polis ne yapsın ... Eline makbuz verip gönderiyorlar göreve, adamcağız o makbuzu bir limite kadar doldurmakla yükümlü, dolduramassa amiri tarafından beğenilmiyor, başarılı sayılmıyor. Maksat ceza yazmakdan başka bişey değil.

Sistem bu şekilde,amiri ona öyle diyor,o amirede yukarıdakiler öyle diyor,bu böyle devam ediyor. Sistem kökten hatalı,polis napsın, neticede işini yapan bir memur... Adalet sistemi,kanunlarımız hepsi problemli... Hepsininde yenilenmeye ihtiyacı var...

Neticede böyle gelmiş, böyle devam ediyor...

Bizde böyle yazar dururuz boş boş...

Ne değişecekse artık...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Aslında burada polisimizde suç yok. Esas problemin kaynağı yasalarımız ve adalet sistemimiz... Polis yakalıyor, mahkeme serbest bırakıyor veya uydurukdan ceza veriyor. Polis bir noktadan sonra bıkıyor,yahu ben yakalıyorum adam 3 gün sonra serbest kalıyor diyor, yavaştan alıyor. Dövse suçlu, hakaret etse suçlu,polis ne yapsın ... Eline makbuz verip gönderiyorlar göreve, adamcağız o makbuzu bir limite kadar doldurmakla yükümlü, dolduramassa amiri tarafından beğenilmiyor, başarılı sayılmıyor. Maksat ceza yazmakdan başka bişey değil.

Sistem bu şekilde,amiri ona öyle diyor,o amirede yukarıdakiler öyle diyor,bu böyle devam ediyor. Sistem kökten hatalı,polis napsın, neticede işini yapan bir memur... Adalet sistemi,kanunlarımız hepsi problemli... Hepsininde yenilenmeye ihtiyacı var...

Ne değişecekse artık...

Bir keresinde trende bi üniversite öğrencisinin telefonunu zorla almaya şalışan, vermeyince de öğrenciyi trenden atarak öldüren bi eleman yakalanmış ve ömür boyu hapse çarptırılmıştı. mahkeme çıkışında katil bas bas bağırıyo kameralara (düşünün 5 dakka önce ömür boyu hapse çarptırıldığını öğrenmiş) bağırırken tek söylediği şu: ÇIKINCA BİDAHA YAPACAM ÇIKıNCA BİDAHA YAPACAM

• quote:

Eline makbuz verip gönderiyorlar göreve, adamcağız o makbuzu bir limite kadar doldurmakla yükümlü, dolduramassa amiri tarafından beğenilmiyor, başarılı sayılmıyor. Maksat ceza yazmakdan başka bişey değil.

Bizim derdimiz o degil ki. Ceza yazmak cok kolay. Istanbulda herhangi bir yerde durun, gecen arabalarin %60'i ya gunduz sis fari acik, ya cakma xenon var, ya caminda film var. Guzel kardesim, al cevir bas cezayi ama yapmiyorlar, masum vatandasi cevirip ondan sonra arabanin basinda dort donup kusur ariyorlar. Ya da ceza kesmekten baska bir amaci olmayan bir yere tuzak mahiyetinde radar kuruyorlar. Neymis kota dolduracakmis
  • quote:

Aslında burada polisimizde suç yok. Esas problemin kaynağı yasalarımız ve adalet sistemimiz... Polis yakalıyor, mahkeme serbest bırakıyor veya uydurukdan ceza veriyor. Polis bir noktadan sonra bıkıyor,yahu ben yakalıyorum adam 3 gün sonra serbest kalıyor diyor, yavaştan alıyor. Dövse suçlu, hakaret etse suçlu,polis ne yapsın ... Eline makbuz verip gönderiyorlar göreve, adamcağız o makbuzu bir limite kadar doldurmakla yükümlü, dolduramassa amiri tarafından beğenilmiyor, başarılı sayılmıyor. Maksat ceza yazmakdan başka bişey değil.

Ne değişecekse artık...

aynen öyle.
    önceden beri aslarımız çalışıp üstlerimiz sadece denetlediğini zannettiğinden milletçe her konuda sıkıntı yaşıyoruz. ancak benim sorunum sistemin saçmalığından kaynaklanan sorun değil. polislerimizin kendi sorunu.
    polis insiyatif kullanır kullanmaz, kızarım kızmam, rüşvet ister yada istemez. kesin olan tekşey benden rüşvet alamıyacağıdır. cezam neyse çekerim.
    ancak polis halka artistlik yapamaz. cins cins konuşamaz. elinde bir emir olmadan keyfi hareket edemez. kişisel hakaret edemez.
    memur abilerim diyecekki yapmıyoruz. ben herkes yapıyor demiyorum ancak böyle yapanlar yüzünden teşkilata karşı soğukluk oluyor. ve insanlarımız kurunun yanında yaşıda yakabiliyor.
    zaten düşünen bir toplum değiliz işimize gelmeyip böyle bir şey olduğunda hiç düşünmüyoruz.
    burada sorun yine dönüp dolaşıp sisteme geliyor.
    amirler sadece ceza kotasının doldurulmasına bakaacağına biraz altlarının davranışlarınıda kontrol etsinler. bence onlar daha çok sorumluluk aldıklarında bu kadar problem olmayacaktır.

• quote:

Ne değişecekse artık...

+1000

set ustam dogrusunu yazmisin

• dün kavşakta bekleyen polise dedimki adam ikinci şerite araba çekmiş ve gitmiş.. ilgilenebilirmisiniz.. (cebecide, ana cadde trafik yoğun)

verdiği cevap ise; ya gitmişse.. elimi açtım tamam memur bey dedim.. plakayı aldınmı diyor.. benim verdiğim plakayla işmi olur .......... iki dk yürü git bak gör.. 2 araba yolun ortasına çekilmiş.. biri gittiyse öteki duruyordur.. durmasa nolur senin işin bu.. kavşakta yalı kazığı gibi beklemen için para almıyorsun..

oradaki payvon sahipleri veya oraya gelenlerin arabası olduğu için cezada kesemez.. ama otoparkın tam karşısına araba çekenlere cezayı kesiyorlar.. (ara sokak olmasına rağmen)

adalet yok.. vicdan yok.. polisi kendi vicdanına bırakırsanız magandadan beter oluyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.