Şimdi Ara

çok ilginç donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sorunu yazarak nasıl anlatacağımı pek bilemiyorum ama özet olarak şöyle anlatmaya çalışayım; herhangi bir sayfa açtığımda (explorer veya belgelerim mesela farketmiyor), adres çubuğuna adres girerken ve özellikle mouse kaydırma çubuğunu kullanırken yaklaşık 5-6 saniyelik donma yaşıyorum. bide ilginç bişey daha bazen internet sayfasında hiçbişey yapmadığım halde (mesela bir yazı akarken) donma oluyor ve mouse'u hareket ettirdiğim zaman anlam veremediğim şekilde geçiyor (sadece mouse hareket ettirdiğimde geçiyor) aklıma gelen tüm driver ları ve update leri kaldırıp tekrar kurdum ama bi türlü sorunu çözemedim. neden olabileceğine dair fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
    1.not : yeni bir harddisk aldım ve eskisiyle beraber kullanıyorum. eskisine format atıp windows u yenisine kurdum. bu sorunda bundan sonra oldu.alakası varmıdır bilmiyorum
    2.not : mouse ve klavyem kablosuz

anlatabildimmi bilmiyorum ama yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• eski hdd ye format atıp yeni hdd ye sistem kurduysan (bu işlemleri de doğru yaptıysan ) sorun buradan kaynaklanmıyor

bence sorunun power yetersizliği

arkadaşımın sisteminde dediklerinin birebir aynısı oluyordu

kasada boşa çalışan fanları ve neon ledleri iptal ettikten sonra takılmalar azaldı

şu an sistem kurulu olmayan hdd yi çıkart ve bilgisayarını yeniden tek hdd ile kullanmaya başla

sorun çözülecek mi kontrol et

bu arada power markanı yazarsan iyi olur
  • hdd ye low level format at ve sonrasında hdd tune ile bad sector tarat derim normal mod da takrra kurulum yap ve dene
    aslında sizin olayda olasılık yüksek ram leride test et derim memtest ile sistemi açar ama biraz yüklendiğğind e sorun çıkarabilir öncelikle ram leri dene derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.