Arkadaşımdan aldığım flashdiski birkaç şey atmak için bilgisayarıma taktım ve o şekilde bilgisayara virüs girdi.Virüsün işleyişi şöyle.Şimdi "a" diye bir klasör var diyelim.Bu klasörün içinde 500 mb lık bir şey bile olsa o a klasörünün içine bir kez girdikten sonra onun boyutunu 37 kb olarak gösteriyor.Ama girmediğim zaman normal boyutunu gösteriyor.c ve d şeklinde ikiye bölünmüş harddiskimdeki c yi formatladım fakat sorun çözülmedi.Bir sürü spy,antivirüs vb. gibi şeyler denememe rağmen sonuç alamadım.Daha sonra d deki bütün bilgilerimi yedekleyerek d diskini biçimlendirdim ve daha sonra da c yi yeniden formatladım.Bu sefer sorun gitmişti.Fakat o yedeklediğim dvdlerden bir şey bilgisayara kopyaladığımda yeniden bilgisayarım virüsli hale geldi.Şimdi benim yedeklediğim dvdlerde çok önemli dosyalarım var bunları virüsten kurtarmam lazım.Siz ne öneriyorsunuz acaba bu durum karşısında?Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..
www.free-av.com buradaki Clasic versiyonu indir. Updatelerini yap. Daha sonra tarat.