Şimdi Ara

Çok fonksiyonlu direksiyon, VW ve BMWnin sorunu ne ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw'de güvenlik ve sürüş zevki standarttır, geriye kalan herşey kişinin zevkine göre konfigüre ediliyor. beğenmeyenler başka markaları tercih edebilir. sonuçta herkesin kendi parası ve kendi tercihleri söz konusu.. abuk sabuk kıyaslamalara girmeye gerek yok.. bmw kullanıcılarını da enayi ve marka düşkünü gibi lanse etmeye çalışmak da gereksiz, herkes beğendiği aracı alıp zevkle ve kazasız belasız binsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

bu araçlar biraz bayana yönelik ve talep üzerine bu şekilde sipariş edilmiştir.
    fonk. direksiyon bazı müşteriler tarafından tercih edilmiyor olabilir.
    yoksa diğer donanımlara bakıldığında gayet dolu araçlar.

Yok yahu, dolu falan değil. TR pakete sadece cam tavan,bi-xenon,sentetik deri eklenmiş araçlar.Direksiyonuda doğru düzgün sipariş etselermiş tam göz boyamalık full+full diye yedirelecek kombinasyon olurdu.
  • fonksiyonel direksiyonun opsiyonel olmamasını beklerim premium segmentte aynı şekilde xenon'unda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

ahahahahaha gözlerimden yaş geldi...

biz de darmadağın olan alamanlara siz "güvenlik sistemi o kapı ondan kopuyo" diye sahip çıkarken gözlerimizden yaşlar akmıştı
  • konu sapmış, overlap testine gelmiş.
    o zaman ben de şunları ekleyeyim bakalım arada fark görecek misiniz?

genel değerlendirme: marjinal

genel değerlendirme: zayıf

işin özü: almanı da japonu da aynı.. fransızlara da bakmaya vaktim olmadı bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 13 Ekim 2012; 16:18:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

işin özü: almanı da japonu da aynı.. fransızlara da bakmaya vaktim olmadı bu arada..

toyota zaten o testteki durumunu görüp hatasını kabullendi,düzelteceğini söyledi adam.
    Artı dostum zaten buradaki konu alman vs japon değil.
    Almanların üstün olduğu noktalar var bunu ben de kabul ediyorum.
    Fakat bu forumda bazı şahsiyetler var,araba kavramını almandan ibaret zannediyor.
    Donanımdan çalıyor,neymiş efendim konfigüratörmüş.
    Ulan 160 bin lira para vericem neyin konfigüratörü be?
    Alman markalarının milletle kafa yapmasını bunlar böyle yorumluyorlar işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 13 Ekim 2012; 19:32:42 >
  • Almancıların arabalarını görseniz (EN azından bir çok akrakabım) oldukça bom boşlar. 2006 E200 CDI vardı kuzenimde Classic paket Makyajlı w211 olmasına rağmen benim kullandığım araçtan çok daha fakir görünüyordu.

Sonuç olarak her otomobil üreticisinin artan maliyetleri dizginlemek, Başlangıç fiyatlarını daha aşağıya çekmek diye düşünüyorum. En basiti E serisini göze alırsak W212 Classic pakette Led gündüz farları Xenon far dahi yok. Maksat araca daha kolay erişilebilmek adına bir çok şeyi isteğe bağlı sunmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

açıkçası senin gibi başka ülkede taksi olarak kullanılan bindiği arabayı ferrari falan zanneden tiplerle uğraşacak hiç vaktim yok.
    Benim araçlar konusundaki bilgimi değerlendirecek durumda veya mevkide değilsin.
    Ona forum karar verir,veriyor da zaten Allah'a şükür.
    Mesajını sildirmiyorum,o mevkide değilim ben.şikayet butonuna basıyorum,yöneticiler bakıyor ne söyleyip ne söylemediğine.
    Yok yıldızı yeter yok pervanesi yeter yok konfigürasyon söğüşü Söylediği boş beleş laflar tutmayınca hakaret yağdırmaya başlayan tüm alamancılara yaptığımı yapıyorum yani.
    Yok adam direksiyon koymamış,deri koltuk koymamış,ee koymasınmış zaten kendi istemiyormuş.
    Arabadaki donanımdan çalıp millete bomboş arabaları 70 bin 90 bin 100 bin gibi paralardan satmak araçta tercih falan değildir,resmen adam kazıklamaktır.
    Çocuklar bile güler bu laflara.
    Sizin ağırınıza giden de bu.
    Aklınızca metal yığını halindeki arabayı alıp prestij elde ettiğinizi düşünüyorsunuz.
    Bahsettiğiniz prestij rolls le jaguarla bentleyle elde edilir,avrupalının taksisiyle değil.
    Kısacası oraya buraya saldırmak yerine gerçekleri görün artık,biz paranın karşılığını veren araba hangisiyse,hangi ülkedense onu övüyor destekliyoruz.
    Arabanın önüne bir amblem koyup dünya para isteyenleri de en ağır şekilde eleştiriyoruz.
    Eleştirmeye de devam edeceğiz.
    Tıkanınca karşınızdaki İnsanlara kalitesi üslubu yerlerde sürünen hakaretler yöneltmekle de siz bu dolmaları forumda kimseye yutturamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Ekim 2012; 0:10:45 >

• O doksan yuzbinlik araclar turkiyedeki fiyat politikasinin urunu sayin sadowgeist, aklindan cikmamistir umarim fiyatini haketmiyor derken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e insanın söyleyebilecek bir şeyi olmadığı zaman Şikayet eder zaten.. hakaretmiş peh.. senini gibi bir arkadaş daha vardı forumda o da senin gibi iddia ediyordu distribütör kazığı falan diye..

öncelikle bilinmesi gereken şey BMW'nin avrupa'da ve amerika'daki fiyat listelerinde verdiği fiyatlarda arabada en ufak bir şey bulunmaması.. bunu bilmeden TR'de inanılmaz fiyatlara satılıyor demek gayet normal tabii...

30 Kasım 2011'de aynı şeyleri iddia eden birisine yazdığım yazıyı aynen buraya ekliyorum!!! arkadaş Borusan Oto'nun araç başı binlerce pound kazık attığından bahsediyordu!!!

""""açıp bakıp araştırdığın zaman konuşurdum senle.. ama ben senin yerine yapayım da artık uzatma konuyu..

TÜRKİYE'DE SATILAN BMW 520d Sedan M Sport Package'de NELER STANDART OLARAK GELİYORMUŞ???? 94.142€'NUN İÇİNE DAHİL OLANLAR!!!

GRİ KUMAŞ/ ALCANTARA DÖŞ.(337)

OTOMATİK VİTES/STEPTRONIC

SPOR SÜSPANSİYON İPTALİ(337)

M HMJ,ÇİFT-KOLLU,STİL 350,18"

M SPOR PAKET

GERİ GÖRÜŞ KAMERASI

ELEKTRİKLİ CAM TAVAN

ELEKTRİKLİ ARKA CAM PERDESİ

ELK.ARK.VE MAN.YAN PERD.(415)

VELUR HALI PASPASLAR

REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI

ELEKTROKROM İÇ VE DIŞ AYNALAR

ELEKTROKROM İÇ AYNA

ELK.AYARLI/HAFIZALI KOLTUKLAR

SPOR ÖN KOLTUKLAR

ISITMALI ÖN KOLTUKLAR

ALU. HEXAGON İÇ KAPLAMA(337)

İLAVE AYDINLATMA

FAR YIKAMA SİSTEMİ

PARK MESAFE KONTROL/ÖN-ARKA

BI-XENON FARLAR (502 İLE)

OTOMATİK KLİMA

M DERİ DİREKSİYON

M AERODİNAMİK PAKET (337 İLE)

DIŞ PARLAK SİYAH KAPLAMA

ANTRASİT TAVAN DÖŞEMESİ

TÜRKÇE ÖN PANEL

AKUSTİK KEMER UYARISI

OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.

KARTER KORUMASI

İNGİLTERE SATILAN BMW 5.20d Sedan M Sport Package (SENİN 33.330 POUND DİYE YIRTTIĞIN) ARACIN İÇİNDE BUNLARIN ÇOĞU YOK!!!! NASIL MI???? (bmw.co.uk - Build Your BMW'den alınan fiyatlar!)

İNGİLTERE'DE;

GRİ KUMAŞ/ ALCANTARA DÖŞ.(337) - STANDART

OTOMATİK VİTES/STEPTRONIC - OPSİYONEL! EKLE 1640 POUND

SPOR SÜSPANSİYON İPTALİ(337) - ÜCRETSİZ

M HMJ,ÇİFT-KOLLU,STİL 350,18" - STANDART

M SPOR PAKET - STANDART

GERİ GÖRÜŞ KAMERASI - STANDART

ELEKTRİKLİ CAM TAVAN - OPSİYONEL! EKLE 950 POUND

ELEKTRİKLİ ARKA CAM PERDESİ - OPSİYONEL! EKLE 300 POUND

ELK.ARK.VE MAN.YAN PERD.(415) - OPSİYONEL! EKLE 410 POUND

VELUR HALI PASPASLAR - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

ELEKTROKROM İÇ VE DIŞ AYNALAR - OPSİYONEL! EKLE 250 POUND

ELEKTROKROM İÇ AYNA - STANDART

ELK.AYARLI/HAFIZALI KOLTUKLAR - OPSİYONEL! EKLE 920 POUND

SPOR ÖN KOLTUKLAR - STANDART

ISITMALI ÖN KOLTUKLAR - STANDART

ALU. HEXAGON İÇ KAPLAMA(337) - STANDART

İLAVE AYDINLATMA - OPSİYONEL! EKLE 220 POUND

FAR YIKAMA SİSTEMİ - OPSİYONEL! EKLE 215 POUND

PARK MESAFE KONTROL/ÖN-ARKA - STANDART

BI-XENON FARLAR (502 İLE) - OPSİYONEL! EKLE 920 POUND

OTOMATİK KLİMA - OPSİYONEL! EKLE 305 POUND

M DERİ DİREKSİYON - STANDART

M AERODİNAMİK PAKET (337 İLE) - STANDART

DIŞ PARLAK SİYAH KAPLAMA - STANDART

ANTRASİT TAVAN DÖŞEMESİ - OPSİYONEL! EKLE 475 POUND

TÜRKÇE ÖN PANEL - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

AKUSTİK KEMER UYARISI - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

OTOMATİK KAPI KİLİT FONK. - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

KARTER KORUMASI - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

TÜRKİYE PAKETİ'NİN DE EKSTRA ÜCRETİ BULUNMAKTA!!! EYLÜL'DEKİ FİYATI 800 POUND'A DENK GELMEKTE!!!!

bunlarla birlikte TR'de satılan araçla AYNI özellikleri taşıyan ingiltere'de ki aracın fiyatı 40.735 POUND'a GELİYOR!!!!

%17.5 KDV'si eklenmiş olduğu için sadece %80 ÖTV ekliyorum = 73.323 POUND TR'YE DENK GELEN FİYATI!!

1 POUND = 2.87 TL

73.323 POUND = 210.437 TL

-------------------------------------------------- çizgimizi çekelim --------------------------------------------------

TR'deki fiyat nedir?

94.142€ = 231.986TL bu fiyat üstünden standart olarak %4 indirim yapılmakta! indirim ile;

90.376€ = 222.704TL'dir! biz ne bulduk 210.437 TL!

aradaki 12.267TL'lik kısım BORUSAN OTO KÂRIDIR!!! 12.267TL = 4.274 POUND'DUR!!!

-------------------------------------------------- çizgimizi çekelim --------------------------------------------------

HANİ NEREDE GÜZEL KARDEŞİM 22000 POUNDLUK KAZIK?????

daha da bilip etmeden, sorup soruşturmadan, 1 damla bilgin ve düz mantığın ile bana sataşma!!! kendi yağınla kavrul...""""

gördüğünüz gibi Avrupa'da araçların ne kadar boş geldiği aşikar.. %80 ÖTV + distribütör firmanın sağladığı lojistik hizmeti + distribütör kârı + diğer ödemeler (satış danışmanlarına verilen araç başı primler - gümrük işlemleri - plaka işlemleri vs) ile bu fiyatları ödüyoruz.. BMW için örnek verdik madem, bu 1 serisi'nde de böyle, 7 serisi'nde de böyle.. ÖTV'yi Borusan Oto cebe indirmiyor sonuçta..

TR'de hükümet bu şekilde bir vergi sistemini önümüze koyuyorsa ve fiyatlar bu şekilde ayyuka çıkıyorsa bunun suçlusu ne BMW AG'dir, ne Borusan Oto'dur!

bu arada Jaguar ile prestij yakalamak neyin kafasıdır? İngiltere'deki Jaguar sahiplerinin My JAAAAG diye kasılmasını eleştiren kişi TOP GEAR programının sunucusu (aşırı ingiliz milliyetçisi) Jeremy Clarkson'dır..

Bentley ile Rolls Royce ile "prestij" konuşulması zaten abesle iştigaldir.. bu markaları alan kişilerin zaten prestij gibi bir endişeleri yoktur..

bu arada taksi konusu ile otomobili prestijli görüp görmemek ne alaka? Avrupa'da Mercedes, Audi, BMW alan adamlar, senin savunduğun ucuza alınıyor ibaresi altındaki araçların taksi olarak kullanıldığını bilmiyor mu?

özetle sürekli savunmaya çalıştığınız olay, bu araçların avrupa'da taksi olarak olarak kullanılması ile prestij kaybetmesi mi? yoksa TR'deki yüksek fiyatla satılıyor eleştirisi mi? önce ona bir karar verin..

hayır prestijinden emin olduğunuz markalarda zira Avrupa'da ve dünyanın değişik ülkelerinde taksi olarak kullanılıyor.. örnekler:

Çok fonksiyonlu direksiyon, VW ve BMWnin sorunu ne ?

o halde dünyadaki hiçbir otomobile prestijli diyemiyor muyuz şimdi? peheheheh geçiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 14 Ekim 2012; 1:51:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

En baz paket Güney Koreli araçlarda bile artık standart olan çok fonksiyonlu direksiyonu hala bu iki marka standart yapmamakta direniyor.
    Hadi vw 40 binlik araçta boş direksiyon veriyorda, 160 binlik suv de neden standart olmaz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-merkar-2012-bmw-x3-2-0d-xdrive-panoramik-tavan-geri-kamera-101421140/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-teknik-oto-bursa-2012-model-x3-xdrive-101512897/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-bluecar-2012-model-0-km-de-bmw-x3-2-0xdrive-98500508/detay

vw bilemem ama bmw de cok fonksiyon olunca hız sabitleyici dahil oluyor yani sadece radio kontrol değil(e90 hariç)

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

e insanın söyleyebilecek bir şeyi olmadığı zaman Şikayet eder zaten.. hakaretmiş peh.. senini gibi bir arkadaş daha vardı forumda o da senin gibi iddia ediyordu distribütör kazığı falan diye..

öncelikle bilinmesi gereken şey BMW'nin avrupa'da ve amerika'daki fiyat listelerinde verdiği fiyatlarda arabada en ufak bir şey bulunmaması.. bunu bilmeden TR'de inanılmaz fiyatlara satılıyor demek gayet normal tabii...

30 Kasım 2011'de aynı şeyleri iddia eden birisine yazdığım yazıyı aynen buraya ekliyorum!!! arkadaş Borusan Oto'nun araç başı binlerce pound kazık attığından bahsediyordu!!!

""""açıp bakıp araştırdığın zaman konuşurdum senle.. ama ben senin yerine yapayım da artık uzatma konuyu..

TÜRKİYE'DE SATILAN BMW 520d Sedan M Sport Package'de NELER STANDART OLARAK GELİYORMUŞ???? 94.142€'NUN İÇİNE DAHİL OLANLAR!!!

GRİ KUMAŞ/ ALCANTARA DÖŞ.(337)

OTOMATİK VİTES/STEPTRONIC

SPOR SÜSPANSİYON İPTALİ(337)

M HMJ,ÇİFT-KOLLU,STİL 350,18"

M SPOR PAKET

GERİ GÖRÜŞ KAMERASI

ELEKTRİKLİ CAM TAVAN

ELEKTRİKLİ ARKA CAM PERDESİ

ELK.ARK.VE MAN.YAN PERD.(415)

VELUR HALI PASPASLAR

REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI

ELEKTROKROM İÇ VE DIŞ AYNALAR

ELEKTROKROM İÇ AYNA

ELK.AYARLI/HAFIZALI KOLTUKLAR

SPOR ÖN KOLTUKLAR

ISITMALI ÖN KOLTUKLAR

ALU. HEXAGON İÇ KAPLAMA(337)

İLAVE AYDINLATMA

FAR YIKAMA SİSTEMİ

PARK MESAFE KONTROL/ÖN-ARKA

BI-XENON FARLAR (502 İLE)

OTOMATİK KLİMA

M DERİ DİREKSİYON

M AERODİNAMİK PAKET (337 İLE)

DIŞ PARLAK SİYAH KAPLAMA

ANTRASİT TAVAN DÖŞEMESİ

TÜRKÇE ÖN PANEL

AKUSTİK KEMER UYARISI

OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.

KARTER KORUMASI

İNGİLTERE SATILAN BMW 5.20d Sedan M Sport Package (SENİN 33.330 POUND DİYE YIRTTIĞIN) ARACIN İÇİNDE BUNLARIN ÇOĞU YOK!!!! NASIL MI???? (bmw.co.uk - Build Your BMW'den alınan fiyatlar!)

İNGİLTERE'DE;

GRİ KUMAŞ/ ALCANTARA DÖŞ.(337) - STANDART

OTOMATİK VİTES/STEPTRONIC - OPSİYONEL! EKLE 1640 POUND

SPOR SÜSPANSİYON İPTALİ(337) - ÜCRETSİZ

M HMJ,ÇİFT-KOLLU,STİL 350,18" - STANDART

M SPOR PAKET - STANDART

GERİ GÖRÜŞ KAMERASI - STANDART

ELEKTRİKLİ CAM TAVAN - OPSİYONEL! EKLE 950 POUND

ELEKTRİKLİ ARKA CAM PERDESİ - OPSİYONEL! EKLE 300 POUND

ELK.ARK.VE MAN.YAN PERD.(415) - OPSİYONEL! EKLE 410 POUND

VELUR HALI PASPASLAR - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

ELEKTROKROM İÇ VE DIŞ AYNALAR - OPSİYONEL! EKLE 250 POUND

ELEKTROKROM İÇ AYNA - STANDART

ELK.AYARLI/HAFIZALI KOLTUKLAR - OPSİYONEL! EKLE 920 POUND

SPOR ÖN KOLTUKLAR - STANDART

ISITMALI ÖN KOLTUKLAR - STANDART

ALU. HEXAGON İÇ KAPLAMA(337) - STANDART

İLAVE AYDINLATMA - OPSİYONEL! EKLE 220 POUND

FAR YIKAMA SİSTEMİ - OPSİYONEL! EKLE 215 POUND

PARK MESAFE KONTROL/ÖN-ARKA - STANDART

BI-XENON FARLAR (502 İLE) - OPSİYONEL! EKLE 920 POUND

OTOMATİK KLİMA - OPSİYONEL! EKLE 305 POUND

M DERİ DİREKSİYON - STANDART

M AERODİNAMİK PAKET (337 İLE) - STANDART

DIŞ PARLAK SİYAH KAPLAMA - STANDART

ANTRASİT TAVAN DÖŞEMESİ - OPSİYONEL! EKLE 475 POUND

TÜRKÇE ÖN PANEL - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

AKUSTİK KEMER UYARISI - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

OTOMATİK KAPI KİLİT FONK. - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

KARTER KORUMASI - TÜRKİYE PAKETİ İLE GELİYOR

TÜRKİYE PAKETİ'NİN DE EKSTRA ÜCRETİ BULUNMAKTA!!! EYLÜL'DEKİ FİYATI 800 POUND'A DENK GELMEKTE!!!!

bunlarla birlikte TR'de satılan araçla AYNI özellikleri taşıyan ingiltere'de ki aracın fiyatı 40.735 POUND'a GELİYOR!!!!

%17.5 KDV'si eklenmiş olduğu için sadece %80 ÖTV ekliyorum = 73.323 POUND TR'YE DENK GELEN FİYATI!!

1 POUND = 2.87 TL

73.323 POUND = 210.437 TL

TR'deki fiyat nedir?

94.142€ = 231.986TL bu fiyat üstünden standart olarak %4 indirim yapılmakta! indirim ile;

90.376€ = 222.704TL'dir! biz ne bulduk 210.437 TL!

aradaki 12.267TL'lik kısım BORUSAN OTO KÂRIDIR!!! 12.267TL = 4.274 POUND'DUR!!!

HANİ NEREDE GÜZEL KARDEŞİM 22000 POUNDLUK KAZIK?????

daha da bilip etmeden, sorup soruşturmadan, 1 damla bilgin ve düz mantığın ile bana sataşma!!! kendi yağınla kavrul...""""

gördüğünüz gibi Avrupa'da araçların ne kadar boş geldiği aşikar.. %80 ÖTV + distribütör firmanın sağladığı lojistik hizmeti + distribütör kârı + diğer ödemeler (satış danışmanlarına verilen araç başı primler - gümrük işlemleri - plaka işlemleri vs) ile bu fiyatları ödüyoruz.. BMW için örnek verdik madem, bu 1 serisi'nde de böyle, 7 serisi'nde de böyle.. ÖTV'yi Borusan Oto cebe indirmiyor sonuçta..

TR'de hükümet bu şekilde bir vergi sistemini önümüze koyuyorsa ve fiyatlar bu şekilde ayyuka çıkıyorsa bunun suçlusu ne BMW AG'dir, ne Borusan Oto'dur!

bu arada Jaguar ile prestij yakalamak neyin kafasıdır? İngiltere'deki Jaguar sahiplerinin My JAAAAG diye kasılmasını eleştiren kişi TOP GEAR programının sunucusu (aşırı ingiliz milliyetçisi) Jeremy Clarkson'dır..

Bentley ile Rolls Royce ile "prestij" konuşulması zaten abesle iştigaldir.. bu markaları alan kişilerin zaten prestij gibi bir endişeleri yoktur..

bu arada taksi konusu ile otomobili prestijli görüp görmemek ne alaka? Avrupa'da Mercedes, Audi, BMW alan adamlar, senin savunduğun ucuza alınıyor ibaresi altındaki araçların taksi olarak kullanıldığını bilmiyor mu?

özetle sürekli savunmaya çalıştığınız olay, bu araçların avrupa'da taksi olarak olarak kullanılması ile prestij kaybetmesi mi? yoksa TR'deki yüksek fiyatla satılıyor eleştirisi mi? önce ona bir karar verin..

hayır prestijinden emin olduğunuz markalarda zira Avrupa'da ve dünyanın değişik ülkelerinde taksi olarak kullanılıyor.. örnekler:

o halde dünyadaki hiçbir otomobile prestijli diyemiyor muyuz şimdi? peheheheh geçiniz...

Forum tarihinin kapağı yada ayarı desek olur mu acaba.

• Kendi kullandığınız araçlardan düşük araçlara dandik demekten vazgeçin yoksa urfada oxford vardıda biz mi okumadık derler.
  • Forum kurulduğundan bugüne yukarıdaki gibi kapak görmemiştir

Noldu shadowgeist, jaguardan da bentley'den de taksi oluyormuş demek ki... Tabi senin oto yıkamaya gelip Bentley bırakmadıklarından görememişsindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

Kendi kullandığınız araçlardan düşük araçlara dandik demekten vazgeçin yoksa urfada oxford vardıda biz mi okumadık derler.

Kesinlikle. Ama bu araçları alan kişilere karşı da şu kadar para vermiş, keriz muamelesi yapmakta Kedi Ciğer ilişkisinin daniskasıdır. Adam 2 sayfadır boş yorumlarla doldurmuş konuyu. Hayır sana ne alan memnun satan memnun.
  • almanlıklarıyla araç satıyorlar diyorsunuzda bugün bir arkadaşım geldi aracı 2012 model marka vermiyorum tartışma çıkmasın 2012 model baba bilinen araçlardan ama gel gör ki 2000 model boramdan kalitesiz araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

quote:

Kendi kullandığınız araçlardan düşük araçlara dandik demekten vazgeçin yoksa urfada oxford vardıda biz mi okumadık derler.

Kesinlikle. Ama bu araçları alan kişilere karşı da şu kadar para vermiş, keriz muamelesi yapmakta Kedi Ciğer ilişkisinin daniskasıdır. Adam 2 sayfadır boş yorumlarla doldurmuş konuyu. Hayır sana ne alan memnun satan memnun.

Psikoloji çok garip. Adam o kadar para verdiği için kendini savunmak zorunda hissediyor. O senin birsürü para verdiğin arabaya boş, gösteriş vs. deyince sen sinirleniyorsun. Sen (derken genel olarak) onun arabasına dandik deyince o sinirliyor haliyle. Bunu anlamak için olaya dışarıdan bakmak lazım. Dışarıdan bakmak için tarafsız olmak lazım. Tarafsız olmak içinse arabanın olmaması lazım bende bu gruba giriyorum . Ha hasetlik yapan tatsızlık çıkaran var tabii onlar ayrı.

• quote:

quote:

quote:

Psikoloji çok garip. Adam o kadar para verdiği için kendini savunmak zorunda hissediyor. O senin birsürü para verdiğin arabaya boş, gösteriş vs. deyince sen sinirleniyorsun. Sen (derken genel olarak) onun arabasına dandik deyince o sinirliyor haliyle. Bunu anlamak için olaya dışarıdan bakmak lazım. Dışarıdan bakmak için tarafsız olmak lazım. Tarafsız olmak içinse arabanın olmaması lazım bende bu gruba giriyorum . Ha hasetlik yapan tatsızlık çıkaran var tabii onlar ayrı.

Benim bahsettiğim de o. Sen Bugatti'yi binsen bile ne olacak. Ölümsüz mü oldun. Yada başın arşa mı değdi? Haa aracı haddinden fazla savunmakta hatadır. Her aracın eksik yanları vardır. Lüks araca binmek kimseyi kendimden küçük görmeyi gerektirmez. Ama bir tersi bir durum da var ki 2 sayfadır okuduğum mesajlar cidden komedi. Adam saldırdıkça saldırmış. Boş muhabbete dönmüş konu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bahsettiğim de o. Sen Bugatti'yi binsen bile ne olacak. Ölümsüz mü oldun. Yada başın arşa mı değdi? Haa aracı haddinden fazla savunmakta hatadır. Her aracın eksik yanları vardır. Lüks araca binmek kimseyi kendimden küçük görmeyi gerektirmez. Ama bir tersi bir durum da var ki 2 sayfadır okuduğum mesajlar cidden komedi. Adam saldırdıkça saldırmış. Boş muhabbete dönmüş konu.

Sanırım ben insanlara haddinden fazla hoşgörüşü yaklaşıyorum ama her olasılığı düşünmek lazım. Başkalarının dolduruşu yüzünden deolabiliyor böyle şeyler. Mesela ben avrupada galatasarayı desteklememe rağmen arkadaşlarıma söylemem iyiki yenildiniz derim çünkü başka birisi galatasaraya, taraftarına karşı kızdırmıştır zamanında. Burada yine olay tatsızlık çıkaran arkadaşlarda bitiyor onlarıda ben bilmiyorum etliye sütlüye karışmadan bitiriyorum mesajı Yani ana fikir herkes birbirine döktüğü tonlarca paraya rağmen biraz daha hoşgörülü olsa herşey daha güzel olacak. Gerçi bende önümüzdeki yıl araba alacağım bakalım o zaman böyle konuşabilecek miyim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.