Şimdi Ara

çok çok çok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bu topiği açtım die lütfen hmn eleştirmeyin bi durum var ve ben bu sorumu nereye yazabileceğimi bilemedim 2 topik vardı ama onlarda kilitli die bunu açtım...

ya bizde 2.5 ya da en fazla 3 senelik 3410 var almanyadan gelme ve annem onu yaklaşık bir senedir kullanmasına rağmen imei nosu kayıtlı diel die msj geldi geldiğinde kutulu flndi yani ama hayret ettim 13 aralıkta kapancakmış ne yapmamız grk çok acil yardım istiyorum 12 temmuzdan çok çok çok önce kullanılıyodu ztn.. ama telf. sorduk adam 5 YTL yatırabilmek için bile fatura istemiş ztn faturası olsa imei nosuda kayıtlı olrdu. ne bu iş anlamadım lütfen yardımcı olun...

• ya arkadaşlar yardımcı olmıcak msnız? bekliyorum....

• faturaya gerek yok kullandığı operatörün bayisine gidip 5ytl yatıramnız yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawilimsi

ya arkadaşlar bu topiği açtım die lütfen hmn eleştirmeyin bi durum var ve ben bu sorumu nereye yazabileceğimi bilemedim 2 topik vardı ama onlarda kilitli die bunu açtım...

ya bizde 2.5 ya da en fazla 3 senelik 3410 var almanyadan gelme ve annem onu yaklaşık bir senedir kullanmasına rağmen imei nosu kayıtlı diel die msj geldi geldiğinde kutulu flndi yani ama hayret ettim 13 aralıkta kapancakmış ne yapmamız grk çok acil yardım istiyorum 12 temmuzdan çok çok çok önce kullanılıyodu ztn.. ama telf. sorduk adam 5 YTL yatırabilmek için bile fatura istemiş ztn faturası olsa imei nosuda kayıtlı olrdu. ne bu iş anlamadım lütfen yardımcı olun...

oncelikle 13 temmuzdan once gelmesi demek mesaj gelmeyecek anlamina gelmiyor. 13 temmuzdan onceki telefonlara mesaj gelicek zaten(kayıtlı olmayanlara)

gir bir bayiye yaptır kayıdını. Yani şanslısın iyiki mesaj geldi. bide 13 temmuzdan sonra alınanları düşün. onlara mesaj bile gelmeyecek.
    Mesajın gelmesi iyi birşey. kurtarabileceğin anlamına geliyor.

• O mesajda kayıt yaptırmak istiyormusunuz vs.. gibi bir ibare yokmuydu. Kayıt yapmak istiyorsanız
    geri mesaj gönderin gibi bir ibare olmalı idi.
    Merak etme kayıt yaptırırsın.
    Bak bana daha mesaj bile gelmedi.Yurtdışı tel var bendede.
  • bu ne beee!!!haraç mı alıyorlar. 5 ytl ver yoksa yakarız diyerekten!!!
  • ya ama telf. olmaz dedi 5 ytl yatıramazsın çünkü almanyadan gelirken kutu geldi fakat ama bavulda geldi gümrükten geçmedi yaniiiinş. olur yaaa inş. ama yatırın fln yazmıyodu yani....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawilimsi

ya ama telf. olmaz dedi 5 ytl yatıramazsın çünkü almanyadan gelirken kutu geldi fakat ama bavulda geldi gümrükten geçmedi yaniiiinş. olur yaaa inş. ama yatırın fln yazmıyodu yani....

başka bir bayiye gitmeyi düşündün mü
  • iki topic vardı ve kilitli değilller sadece kalabalık odukları için ve bilgi kaybolduğu için yukarıdan alındılar.

Her ikisinin yerine ise yeniden bir üst konu konuldu. Lütfen ordan devam edelim.

Spot ve kaçak yasasına ait tüm gelişmeler ve uygulamalar orada paylaşılsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.