Şimdi Ara

ÇOK GARİP BİR DURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.ARACIM 2000 MODEL BRAVA.MİLANO MARKA SIRALI SİSTEM MEVCUT.BENİM SORUNUM ARACIMI SABAH ÇALIŞTIRIYORUM SORUN YOK.ŞEHİR İÇİ KISA MESAFELİ YOLLARDADA SORUN YOK.ANCAK BİRAZ FAZLA YOL ALINCA YANİ 50 60 KM KADAR BİYERDE DURDUM ARACI STOP ETTİM ARAÇ TEKRAR ÇALIŞMIYOR.TAKİ MOTOR SOĞUYANA KADAR.BAZENDE YİNE UZUN MESAFELERDE YOLDA GİDERKEN STOP EDİYOR VE MOTOR SOĞUYANA KADARDA ÇALIŞMIYOR.DÜN SAMSUNDAN İSTANBULA GELDİM ARAÇLA EN AZ 10 KEZ YOLDA KALDIM.TÜPTE GİDERKEN BİR ANDA ÖNCE BENZİNE GEÇİYOR KASIYOR KENDİNİ 3 SANİYE KADAR SONRADASTOP EDİYOR.BİDAHADA ÇALIŞMIYOR.MARŞA BASTIĞIMDA ARAÇ ÇALISIR GİBİ OLUYOR FAKAT ALMIYOR.ENJEKTÖRLERDEN OLABİLECEĞİ SÖYLENDİ TEMİZLEYECİ ATTIM BİTANE AMA FAYDASI OLMADI.LÜTFEN BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA YARDIMCI OLSUN BANA...

• Stop etme olayı sadece LPG de mi yapıyor?Benzinde bir müddet kullanıp sorunun yakıt türüyle alakalı olup olmadığını netleştirin.Bu tip problemi sanki sitede okumuştum biraz araştırıp bulabilirsiniz.Motor ısısını ayarlayan bir yerde problem var çünkü ısınınca ortaa çıkan bir durum.Marea ve bravo forumunu baştan sona kadar okumanızı tavsiye ederim.Enjektörler vs.alakası yok tüp sisteminde veya ayarında bir problem olduğu görünüyor.Her söylenileni yaparsanız çok paranız ve zamanınız gider önce sorunun kaynağını tesbit etmek gerekli.Birde aracı PC ye bağlattınız mı hiç?

Edit:Bilgi ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet mülkün temeli -- 19 Ağustos 2013; 8:44:14 >
  • evet benzindede aynı sorunu yapıyor.benzine enjektör temizleyicisi koydum şimdi benzinde hiç kullannamıyorum aracı yolda giderken manuel olarak benzine geçirrdiğimde anında kasılıyor gaz yemiyor ve stop ediyor.samsunda bi gazcıya götürdüm bilgisayara bağladı aracı sorunun enjektörlerden olduğunu söyledi...
  • Fiat araçlarına bakan bir servise gidip eğer özel servis yoksa yetkili serviste pc ye bağlatın bence.Arızayı tespi ettirmeyle işe başlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.