Şimdi Ara

çok emek veriyorum arkadaşlar.. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
12
Favori
34.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

Hocam blog işini biraktiniz sanırım.

evet çok oldu kapayalı.
  • hocam size birşey sorucam 2 kg yağ ne kadar sürelik bir dietle gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosi35 -- 31 Mart 2015; 1:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

hocam size birşey sorucam 2 kg yağ ne kadar sürelik bir dietle gider

lütfen bana böyle yüzeysel saçma sapan sorular sormayın.
    ben burayı kendi gelişimimi paylaşmak için kullanıyorum.
    yıl 2015 oldu, hala bu sorular bitmedi mi ya? 6 ayda ne kadar gelişirim? fight club'taki brad pitt gibi olmak için kaç ay çalışmak lazım?
    önünüzde internet gibi sınırsız bir kaynak var. biraz okuyun, kendinizi geliştirin. forumda yüzbinlerce entry var ve hep aynı sorular yanıtlanıyor. hadi makale okumak istemiyorsun, bari burada yazılanları oku.
    bir sürü tecrübeli adam var ve sabırlı bir şekilde aynı saçma soruları yanıtlıyorlar. onları takip et.
  • kosi35 K kullanıcısına yanıt
    Yediklerine dikkat ederek 1 ayda 2 kg yakarsin. Günde ortalama 450-550 yeterli olur sanırım. Fazlada geçme ama 500 ü. Kardiyoyu ihmal etme bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

quote:

yıl 2015 oldu, hala bu sorular bitmedi mi ya? 6 ayda ne kadar gelişirim? fight club'taki brad pitt gibi olmak için kaç ay çalışmak lazım?
    önünüzde internet gibi sınırsız bir kaynak var. biraz okuyun, kendinizi geliştirin. forumda yüzbinlerce entry var ve hep aynı sorular yanıtlanıyor. hadi makale okumak istemiyorsun, bari burada yazılanları oku.
    bir sürü tecrübeli adam var ve sabırlı bir şekilde aynı saçma soruları yanıtlıyorlar. onları takip et.

hocam size bir öneri arda bir beyin çalışmanız, önceki konularda da böyle kibirli ceaplarınız var sanki mr olympia sında.Başarını tebrik ediyoruz işte ne bekliyon başka

Hocam hangi vücut forumunda bu tarz sorular sorarsanız benzer cevaplar alırsınız. Şimdi o basit kiloyu iki ayda zor verecek bünye var, 4 günde yakacak bünye var. Sizinki hangisi kim nereden bilecek. Misal Bod****da her ay en az bu tarz 30 başlık açılır, modlar siler ve şunu yazar...

"Forum üyelerinden kehanet beklemeyin"

Başlık sahibi hiç mecbur olmadığı halde düzgün ve anlamlı sorulara sıkılmadan cevap veriyor, ve Allah razı olsun kendisinden çok faydasını gördüm. Yani siz haksızsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathan11 -- 31 Mart 2015; 20:36:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan11

Hocam hangi vücut forumunda bu tarz sorular sorarsanız benzer cevaplar alırsınız. Şimdi o basit kiloyu iki ayda zor verecek bünye var, 4 günde yakacak bünye var. Sizinki hangisi kim nereden bilecek. Misal Bod****da her ay en az bu tarz 30 başlık açılır, modlar siler ve şunu yazar...

"Forum üyelerinden kehanet beklemeyin"

Başlık sahibi hiç mecbur olmadığı halde düzgün ve anlamlı sorulara sıkılmadan cevap veriyor, ve Allah razı olsun kendisinden çok faydasını gördüm. Yani siz haksızsınız.

saygı duyuyorum sizin görüşünüze ama en azından bu tarz soruları cevaplamıyorum diyebilir, ayrıca sorduğum sorunun çok saçma olduğunu düşünmüyorum zaten kesin bir zaman söylemek doğru olmaz ama en azından 1 2 ay alır gibi cevaplar gelebilir ve böyle yaparsa daha çok saygı alır diye dedim.

Teşekkür ederim ama şöyle bir durum var, benim toplamda 2 senelik bir spor hayatım var, hocam gibi 14 senelik bir adamla asla mukayese edilemeyeceğim gibi , hiç bu sporu yapmamış bir insana göre çok ilerideyim denebilir. 42 kg vermiş bir insanım, birisiyle iddialaşsak bir haftada o dediğiniz iki kiloyu verebilecek bilgim ve vücudumu tanımışlığım var. Allaha şükür bakılınca spor yaptığım anlaşılacak kadar hacmim ve fiziğim de var.

Daha bugün bir arkadaş, iki ay bodyye gitsem senin gibi olurum dedi, bende ha.tir oradan dedim. Bu tarz sataşmalar ve sorularla bu sporu yapanlar o kadar bunaltılıyor ki, insan dayanamıyor, ben o arkadaşa "tabi kardeşim en iyisini yaparsın" da diyebilirdim, ama o tarz bir alttan almaya değmeyecek bir kişiydi.

Sizi tanımıyoruz, ama cümleniz "diyetle 2 kiloyu nasıl veririm" gibi kestirme bir cümle olunca, o insanlardan biriymiş gibi algılanıyorsunuz, bunu anlatmak istiyorum. Sizin öyle bir kastınız olmayabilir, ama dolayısıyla öyle anlaşılıyor.

Ben soru sorarken, " kardeşlerim abilerim, şu kadar zamandır, şunu yapıyorum, şu kadar yapıyorum, sizce ne yapsam daha iyi verim alırım, vakit ayırıp cevaplayabilirseniz sevinirim" gibi girizgahlar yapıyorum, kimse bugüne kadar terslemedi. terslese de kimseye kızmam, usta-çırak muhabbeti bunu gerektirir. Ben karşımdakini usta, kendimi de çırak olarak görmeyebilirim, ama bu karşımdakinin usta, benim ise çırak olduğum evrensel gerçeği değiştirmez.

Yine hocamın örneklediği gibi bu brad pitt mevzusu bod****da da çok alay konusu oluyor. Ne kadar zamanda tyler durden olurum? Sorusuna, iki durden biri acısız, şeklinde, ya da 1,5 tyler bol yeşillikli gibi cevaplar geliyor. Kehanet kuralı madde 42 diye geçiyor, ooo madde 42 alırım bir dal, diyenler de oluyor.

Sebebi bu, 100.000 kere aynı şey soruldu çünkü...
    Nasıl futbol için, "10 adam bir topun peşinden koşturuyor, nesini izliyorsunuz" eleştirisi antipati topluyorsa, bu tarz eleştiriler ya da sorularda böyle antipati topluyor. Önerme gayet mantıklı, hakikaten öyle ama futbol sevene hakaret oluyor, 100.000 kere o eleştiri geldi zaten..

Umarım izah edebilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathan11 -- 31 Mart 2015; 23:30:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• size katılıyorum zaten bende öyle gördüğüm için sormuştum neyse iyi günler
  • quote:

quote:

quote:

hocam size bir öneri arda bir beyin çalışmanız, önceki konularda da böyle kibirli ceaplarınız var sanki mr olympia sında.Başarını tebrik ediyoruz işte ne bekliyon başka

sen daha benim ne demek istediğimi bile anlamamışsın.
    ben tavsiye vermemin bile yanlış olduğunu düşünüyorum, sen bana kendini mr olympia zanneden kibirli bir adamsın diyorsun. bir de üstüne hakaret ederek beyinsiz diyorsun.
    ben hobi olarak evinin zemin katındaki ufacık bir odada kendi kendine spor yapan bir turizmciyim. bu işin profesyoneli değilim, eğitimini almadım.
    ama kendimi nasıl geliştirdiğimi merak edip adam gibi sorularla yardım isteyen arkadaşlara hep yardımcı olmaya çalışıyorum, konuyu başından itibaren okursan onlarca paragraf paragraf yanıtımı görürsün.
    benim derdim senin gibi vücut geliştirme = yaza 3 ay kala salona yazılıp göbeği yakmaya çalışma, geri kalan 9 ayda yan gelip yatma kafa yapısında olan insanlarla.
    bu işi severek yapan insanlara canım feda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen daha benim ne demek istediğimi bile anlamamışsın.
    ben tavsiye vermemin bile yanlış olduğunu düşünüyorum, sen bana kendini mr olympia zanneden kibirli bir adamsın diyorsun. bir de üstüne hakaret ederek beyinsiz diyorsun.
    ben hobi olarak evinin zemin katındaki ufacık bir odada kendi kendine spor yapan bir turizmciyim. bu işin profesyoneli değilim, eğitimini almadım.
    ama kendimi nasıl geliştirdiğimi merak edip adam gibi sorularla yardım isteyen arkadaşlara hep yardımcı olmaya çalışıyorum, konuyu başından itibaren okursan onlarca paragraf paragraf yanıtımı görürsün.
    benim derdim senin gibi vücut geliştirme = yaza 3 ay kala salona yazılıp göbeği yakmaya çalışma, geri kalan 9 ayda yan gelip yatma kafa yapısında olan insanlarla.
    bu işi severek yapan insanlara canım feda.

3 aydır yaptığımı nerden çıkardın işte hemen insanları yazlıkçı diye damgalıyosun neyse sana kolay gelsin aynen devam

• madem ki konuyu istememe rağmen kapatmıyorsunuz, ben de foto koymaya devam edeyim bari.
     çok emek veriyorum arkadaşlar..
  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    Aman hocam niye kapanıyor konu, gayet faydalanıyoruz ve feyz alıyoruz. Oblikler acajip görünüyor bravo, sanırım birkaç kilo daha verdiniz.
  • quote:

Aman hocam niye kapanıyor konu, gayet faydalanıyoruz ve feyz alıyoruz. Oblikler acajip görünüyor bravo, sanırım birkaç kilo daha verdiniz.

aslında tartı son bir aydır değişmiyor ama belki de yağ gidip yerini kas alıyor, bilemiyorum ki.
    teşekkür ederim.
    Kesinlikle öyledir, zira sizden aldığım tavsiyeler ışığında bende son bir ayda rakamsal açıdan hiç kilo vermedim, ama bel ölçüm 4 cm azaldı, özellikle alt trapez ve kanatlar hacimsel büyüklükleri açısından çok kısa zamanda ağırlık kazanabiliyorlar, bende o giden kiloların oradan geri geldiğini hissediyorum, hatta dar bir montum vardı, karın kısmı zor çekilirdi, şimdi göğüs kısmı zor çekliyor :)
  • quote:

Kesinlikle öyledir, zira sizden aldığım tavsiyeler ışığında bende son bir ayda rakamsal açıdan hiç kilo vermedim, ama bel ölçüm 4 cm azaldı, özellikle alt trapez ve kanatlar hacimsel büyüklükleri açısından çok kısa zamanda ağırlık kazanabiliyorlar, bende o giden kiloların oradan geri geldiğini hissediyorum, hatta dar bir montum vardı, karın kısmı zor çekilirdi, şimdi göğüs kısmı zor çekliyor :)

valla bravo, tebrik ederim.
    aslında birşey yapmadım ki, sadece bozuk değilse tamir etmeye çalışma, aynı şekilde devam et dedim o kadar :)
    Sizin bana özel verdiğiniz cevap ayrı, genel verdiğiniz cevaplardan (beslenme vs.) adığım bilgiler ayrı. Her türlü veri beslemesi yapıyorsunuz. :)
  • quote:

Sizin bana özel verdiğiniz cevap ayrı, genel verdiğiniz cevaplardan (beslenme vs.) adığım bilgiler ayrı. Her türlü veri beslemesi yapıyorsunuz. :)

valla işine yaradıysa ne mutlu bana.
    keşke şu 2 kg yağını nasıl yakacağını soranlar kaybolsa da sürekli bu işi severek yapanlardan soru gelse.
    sabaha kadar yanıtlarım.
    Eyvallah teşekkür ederim. Aslında o tayfaya ben yardımcı olmaya çalışıyorum, ama işte bir hazırcılık var, sürekli bir süreç isteniyor, o süreç geçecek oradan sonra kazanımlarını koruyarak hayatlarına devam edecekler. Böyle bir dünya yok, içine girmeden bilinemiyor tabi.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.