Şimdi Ara

Çok değişik bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar x64 işletimli win7 laptopa x32 işletim sistemi yükledim normal şekilde masaüstü geldi ve tam yarım saat geçince kendiliğinden bilgisayar kapanıyor dedi kapandı ve birdaha eski şekilde açılmadı.Bilgisayara güç geliyor işlemci çalışıyor fakat ne ekran geliyor nede cd rom sürücüsü yanıt veriyor.Windows sesi bile gelmez oldu.Arada bi yarım saat bekleyince onunda sesi geliyor okadar.Sizce sorun nedir?

Laptopda öyle hemen formatta bozulacak tip değil acer as5745 i7 alalı 6 ay oldu ve format attığım için garanti dışı oluyormuş saçmalık.

• Bataryayı çıkarıp bir müddet bekletip tekrar açın.(Bios pilini çıkarıp bios sıfırlamayıda deneyebilirsiniz ama garanti dışı kalır.Bios pili kasayı açmadan erişilebilir durumda ise sorun olmaz.).Açılır ise tekrar format atabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 22 Nisan 2012; 14:07:15 >
  • Merhaba İsotaci1

sanırım cihaz 30 dakika mudahale edilmeyince uyku moduna giriyor...

Denetim masasından gerekli ayarlamayı yaparak uyku moduna girmesini engelleyebilirsin...

cihazı şarj dan çıkar ve bataryayı sök ve tekrar bataryayı ve şarrja tak çalıştır... durum düzelir...

Çok değişik bir sorun
  • malesef tekrar aynı sorunu verdi :(
  • bilgisayar keşke açılsa kendim bilgisayarcıyım böyle sorun görmedim.Muhakkak anakarta zarar verdi format atınca.Çünki bios bile gelmiyor.
  • Merhaba,

Görüntü alabiliyormusunuz? En azından Post ekranını görebilmeniz gerekmektedir.

Alternatif olarak, cihaz dan harddiski çıkartın, farklı bir bilgisayara ikincil olarak takın ve işletim sistemi içerisinden harddiski biçimlendirerek tekrar dan kurulum yapmayı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.