Şimdi Ara

çok emek veriyorum arkadaşlar.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
12
Favori
34.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     çok emek veriyorum arkadaşlar..
  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    His Muscleness..
  • boy ve kilonuz nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

boy ve kilonuz nedir acaba

179 cm 75 kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

olacak

maşallah
    definisyon devam mı hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

quote:

olacak

maşallah
    definisyon devam mı hala ?

%90 temiz beslenmeye devam. sadece kilom daha düşmesin diye her gün ufak bir cheat yapıyorum ve temiz karbonhidratların miktarını arttırdım.
    antrenman 1 gün on 1 gün off şekilde haftada 4 gün devam.
    sadece son bir aydır tekrarları arttırdım. üst vücutta 15-20 tekrar, bacakta 25-30 tekrar aralığında çalışıyorum.
    bu şekilde çalışmanın inanılmaz faydasını görüyorum. adalelerim iyice patlamaya başladı. demek ki ihtiyaçları olan buymuş.

• Sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar.
    Durum vahim.
  • quote:

Sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar.
    Durum vahim.

jason statham'ın göğüs az kalmış gibi bu açıdan sizinkine göre ama yağ oranı biraz fazla sizin jasona göre

• bende 34 yaşındayım kasım başından beri ftness yapıyorum. ilk başlarda klasik spor salonu ve yoğun kardio ile 84 den 78 e düştüm. şuan 78,5-78,9 arasında gidip geliyorum.
    1,5 aydır haftada 4 gün (pazartesi-salı-çarşamba-perşembe) akşam 8-9 arası.

pazartesi göğüs-önkol
    salı omuz-arkakol
    çarşamba sırt-bacak
    perşembe karın-kardiyo.

her antrenman günü sonrası 15 dk hitt kardio yapiyorum.

şeklinde.. 3x12 yada 3x10 şeklinde max ağırlık ve düzgün yapabilmeye özen göstererek seçiyorum ağırlıklarımı. antrenman sonrasında iso 100 whey içiyorum. sabahları da yulaf, az yağlı süt, çiğ badem(4-5adet), iso 100, 4 ince dilim muz şeklinde kahvaltı yapıyorum. öğlen karışık olabiliyor bazen ama akşam protein ağrılıklı yiyorum.

şuan kilo vermem durdu gibi. acaba kendimi çok fazla yorduğum için mi bu şekilde yoksa kas kütlesi artmaya başladığı için mi kilo bu şekilde. baktığımda giydiklerim bol gelmeye başladı fakat yine de çok yağ fazlam var.

kilo vermek adına daha doğrusu yağ yakmak adına yanlış mı ilerliyorum yoksa bu şekilde sabrederek ve yemeklere dikkat ederek biraz daha bu şekilde mi ilerlemeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

bende 34 yaşındayım kasım başından beri ftness yapıyorum. ilk başlarda klasik spor salonu ve yoğun kardio ile 84 den 78 e düştüm. şuan 78,5-78,9 arasında gidip geliyorum.

pazartesi göğüs-önkol
    salı omuz-arkakol
    çarşamba sırt-bacak
    perşembe karın-kardiyo.

şeklinde.. 3x12 yada 3x10 şeklinde max ağırlık ve düzgün yapabilmeye özen göstererek seçiyorum ağırlıklarımı. antrenman sonrasında iso 100 whey içiyorum. sabahları da yulaf, az yağlı süt, çiğ badem(4-5adet), iso 100, 4 ince dilim muz şeklinde kahvaltı yapıyorum. öğlen karışık olabiliyor bazen ama akşam protein ağrılıklı yiyorum.

şuan kilo vermem durdu gibi. acaba kendimi çok fazla yorduğum için mi bu şekilde yoksa kas kütlesi artmaya başladığı için mi kilo bu şekilde. baktığımda giydiklerim bol gelmeye başladı fakat yine de çok yağ fazlam var.

kilo vermek adına daha doğrusu yağ yakmak adına yanlış mı ilerliyorum yoksa bu şekilde sabrederek ve yemeklere dikkat ederek biraz daha bu şekilde mi ilerlemeliyim?

2 gün hiit yeterli hocam, kilo vermeniz durduysa beslenmenizde yanlışlık var demektir

• quote:

Durum vahim.

senin göğüs daha iyi abi, jason görmesin

• hocam ben ne yapacağımı bilememek durumundayım. yani antrenman sistemi hakkında. bir kaç sorum var.

- antrenman sistemi hakkında piramit set mi daha iyi, yoksa 5 x 5-6 tekrar mı ? yoksa antrenman programının pek önemi yok mu ? amaç kasa yük bindirmek değil mi gelişmek için ?

- kasları parçalamak için gereken program nasıl olmalıdır ? yani set sayısını düşürüp tekrar sayısını çoğaltmak mı ? peki hareketleri nasıl belirleyeceğiz. yani farklı hareketler mi girmek lazım ?

bunları sordum hocam. çünkü internetten araştırdım, bazı hocalara sordum ve salondaki hocama sordum herkes farklı bir şey diyor gerçekten kafam karıştı. yardımcı olursanız çok sevinirim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

quote:

Durum vahim.

jason statham'ın göğüs az kalmış gibi bu açıdan sizinkine göre ama yağ oranı biraz fazla sizin jasona göre

haklısın, biraz da ben çok beyazım, o biraz daha esmer, o da farkettiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

bende 34 yaşındayım kasım başından beri ftness yapıyorum. ilk başlarda klasik spor salonu ve yoğun kardio ile 84 den 78 e düştüm. şuan 78,5-78,9 arasında gidip geliyorum.

pazartesi göğüs-önkol
    salı omuz-arkakol
    çarşamba sırt-bacak
    perşembe karın-kardiyo.

karbonhidrat döngüsü yapın, mutlaka tıkanıklığı açacaktır.
    üç gün üst üste düşük karbonhidrat beslenin, 4ncü gün karbonhidratı arttırın.
    ertesi gün döngüye devam edin.
    bende işe yaramıştı.
    veya antrenmanda bir değişikliğe gidilebilir. mesela şiddetlendirme teknikleri ekleyin, dinlenme sürelerini 45 saniyeye düşürün.
    süperset, triset, devset, dropset, rest pause gibi teknikler ekleyin bir süre.
    yada mesela kardiyo ekipmanını değiştirin. hep bant kullanıyorsanız eliptiğe geçin veya salonda varsa stairmaster a.
    veya bugün itibariyle söylediklerimin hepsini aynı anda uygulamaya geçirin, kiloyu takip edin.
    şahsi fikrim mutlaka oynama olacaktır ve tekrar düşmeye başlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

quote:

Durum vahim.

senin göğüs daha iyi abi, jason görmesin

vay be en kötü bölgemle ilgili bir övgü aldım. demek ki yaptıklarım işe yarıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayan köpek

hocam ben ne yapacağımı bilememek durumundayım. yani antrenman sistemi hakkında. bir kaç sorum var.

- antrenman sistemi hakkında piramit set mi daha iyi, yoksa 5 x 5-6 tekrar mı ? yoksa antrenman programının pek önemi yok mu ? amaç kasa yük bindirmek değil mi gelişmek için ?

- kasları parçalamak için gereken program nasıl olmalıdır ? yani set sayısını düşürüp tekrar sayısını çoğaltmak mı ? peki hareketleri nasıl belirleyeceğiz. yani farklı hareketler mi girmek lazım ?

bunları sordum hocam. çünkü internetten araştırdım, bazı hocalara sordum ve salondaki hocama sordum herkes farklı bir şey diyor gerçekten kafam karıştı. yardımcı olursanız çok sevinirim hocam :)

tüm sistemler işe yarıyor ama şahsi fikrim kas kütlesini arttırmak için üst vücutta 8-12 tekrar, alt vücutta 12-20 tekrar arası çalışmak gerektiği.

kası parçalamak diye birşey malesef yok. kas kütleni arttırıp vücut yağını azaltacaksın. o zaman tüm kesikler, çizgiler, damarlar ortaya çıkıyor ve kaslı gözüküyorsun. bulk iken şişman mısın yoksa sporcu musun anlaşılmıyor malesef. ben yıllarca çektim bu dertten. hatta konunun başlarına bakarsan okuyabilirsin bir sürü haklı eleştiri :)

• anladım hocam çok teşekkür ederim. :) bu arada verdiğiniz blog linki, blog bulunamadı diyor

hocam faceden eklesem sorun olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkesterone -- 28 Mart 2015; 13:17:35 >
  • Mastürbasyondan sonra vücut geliştirmeye gidilir mi hocam? Bugün ön kol ve göğüs günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss Ya Matilda

Mastürbasyondan sonra vücut geliştirmeye gidilir mi hocam? Bugün ön kol ve göğüs günü

ben yıllarca gittim, bir zararı olmadı
  • Bol pump'lı haftalar arkadaşlar.
     çok emek veriyorum arkadaşlar.. çok emek veriyorum arkadaşlar..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.