Şimdi Ara

Çok İyi Low Kick Atabilmek İçin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oldum olası por pramuk'un low kicklerine hayran kalmışımdır.Bildiğin pala gibi kesiyor adamın bacağını.Benim bildiğim yerdeki ayak topuğunu tekmeyi atarken çevirirsin ve tekmeyi omuz ve vücudu döndürerek basarsın.Tam kaval bölgesiyle.Bu tekniğimi çok daha iyi hale getirmek istiyorum.Nası çalışmalar yapmalıyım? Nelere dikkat etmeliyim ?

• Tekmeyi middle kick atar gibi vöyle delici tarzda değilde ezici vurucaksın yani vurdugun zaman tekme bacagı geldiği zaman baskı uygulayacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Hocam tekmeyi tam bacağın ince yerine vurman lazım. Yani diz kapağının yanında biraz ince bir bölge var, orası çok acıtıyor. Şu maçada bakabilirsin.

Özellikle 2.31 çok iyiydi, tam dediğim yere atmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 7 Şubat 2014; 14:12:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Hocam tekmeyi tam bacağın ince yerine vurman lazım. Yani diz kapağının yanında biraz ince bir bölge var, orası çok acıtıyor. Şu maçada bakabilirsin.

Özellikle 2.31 çok iyiydi, tam dediğim yere atmış.

Haklisin elimle bi vurdum direk uyusuyor kemiğe yakin bi bölge cok hassas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belden çeviriceksin buakawa bende hastayım ama tabi adam yılların sporcusu biz acemi kalıyoruz zamanla vuruşlar onun gibi olacak ama belden dön ayağını tam otuttur sert değilde sağlam vur anladınmı şimdi burdan anlatmak zor oluyor vururken belini çevir ve sakın antremanda vururken gardını düşürme öyle alışırsın maçtada gardın açık kalır
  • Baltayla ağaç keser gibi çam yarması adamı low kicklerle devirmiş. Helal olsun demek düşer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.