Bildirim
Çok çok acil yardım. Rx580
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayrıca aktif vga dönüştürücü alman gerekecek. -
İnternette dönüştürücünün tanesi 20tl
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende de vga monitör ve rx570 var. Kullandığım ürün "Dark Display Port to Analog VGA Aktif Dönüştürücü (DK-HD-ADPXVGA)". 1 senedir sorunsuz kullanıyorum. -
Dönüştürücüyü sadece internetten mi alabilirim. Herhangi bir yerde bulamaz mıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok teşekkürler peki sıkıntı çıkarır mı bu parça. Kullanımda bir sıkıntı olmaz değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız, dijital yerine analog görüntü alacaksınız o kadar. Hafif titreme vs olabilir eskiden olduğu gibi. =) -
Merhaba.
Aktif dönüştürücü almanız lazım. Arkadaşın yukarıda resmini paylaştıkları pasif dönüştürücü. Onlar sizin işinizi görmez. Yeni kartlardaki DVI çıkışlar DVI-D. Pasif dönüştürücüler bu çıkışta işe yaramıyor.
Pasif olanlar 5-10 TL iken aktif dönüştürücüler 30-40 TL'den başlıyor.
Örnek;www.hepsiburada.comDark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/dark-hdmi-to-vga-dijital-analog-monitor-cevirici-donusturucu-dk-hd-ahdmixvga4-p-HBV000008HQ09
-
www.hepsiburada.comAlfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/alfais-4600-hdmi-to-dvi-24-1-cevirici-donusturucu-monitor-kablosu-p-HBV00000321E9?magaza=Evaletim&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAiAy9jyBRA6EiwAeclQhAq37dOaiZPgLVbJfFPLvFBcBVU7yjpiuvnVUaagSers_IswI506whoC-fAQAvD_BwE
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X