Şimdi Ara

Çok değer verdiğim birini içimde nasıl değersizleştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M e h m e t -- 24 Şubat 2025; 0:35:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaman zaman zaman :(

• karagece25 kullanıcısına yanıt

Zamanı kısaltmak niyetim

• DambıIdor kullanıcısına yanıt

Bunu daha once de duymuştum

• Başbilen kullanıcısına yanıt

Başkalarına anlatıp basitleştirmenin faydası olur mu acaba

• Kaleminin Gücüyoutube
    Halil: Resminle benim aramdaki bir durum, seni ilgilendirmez. Ben senin resmine âşığım. Meral: İyi ama âşık olduğun resim benim resmim. İşte ben de buradayım, söyleyeceklerini dinlemeye geldim. Halil: Resmin sen değilsin ki. Resmin benim dünyama ait bir şey. Ben seni değil resmini tanıyorum. Belki sen benim bütün güzel düşüncelerimi yıkarsın. Meral: Bu davranışların bir korkudan ileri geliyor. Halil: Evet. Bu korku sevdiğim bir şeye ebediyen sahip olmak için çekilen bir korku. Ben senin resmine değil de, sana âşık olsaydım ne olacaktı? Belki bir kere bile bakmayacaktın yüzüme. Belki de alay edecektin sevgimle. Halbuki resmin bana dostça bakıyor. Ve ebediyen bakacak. . . . . . . Yeşilçam Acı sözler Ağır sözler Ağır sözler kısa anlamlı Ağır sözler sesli Anlamlı aşk sözleri Anlamlı sözler Anlamlı sözler kısa Anlamlı sözler aşk Anlamlı sözler güzel sözler Anlamlı sözler hayatla ilgili Anlamlı sözler sesli Anlamlı sözler sevgiliye Anlamlı sözler şiirler Anlamlı sözler videosu Anlamlı video Aşk özlü sözler Aşk sözleri Kısa aşk sözleri Aşk yarasına ilaç gibi sözler Aşk yarasına ilaç gibi sözler Aşırı anlamlı sözler Atarlı sözler Atarlı sözler kapak Beyaz Show özlü sözler, Cuma mesajları Çakır özlü sözler, Çok anlamlı sözler Çok etkileyici sözler Çok güzel özlü sözler, Çukur özlü sözler, Damar sözler Damar sözler sesli Dini güzel sözler Dini güzel sözler resimli Dini sözler Kapak sözler Kısa anlamlı sözler Kısa sözler Kısa güzel sözler Kısa aşk sözleri Kısa dini sözler Kısa özlü sözler Kısa duygusal sözler Kısa cuma mesajları Kısa doğum günü mesajları Dini sözler anlamlı Dini sözler resimli Dini sözler sesli Diriliş Ertuğrul özlü sözler, Duygusal sözler Düşündüren sözler Düşündüren güzel sözler En etkileyici aşk sözleri En etkileyici sözler En güzel aşk sözleri En güzel dini sözler En güzel etkileyici sözler En güzel özlü sözler En güzel sözler resimli Etkileyici sözler Etkileyici sözler anlamlı sözler Etkileyici sözler aşk Etkileyici sözler dini Etkileyici sözler güzel sözler Etkileyici sözler kısa Etkileyici sözler manalı güzel sözler Etkileyici sözler resimli Etkileyici sözler sevgiliye güzel sözler Etkileyici sözler video Gitmek ilaç gibi gelir insana Güzel anlamlı sözler Güzel anlamlı video Güzel dini sözler Güzel özlü sözler anlamlı Güzel özlü sözler resimli Güzel sözler Güzel sözler Allah Güzel sözler anlamlı Güzel sözler aşk Güzel sözler aşk kısa Güzel sözler aşk sözleri anlamlı Güzel sözler aşk sözleri Güzel sözler dini Güzel sözler kısa Güzel sözler kısa anlamlı Güzel sözler Mevlana Güzel sözler resimli Güzel sözler sesli Güzel sözler şiirler Güzel sözler video Güzel sözler videosu Güzel sözleri Hayata dair özlü sözler, Hz. Yusuf özlü sözler Manalı anlamlı güzel sözler Manalı sözler Mevlana sözleri Mevlana sözleri 2019, Mevlana sözleri anlamlı Mevlana sözleri cahillikle ilgili Mevlana sözleri dinle Mevlana sözleri ilaç gibi gelecek Mevlana sözleri ilaç gibi gelecek Mevlana sözleri kısa, Mevlana sözleri sabır Mevlana sözleri video, Mevlana sözleri videolu Mevlana sözleri whatsap Mevlana’dan özlü sözler Muhteşem sözler Muhteşem bir video Muhteşem bir video izle Öğretmenler günü özlü sözler Ömer babadan özlü sözler Özlü sözler Özlü sözler Alimlerden Özlü sözler anlamlı sözler düşündüren sözler, Özlü sözler anlamlı sözler Mevlana sözleri, Özlü sözler anlamlı sözler Mevlana Özlü sözler anlamlı sözler, Özlü sözler Arapça sözler, Özlü sözler aşk Özlü sözler cuma mesajları Özlü sözler dini resimli Özlü sözler dinle, Özlü sözler dinlemek istiyorum Özlü sözler fon müziği Özlü sözler göster Özlü sözler güzel sözler Özlü sözler hacı Bektaş veli Özlü sözler hayat Özlü sözler hayata dair Özlü sözler Hz. Mevlana Özlü sözler Hz. Muhammed Özlü sözler Hz. Ömer Özlü sözler insanlık Özlü sözler istiyorum, Özlü sözler kalp kırmak Özlü sözler kısa anlamlı, Özlü sözler kısa dini, Özlü sözler komik, Özlü sözler Konfüçyüs, Özlü sözler resimli Özlü sözler resimli kısa, Özlü sözler video, Özlü sözleri, İlaç gibi sözler Ramiz dayı özlü sözler, Romantik sözler Sesli sözler dinle Sevgiliye güzel sözler Suskunluğum asaletimdendir. Yeni efsane akımlar Yeni farklı akımlar Yunus emre özlü sözler Hercai dizisi sözleri Hercai dizisi güzel sözleri Kerem Alışık Sözleri Kerem Alışık anlamlı sözler Kerem Alışık muhteşem sözler Kerem Alışık mevlana sözleri Bir zamanlar çukurova kerem alışık sözleri Words in wisdom - words of wisdom - Nice words - beautiful words
    https://www.youtube.com/watch?v=Wcudlee8oy4

(dutchman of the light side)

• Onu sürekli tuvaletini yaparken hayal etmen lazım en iyi yol bu inan bana.Kafamızda bu insanları çok büyütüyoruz ona çok değer veriyoruz.Sonuçta oda bizim gibi hatta belki bizden daha değersiz bir insan.Değer vereceğin kişileri iyi seç bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarda arkadaş yazmış. Zaman tek çare. Eğer sürekli görebileceğin biriyse (Okul vs) onu göremeyeceğin yerlerde vakit harca. Zamanla değeri kalmaz.

• Gözden uzak olan gönülden uzak olur derler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karşı cinsten bahsediyorsan başkasıyla olan ilişkisini ve şehvet dolu anlarını düşün.  

• M e h m e t M kullanıcısına yanıt

Zamanı kısaltamazsın.

• Bu sorunun cevabını keşke bilsek

• Kin ve nefret dol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.