arkadşlar pazartesi gününe kadar bi notebook alıyorum şu an için gözüme kestidiğim alet monster in MONSTER Tyrannosaurus NDX323N17S1 modeli war fiyatı kdv dahil 1.830,36 YTL sistemi
mümkünse pazartesiye kadar bu fiya ve daha altına bu sistemde başka bi notebook bulabilirseniz yazın çok önemli
Bak senin için ne buldumbence o fiyata notebook alma rezil olursun ama illede alacam diyorsan casper al ben önermem ama yinede o fiyata göre iyi.seçim senin.fakat fiyatı 2000ytl'ye çeviririm diyorsan sanasiemens amilo m1425
centrino 1.86 745dothan 15.4 1280x800 512mb ddr 80gb sabit disk 128mb ati9700 seçim senin
Al gitsin bence. Bu kadar düşünmeye gerek yok.
Ayrıca özellikler iyi duruyor.
dvd rw olmaması çok kötü
Alakası yok. Benim makinada var ama sadece denemek amaçlı DVD yazdım. Olması daha iyi tabi ama olmaması da handikap değil.
teşekkürler ben sonuç olaraak monsterde karar kıldım hiç fena diil galiba almak isteyenler önerebilirim ha bu arada combo yu değiştirdim DVD RW taktım ii gidiyo yazdığınız için teşekkürler
bu özellikte bir monter için fiyatı yüksek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme