Şimdi Ara

ÇOK CANIM SIKILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.

• hayat sokakta...
  • Bİ DE BEN İNANSAM
  • valla bende çok sıkılıyorum tavlamı oynasak ne yapsak
  • DENEDİM ONUDA OLMUYO OLMUYO OLMUYO
  • nerdesin hocam? yanına gelim birlikte gezer dolaşırız, bağdat cad. senin taksim benim he ne dersin?
  • WALLA ANKARADAYIM,AMA SORUN NERDE OLDUĞUM DEĞİL ABİ YAA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    canım sıkılıyo
    2 ay önce açıldı
    Çok sıkılıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi denizi olamayan yerde nasıl duruyosunuz yaa atla gel istanbul uma
  • bence senin bir psikoloğa ihtiyacın var o senin can sıkıntını geçirebilir

ama olmazsa yapacak fala bişi yok demektir çık dolaş kızlarja falan takıl ole belki geçer
  • PSİKOLOG MU? DÜŞÜNMEDİ DEĞİLİM ONUDA,İÇİM DIŞIMA SIĞMIYO WALLA DELİRMEK ÜZEREYİM,OFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFF
  • senin terhisin yakındır...
  • sen ugra bana, ben senin moralini once daha bir bozar, sonra da duzeltirim. eskisinden daha iyi hale getiririm. hic canin sikilmaz.

• sen önce avatarındaki şu şebeee düzelt

• quote:

ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR.ÇOK CANIM SIKILIYOR

Sıkı Can İyidir Kolay Kolay Çıkmazz

• her ne gelmisse basina unutma, hayat devam ediyor > basina gelenler de tum ciplakligi ile sen nereye gidersen git pesinden seni takip ediyor. kurtulmak imkansiz. en derinlere de saklasan, faydasiz. ancak kendini kandirabilirsin. ve hayat devam ediyor..

duzeltilecek bisi olsaydi, oraya baska bisi koyardim hocam. dimdik dururdu o zaman.
  • seni şöle bi tokatlıyalım belki kendine gelirsin, al len al (smileyi bulamadımda)
    aşık seni
  • Allah boş duranı sevmezmiş.
  • Bu gibi durumlarda kendi probleminden daha büyük problemi olduğunu düşündüğün insanlara yardım etmek yeterlidir.
  • ağa ankaranın neresindensin
    buluşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mur_dock

sen önce avatarındaki şu şebeee düzelt

len koskoca binbaşı ya nassı şebek dersin ha...
    seni ordudan atmak lazım..
    sefil errrrr ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.