Şimdi Ara

çok emek veriyorum arkadaşlar.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
706
Cevap
12
Favori
34.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O hazırcı tayfa define olduktan sonra bana sarmaya başladı. Kaç aydır yapıyorsun, 3 ayda sağlam çalışırsam nasıl olurum falan filan. O değil bana kaç ayda yaptın diyenlere ayar oluyorum 2 ayda protein tozuyla demeyi düşünüyorum artık.

Çok iyi gidiyorsunuz bu arada hocam tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

quote:

Orijinalden alıntı: murathan11

Kesinlikle öyledir, zira sizden aldığım tavsiyeler ışığında bende son bir ayda rakamsal açıdan hiç kilo vermedim, ama bel ölçüm 4 cm azaldı, özellikle alt trapez ve kanatlar hacimsel büyüklükleri açısından çok kısa zamanda ağırlık kazanabiliyorlar, bende o giden kiloların oradan geri geldiğini hissediyorum, hatta dar bir montum vardı, karın kısmı zor çekilirdi, şimdi göğüs kısmı zor çekliyor :)

valla bravo, tebrik ederim.
    aslında birşey yapmadım ki, sadece bozuk değilse tamir etmeye çalışma, aynı şekilde devam et dedim o kadar :)

Hocam ben 178 boy 65 kiloyum. 4-5 ay spor yaptım 61 den 70 e çıktım ama iki ay bırakınca bu hale geldim geri.Kaslar eski haline geri geldi.

Simdi ben yağlandım bu sürede ve bu kiloyla olmayacak bir gobegim var.Ben önce kilo mu vermeliyim yoksa tekrar kilo almaya mı calismaliyım.

Bir de evde çalışıyorum bench sehpam var sadece bu sebeple full body çalışıyorum. Sürekli aynı hareketleri yapmak gelişimi durdurur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Sizin bana özel verdiğiniz cevap ayrı, genel verdiğiniz cevaplardan (beslenme vs.) adığım bilgiler ayrı. Her türlü veri beslemesi yapıyorsunuz. :)

valla işine yaradıysa ne mutlu bana.
    keşke şu 2 kg yağını nasıl yakacağını soranlar kaybolsa da sürekli bu işi severek yapanlardan soru gelse.
    sabaha kadar yanıtlarım.

Şimdi belki biraz özel olacak ama bir şey sormak istiyorum. Yukarıda bulk yapanların şişman mı sporcu mu olduğu anlaşılmıyor demişsiniz sizdemi bunu uyguladınız çünkü fit bir şekilde hacim kazanmak çok çok zor oluyor kaldı ki yorum olarak bende baya sıkıntısını çektim demişsiniz. Yani bende şuan açıkçası bulk yapıyorum damarlar ve çizgiler kayboldu ama daha dolu hissediyorum kendimi bu arada ölçülerinizi çoğu sayfaya göz gezdirmeye rağmen göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

quote:

quote:

Sizin bana özel verdiğiniz cevap ayrı, genel verdiğiniz cevaplardan (beslenme vs.) adığım bilgiler ayrı. Her türlü veri beslemesi yapıyorsunuz. :)

keşke şu 2 kg yağını nasıl yakacağını soranlar kaybolsa da sürekli bu işi severek yapanlardan soru gelse.
    sabaha kadar yanıtlarım.

Şimdi belki biraz özel olacak ama bir şey sormak istiyorum. Yukarıda bulk yapanların şişman mı sporcu mu olduğu anlaşılmıyor demişsiniz sizdemi bunu uyguladınız çünkü fit bir şekilde hacim kazanmak çok çok zor oluyor kaldı ki yorum olarak bende baya sıkıntısını çektim demişsiniz. Yani bende şuan açıkçası bulk yapıyorum damarlar ve çizgiler kayboldu ama daha dolu hissediyorum kendimi bu arada ölçülerinizi çoğu sayfaya göz gezdirmeye rağmen göremedim

ölçülerimi bilmiyorum, hiç merak edip ölçmedim.
    evet temiz beslenerek kilo almak çok zor, ben de birkaç aydır bunu deniyorum.
    yıllarca bulk yaptığım için böyle birşeyden haberim yoktu.
    bulk yapmak gerekli mi bilmiyorum. yıllarca bulk yapmadan bu kadar hacim inşa edebilir miydim onu da bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

quote:

quote:

Kesinlikle öyledir, zira sizden aldığım tavsiyeler ışığında bende son bir ayda rakamsal açıdan hiç kilo vermedim, ama bel ölçüm 4 cm azaldı, özellikle alt trapez ve kanatlar hacimsel büyüklükleri açısından çok kısa zamanda ağırlık kazanabiliyorlar, bende o giden kiloların oradan geri geldiğini hissediyorum, hatta dar bir montum vardı, karın kısmı zor çekilirdi, şimdi göğüs kısmı zor çekliyor :)

valla bravo, tebrik ederim.
    aslında birşey yapmadım ki, sadece bozuk değilse tamir etmeye çalışma, aynı şekilde devam et dedim o kadar :)

Hocam ben 178 boy 65 kiloyum. 4-5 ay spor yaptım 61 den 70 e çıktım ama iki ay bırakınca bu hale geldim geri.Kaslar eski haline geri geldi.

Simdi ben yağlandım bu sürede ve bu kiloyla olmayacak bir gobegim var.Ben önce kilo mu vermeliyim yoksa tekrar kilo almaya mı calismaliyım.

Bir de evde çalışıyorum bench sehpam var sadece bu sebeple full body çalışıyorum. Sürekli aynı hareketleri yapmak gelişimi durdurur mu?

ne hedeflediğine bağlı. yağ oranın ne olursa olsun tartının yukarı çıkmasını mı istiyorsun? tartıdaki sayı umrunda değil, sadece fit mi gözükmek istiyorsun?
    hepsinin reçetesi farklı.
    ben de 2008'den beri gym'e gitmiyorum. kendi home gym'imde barbell, dumbbell ve sehpa ile çalışıyorum. ekipmansızlığın beni etkilediğini hiç sanmıyorum.
    temel egzersizlerin yerini hiçbirşey tutamaz. tek önemli nokta hep aynı tekrar aralığında çalışmamak. egzersizler aynı kalabilir ama egzersizleri kullanışın değişmeli yoksa kaslar adapte olur ve gelişemez.
    bir süre ağır kilolarla 5-8 tekrar, bir süre orta ağırlıklarla 10-12 tekrar, bir süre de hafif ağırlıklarla 15-18 tekrar çalış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sabaha kadar yanıtlarım.

bulk yapmak gerekli mi bilmiyorum. yıllarca bulk yapmadan bu kadar hacim inşa edebilir miydim onu da bilmiyorum.

hocam günlük kalori ihtiyacınız ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

quote:

quote:

quote:

quote:

sabaha kadar yanıtlarım.

hocam günlük kalori ihtiyacınız ne ?

valla hiçbir fikrim yok. aynaya ve tartıya göre daha çok veya daha az yiyiyorum.

genelde protein hep aynı, sadece karbonhidratı arttırıyorum veya düşürüyorum.

20 kg verdim, bir kere bile kalori saymadım veya yediklerimdeki makroları hesaplamadım.

tek yaptığım olabildiğince temiz beslenmek ve her öğünde mutlaka tam protein tüketmekti.

• şu konuyu kilitleyin ya ne kadar saçma olmuş konunun ne olduğu belli değil arkadaşlar çok emek veriyorum lütfen bakın ??? :D 3-4 tane 13-14 yaşındaki çocuklara karşı egonuzu mu tatmin ediyorsunuz ?
  • Tamam abi kapatyoruz Allahım sen sabır ver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimonski

şu konuyu kilitleyin ya ne kadar saçma olmuş konunun ne olduğu belli değil arkadaşlar çok emek veriyorum lütfen bakın ??? :D 3-4 tane 13-14 yaşındaki çocuklara karşı egonuzu mu tatmin ediyorsunuz ?

1. ben adminlere kapayın dedim kapamadılar.
    2. ben hiçbirşeyi tatmin ediyorum, gelip soruyorlar, ben de yanıt veriyorum. onun dışında sadece gelişim fotoğraflarımı yayınlıyorum.
    3. sanane? çok rahatsız oluyorsan git diğer 200.000 konudan birine gir.
  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    ama bu kadar atarlanmaya lüzum yokki ! eleştiriye kapalıysan söyle yorum yapmayabiliriz gözüme çarptı yorum yazdım sana ne felan çok kaba sporcu ahlakına uymaz kendini ilk önce mental anlamda geliştir. gelişmiş bir vücut boş bir kafayı taşırsa fos elma misali olur tabi sizin için demiyorum bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 8 Nisan 2015; 22:43:13 >
  • quote:

ama bu kadar atarlanmaya lüzum yokki ! eleştiriye kapalıysan söyle yorum yapmayabiliriz gözüme çarptı yorum yazdım sana ne felan çok kaba sporcu ahlakına uymaz kendini ilk önce mental anlamda geliştir. gelişmiş bir vücut boş bir kafayı taşırsa fos elma misali olur tabi sizin için demiyorum bunu

sen '' bu konu amacından sapmış, kilitlenmesi gerektiğini düşünüyorum '' gibi bir yorum yapmıyorsun ki.

saçma sapan konu, şu başlığa bak gülücük gülücük, çoluk çocukla kendini mi tatmin ediyorsun falan.

böyle dersen ben de sanane diyebilirim diye düşünüyorum.

her neyse, daha önceki isteğimi yine dil getiriyorum, adminler nolur kapayın artık şu konuyu.

• kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şu konuyu kilitleyin ya ne kadar saçma olmuş konunun ne olduğu belli değil arkadaşlar çok emek veriyorum lütfen bakın ??? :D 3-4 tane 13-14 yaşındaki çocuklara karşı egonuzu mu tatmin ediyorsunuz ?

Konudan hoşlanmadıysan niye şikayet etmiyorsun. Konu sahibi kendi deneyimlerini aktarıyor bunda ne sakınca var. Foruma fotoğraf koymak yasak mı?
  • Şikayet eden adamlardan biri 2 kg verecek olan eleman, öbürü de 2.el cep telefonu başlığı açıp açıp duran foruma katkısı ortada olan bir eleman. :) Bu adamlar yüzünden adam foruma küstü.
  • quote:

Hocam güncelleme var mı?

valla çalışmaya devam. bu aralar gaza bastım, artık yaz kapıda.

daha da forma giricem inşallah ama haziran'a kadar fotoğraf çekmicem.

split'imi değiştirdim. aşağıdaki gibi çalışıyorum.

sırt-biceps
    bacak
    göğüs-omuz-triceps

klasik push pull legs yani.
  • quote:

Şikayet eden adamlardan biri 2 kg verecek olan eleman, öbürü de 2.el cep telefonu başlığı açıp açıp duran foruma katkısı ortada olan bir eleman. :) Bu adamlar yüzünden adam foruma küstü.

daha yazamazlar zaten artık bu ve bunun gibiler.
  • imrenerek bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

imrenerek bakıyorum

daha ne vücutlar var hocam, biz ultra amatörüz
  • arkadaş ne ultra amatörü.benim vücut bu kadar yok.ne etti isem göbekteki yağlar gitmiyor ve baklavalar hacimlenmiyor.böyle devam et.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.