Şimdi Ara

çok kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf sıralamam 100 binlerde tm ise 67 78 arası gıda müh,çevre müh,şehir planlama gibi bölümler tutuyor yani daha var tabi. ama ben zaten senenin başından beri ne istediğimi bilmiyordum hala da bilmiyorum. mezuna mı kalsam yoksa tercih yapsam mı ve nereleri tercih yapsam hiç bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz?? çevremdekiler zaten istediğin kesin bi şey yoktu seneye kalıp ne yapıcan diyor. açıkçası sene içinde çalışabilir miyim onu da bilmiyorum tabi yani kafam çok çok karışık...

• Kalbinden ne geçiyorsa onu oku. Yok mantıklı bir tercih yapmak istiyorum bitirince işsiz kalmadan işe girmek istiyorum yada devlete girmek istiyorum diyorsan, mf olarak hemşirelik ve ilk öğrt. mat. öğretmenliğine bak bi göz at. 1 sene önemli bir süre ama çalışırım çok aşağılara sıramı çekerim diyorsan mezuna kal.
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    önerin için teşekkür ederim öncelikle :) hemşirelik ben de düşündüm ama korkuyorum açıkçası biraz yapabilir miyim diye kan tutmaz beni ama görünce içim gıcık oluyor bir de sağlık lisesine gidip de hemşire de olunuyor bense and lisesinde okudum yani boş yere mi okudun 4 seneyi diyorum kendi kendime. peki yazdığım müh. hakkında ne düşünüyosun iş olanakları bakımından?
  • marymarymary1997 M kullanıcısına yanıt
    Artık lise mezunları hemşire olamayacak, 4 yıllık fakülte okumaları gerekiyor. Yönetmelik değiştirildi lisede okuyanlar hemşire yardımcısı adı altında mezun olacaklar.
    Gıda mühendisliği mezunu çok, iş bulma durumu zor, devlete memur olarak atanması için yeterli kadrolar verilmiyor çok yüksek puanlarla atanılıyor.
    Çevre Mühendisliği gıdadan farkı yok aynı gibi. Şehir bölge plancısı bunlar arasında en iyi seçenek gibi duruyor, tabi bunlar bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.