Şimdi Ara

çok kararsızım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

21 yaşında üni öğrencisiyim.benzinli arabamı sattım ve dizel bir araba almaya karar verdim.40.000tl ye kadar hb veya coupe tipi dizel araba bakıyorum ama kafam inanılmaz derecede karıştı. volvo c30 bakıyorum ama km'ler çok yüksek şuanki araçlarda. ford focus hb bakıyorum ve onların da titaniumlarının en alınırı 38lira ve mayısda kasası yenilenecek. alfa mitoyu beğeniyorum ama çok ufak gibi görünüyor ve giulietta çıktıkan sonra gözden düştü biraz sanki.keşke giulietta alabilecek param olsa bir dakika düşünmezdim ama malesef bütçe belli renault,kia,fiat,seat falan düşünmüyorum.he ford bunlardan çokmu farklı olcak derseniz focus'u bir megane'dan,kia ceed'den,leon'dan daha kaliteli buluyorum.

siz olsaydınız ne yapardınız? 40.000km'yi geçmemiş,yakışıklı bir dizel önerebilirmisiniz? ya da c30,focus,mito üçlüsünden ne önerirsiniz?

• mito gayet efendi şık bir araba kanımca benzinli 2.el alabilirsiniz o paraya, ancak dizeli yok mitoların, yeni kasa astralar çok iyi ama fiyatı sizi aşıyo sanırsam.elinizde ki parayla 2008 sonrası focus hb tdci tit. rahatlıkla alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

mito gayet efendi şık bir araba kanımca benzinli 2.el alabilirsiniz o paraya, ancak dizeli yok mitoların, yeni kasa astralar çok iyi ama fiyatı sizi aşıyo sanırsam.elinizde ki parayla 2008 sonrası focus hb tdci tit. rahatlıkla alabilirsiniz.

mitolarında ikinci eli var. sahibinden'de 5900kmde mito 42500tl mesela.ama mitoya binmedim hiç açıkcası. ebat olarak nasıldır bilmiyorum.ayrıca astraların ikinci elleri fiyat olarak benim düşündüğüm seviyelerde. ancak çok hantal olduğunu söylüyorlar. o yüzden biraz uzak duruyorum açıkcası. yoksa iç ve dış dizayn olarak içlerindeki en iyisi bence..
  • tip olarak dikkat çeksin istiyorsan Volvo C30 öneririm 1.6D motoru ile yakıt açısındanda ekonomik bir araç :)
  • renault takıntın olmasaydı megane hb de güzel seçim olurdu 1.5dCi
  • Focus
  • yeni astra dizel çok mu hantaldır peki?yada sorunlu bir arabamıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

renault takıntın olmasaydı megane hb de güzel seçim olurdu 1.5dCi

• quote:

Orijinalden alıntı: essien

quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

mito gayet efendi şık bir araba kanımca benzinli 2.el alabilirsiniz o paraya, ancak dizeli yok mitoların, yeni kasa astralar çok iyi ama fiyatı sizi aşıyo sanırsam.elinizde ki parayla 2008 sonrası focus hb tdci tit. rahatlıkla alabilirsiniz.

mitolarında ikinci eli var. sahibinden'de 5900kmde mito 42500tl mesela.ama mitoya binmedim hiç açıkcası. ebat olarak nasıldır bilmiyorum.ayrıca astraların ikinci elleri fiyat olarak benim düşündüğüm seviyelerde. ancak çok hantal olduğunu söylüyorlar. o yüzden biraz uzak duruyorum açıkcası. yoksa iç ve dış dizayn olarak içlerindeki en iyisi bence..

mitonun dizeli de varmış bugun öğrendim,söylenenlere bakmak yerine test sürüşü yapmanız daha sağlıklı olacaktır,herkes bir şeyler diyor yakın arkadaslarımdan biri sürmüş olduğum yeni kasa civic'in hantal tepkisiz olduğunu söyledi ama bence öyle değil,ancak sizin yerinizde olsam mito ,astra ve focus ile test sürüşü yapardım,yeni astrayı alır gelirdim ama büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecubamojito -- 13 Ocak 2011; 16:40:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.