ARKADAŞLAR öncelikle sizlere gaziantepten selam ve sevgilerimi gönderiyorm..şimdi dijital kamaralar fiyatlar resimler hepsi iyi de ben makinemle çekip PC ye yüklediğim fotoğraflar hakkın da sizden yardım istiyorum...
Bunları güzel animasyonlar ve en tatlı müzükler le birlikte cd ye atıp film gidi izlerken görüyorum.Hadi arkadaşları bunu şöle kısa yoldan yapa bileceğim (türkçe olması tercih sebebi) bir program yazı verin bana bunu nasıl ve nerden bulurum onu da sölerseniz iş BAKLAVA BÖREK GİBİ OLCAK
bu konu için en kolay ve kullanışlı program nero...
Nero ile fotoğrafların süresini ve hangi müziği kaç sn izleyeceğimi ayrlaya bilirmiyim bu işi anlatan bir site var mı?
kardeş sana ulead diye bir program tavsiye ediim çok güzel sana indirebilcen link ve sürüm adını verirdim ama şuan aklımda yok ama bence çok iyi
Ben ulead VideoStudio9.0. ulead DVD MovieFactory 3.5 Suite ve Nero Expres programlarını kullanıyorum. Bu programları piyasadan bulabilirisin. İsimlerini not et...
@i_citekci
yok dostum daha önce hiç kullanmadım sen isim verince bi araştırayım dedim de buldum ama ben de yükledim ve kullanmaya başlayacağım
İlgilenen arkadaşlara bir kucak dolusu teşekkür...sizleri seviyorum...
MemoriesOnTV diye program kullanıyorum. türkçe değil ama kullanımı çok baasit fotografları ve istediğin müziği sürükleyip bırakıyosun.ondan sonra direk cd ye kayıt yapıyor vcd formatında ve goruntu kalitesi çok iyi bir program. tavsiye edilir..
Anteplim hoşgeldin.
teşşekür ederim hoş bulduk:))
okuyup ta yazmayan arkadaşlar neden bir şeylerde siz katmıyorsunuz gündeme bakıp geçmeyin hayata içine girin ve yaşayın. sevgiler.
MemoriesOnTV çoook güzel bir programmış kullanıyorum...memnunun konu ile ilgilenenlere tavsiye bu bilgiyi benimle paylaşan ahmet beye teşekkür ederim..
Sana ProShow Gold 2.5 tavsiye ediyorum. google'da felan arat bulursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme