Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ÖNEMLİ İTÜ METEOROLOJİ MÜH. mi MEDİPOL ELEKTRİK ELEKTRONİK Mİ ALLLAHINI SEVEN YAZSIN LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ARKADAŞLAR ÇOK KARARSIZIM SON GÜN VE SİZİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR LÜTFEN

• quote:

Orijinalden alıntı: mkesim96

LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ARKADAŞLAR ÇOK KARARSIZIM SON GÜN VE SİZİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR LÜTFEN

Meteoroloji mühendisliğinin atanması zaorlaşacak.Samsunda 2. fakülte açılıyor.
    Medipol de sağlık üni. si . Mühendislik eğitimi vermesi saçma
  • ilk40bin kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim sıralamam 40 bin ne yapmamı önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk40bin

quote:

LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ARKADAŞLAR ÇOK KARARSIZIM SON GÜN VE SİZİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR LÜTFEN

Meteoroloji mühendisliğinin atanması zaorlaşacak.Samsunda 2. fakülte açılıyor.
    Medipol de sağlık üni. si . Mühendislik eğitimi vermesi saçma

Meteoroloji mühendisliği ne iş yapar tam bilmiyorum ama samsun da yeni bölüm açılıyor diye önü kesilecekse vay diğer bölümlerin haline, 2-3 yıl önce ingilizce bölümüde vardı buranın itüde o zaman daha fazla kontenjanla alıyordu devlete 70 puanlarla atandılar buranın mezunları samsunda 30 kontenjan açıldı diye bu sene 40 kişi fazla alınacak diye neden bir bölüm biter anlamak mümkün değil.

Bana kalırsa kardeşim gönlün neredeyse orayı seç sonradan bir pişmanlık kalmasın aklında ama ee nin iş imkanları fazla meteoroloji mühendisi bazı kişilerin blog sayfaları var arama motorunda arat soru sor kafanda bazı şeyler netliğe kavuşsun.

• quote:

çok teşekkür ederim sıralamam 40 bin ne yapmamı önerirsiniz

YTÜ Matematik mühendisliği. 36 k ing
    47k türkçe
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • Itu geomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    teşekkür ederim ama okulumda iki matematik öğretmenim de itü matematik mühendisliği mezunuydu bu beni korkuttu biraz açıkçası
  • quote:

teşekkür ederim ama okulumda iki matematik öğretmenim de itü matematik mühendisliği mezunuydu bu beni korkuttu biraz açıkçası

itü gıda mühendisliği de iyidir.
  • Dogus uni elektronik ve haberlesme t.b. 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gıda mühendisliği sektör ve iş imkanı olarak iyi midir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.