Şimdi Ara

Çok fonksiyonlu direksiyon, VW ve BMWnin sorunu ne ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almadan önce o rahatın ve güvenli sürüşün farkına varamamıştım. Tel çalıyor direksiyon üzerinde ki tuştan cevap veriyorsun. Bence güvenlik bakımından önemli bir özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

neyi kabullenip kabullenmemek arkadaşım? bu araçları senin gibi cc ya da bt'nin standart olmasına kendisini inandırmış kişiler binmiyor! 70 yaşında amcalarda alıyor 18 yaşındaki veletlerde.. Sen cc, bt standart olmalı dersin, 70 yaşındaki amcam ben onları kullanmam niye para vereyim der.. açık ve net!!

arkadaşlarımdan biri sırf arkadan itiş ve yol tutuşu için bomboş 1 serisi aldı.. adam 3D Desinger ama otomobilde teknoloji sevmeyen bi adam.. git ona anlat bakalım cc'yi bt'yi koltuktaki fileyi sana uygun cevabı verir..

"standart olsa ne olur?" gibi bir mantık yok zaten! sen öyle söyleyince "heee güzel olur" diyecek adam zaten arabamda her şey var diye gezer etrafta.. kaçını kullanır? tırt!

adamlar her düşünceye uygun olacak şekilde üretim yapıyorlar.. bende TR'deki en dolu 5 serilerinden biri vardı (F10), bana anlatma neyin ne olduğunu..

Tr'de en fulu 520 kullanmissiniz susalim padisahim...Tartismayalim,sohbet etmeyelim...Anlatmayayim size...Ozur dilerim,kusura bakmayin tekrar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• navigasyon ekran varken o direksiyon hakkaten eğreti duruyor ama suç bence bmw nin değil o aracı öyle satın alanların .
  • plastik direksiyon birde... deri bile değil.
  • PİREMİNYUM SELEKŞIN
  • Talep meselesi ama ust sinif araclarda ne hikmetse hersey opsiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

premium markaları alman otomobillerinden ibaret zanneden,istenen söğüş parasını da sözüm ona prestij ücreti olarak yağlayan tiplerin sonunu iyi biliyoruz biz,tekrar hatırlatmana gerek yok sağol
  • quote:

yıllarca oto yıkamacılık yapmış insanız biz,senin hayatında ancak dikiz aynasında gördüğün arabalar benim elimden geçti,kullandım,sahiplerine bıraktım.
    Siparişi de pazarlığı da senden daha iyi bilirim.
    Artı,bu forumda sözüm ona premium markaların attığı kazığa avukatlık yapana kadar çarpışma testinde darmadağın olan arabalardan bahset sen
    Premiummuş das tenekeshcen:

Premiumlarını da alıp tenekeciye git şimdi,mümkünse gittiğin tenekeci de Alman malı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 12 Ekim 2012; 20:33:18 >

• Vw den daha iyi bilecek halin yok ya

• focus'un fonk. direksiyonunu bir daha sevdim şimdi.
  • quote:

Das ist tenekeschenleri görünce zengin assolist hüner coşkuner modlarına bağladı kusuruna kalmayın arkadaşın
    ee her alamancının gideceği yer belli,
    ya forumu bırakıyorum
    Ya da param var kazıklandım kazık benim para benim
    Baksana bir şey sorucam,bu tenekeschenlerin konfigüratörlerinde kevgir olmayan karoser opsiyonu var mı,varsa söyle fiyatını da pazarlığa oturalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 12 Ekim 2012; 21:28:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

yıllarca oto yıkamacılık yapmış insanız biz,senin hayatında ancak dikiz aynasında gördüğün arabalar benim elimden geçti,kullandım,sahiplerine bıraktım.
    Siparişi de pazarlığı da senden daha iyi bilirim.
    Artı,bu forumda sözüm ona premium markaların attığı kazığa avukatlık yapana kadar çarpışma testinde darmadağın olan arabalardan bahset sen
    Premiummuş das tenekeshcen:

Premiumlarını da alıp tenekeciye git şimdi,mümkünse gittiğin tenekeci de Alman malı olsun

Oto yıkamacıda çalışanlar genellikle alçak gönüllü olur ama seni çözemedim, düşünsene başka biri 250 bin liralık araba alıyor bokunu pisliğini al diye sana veriyor. Bununla övüneni de ilk defa gördüm kardes Bu arada Mercedes'in tabuları yıkılmış bu videoda. Yuh be Chery'ler daha sağlam

• quote:

Ama kalıbımı basarım sen hayatında tek bir premium otomobil için pazarlığa oturmuş bir vatandaş değilsin..

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist
    Baksana bir şey sorucam,bu tenekeschenlerin konfigüratörlerinde kevgir olmayan karoser opsiyonu var mı,varsa söyle fiyatını da pazarlığa oturalım

Ben buna kalıpçı kalıbı basmış derim,gerisini söyleyemem yani epey ağır olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW M-Power

Oto yıkamacıda çalışanlar genellikle alçak gönüllü olur ama seni çözemedim, düşünsene başka biri 250 bin liralık araba alıyor bokunu pisliğini al diye sana veriyor. Bununla övüneni de ilk defa gördüm kardes Bu arada Mercedes'in tabuları yıkılmış bu videoda. Yuh be Chery'ler daha sağlam

ben ingilizce öğretmeniyim değerli kardeşim.
    Dükkanımız var oto yıkamacılık yaptık yıllarca.
    Alçak gönüllüyüzdür de Allah'a şükür.
    Ama buraya gelip senin o tabuları yıkılan mercedes C yi bentley gibi premium modlara sokan alamancılar çıkınca ee ister istemez veriyoruz ağızlarının payını.
    Bunlar tenekeye Alman yaptı diye mum dikip önünde selam dururlar
    Bütün dertleri millete 20 bin opsiyon parasını geçirtip ondan sonra alman iyidir alman sağlamdır diye yağ yakmak.
    Yemeyiz bu dolmaları kardeş biz yemeyiz,başka kapıya

• asoz uzatmasan daha iyi dostum, bi halttan anlamayan insanlara bmw konfigürasyon mantığını falan anlatmaya çalışma bence.. konu saçmalama boyutunu da aşmış durumda, bmw kalitesini vw ile veya bluetoothla ölçüp biçmek falan komik oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

neyi kabullenip kabullenmemek arkadaşım? bu araçları senin gibi cc ya da bt'nin standart olmasına kendisini inandırmış kişiler binmiyor! 70 yaşında amcalarda alıyor 18 yaşındaki veletlerde.. Sen cc, bt standart olmalı dersin, 70 yaşındaki amcam ben onları kullanmam niye para vereyim der.. açık ve net!!

arkadaşlarımdan biri sırf arkadan itiş ve yol tutuşu için bomboş 1 serisi aldı.. adam 3D Desinger ama otomobilde teknoloji sevmeyen bi adam.. git ona anlat bakalım cc'yi bt'yi koltuktaki fileyi sana uygun cevabı verir..

"standart olsa ne olur?" gibi bir mantık yok zaten! sen öyle söyleyince "heee güzel olur" diyecek adam zaten arabamda her şey var diye gezer etrafta.. kaçını kullanır? tırt!

adamlar her düşünceye uygun olacak şekilde üretim yapıyorlar.. bende TR'deki en dolu 5 serilerinden biri vardı (F10), bana anlatma neyin ne olduğunu..

Yazdıklarınıza gönülden katılıyorum. Aracımın donanım seviyesinde direksiyonda düğmeler, arka cam otomatiği geldi. Forumda okuyunca merak yapıp çalıştığını test ettim daha da başka hiç bir işime yaramadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu araçlar biraz bayana yönelik ve talep üzerine bu şekilde sipariş edilmiştir.
    fonk. direksiyon bazı müşteriler tarafından tercih edilmiyor olabilir.
    yoksa diğer donanımlara bakıldığında gayet dolu araçlar.
  • Olur mu hiç Aşk üç harfli değil miydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Olur mu hiç Aşk üç harfli değil miydi..

Çatır çatır iç aksam sesi çıkaran A-Class'tan sonra hızını alamamış BMW'ye sataşmış bir halk adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M-Power

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Olur mu hiç Aşk üç harfli değil miydi..

Çatır çatır iç aksam sesi çıkaran A-Class'tan sonra hızını alamamış BMW'ye sataşmış bir halk adamı

Feyk Çocuk UZA bakiyim hade

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.