Şimdi Ara

Çok karmaşık bir durum içerisindeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi ben PS4 alalı 5-6 ay oluyor 6-7 oyunum var ve as hesabım TR

sonra US hesabıma bir bakayım dedim store a baktım oyunlar 60 dolar

zaten 180 lira olan oyunlar 210 liraya çıkmış bu fırsatı kaçırmak istemem

Sorum şu

Bir oyuna 60 dolar ödemek ve TR hesabımda online oynamak istiyorum

nasıl yaparım?

Edit:en karlı şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abatrow1907 -- 20 Haziran 2014; 17:37:10 >

• Yeni us hesap acip oyunu alin ana heaap yapın oynayin. Veya forumdan primary hak alin oynayin daha ucuza gelir.

Us psnden oyun almak icin amazon'dan psn card almaniz gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 20 Haziran 2014; 17:39:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Yeni us hesap acip oyunu alin ana heaap yapın oynayin. Veya forumdan primary hak alin oynayin daha ucuza gelir.

Us psnden oyun almak icin amazon'dan psn card almaniz gerek.

peki plus işini napacağız hangisine almam lazım
  • Hocam eğer primary hesapsanız tüm psn'lerden online oynarsanız diye biliyorum ama bir sormak lazım
  • abatrow1907 kullanıcısına yanıt
    Bir makinede bir plus yetiyor diye biliyorum. Tr hesabinizda plus devam etsin, siz online oynabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Bir makinede bir plus yetiyor diye biliyorum. Tr hesabinizda plus devam etsin, siz online oynabilirsiniz.

ama eğer amerikan hesabında plus yoksa ve ordan alırsam türk hesabına geçip açmaya çalışınca "bu uygulamayı sadece lisans sahibi kullanıcılar açabilir" diye bir yazı gelmesinden korkuyorum
  • abatrow1907 kullanıcısına yanıt
    Bir sikinti olmaz , ben hep us store dan aliyorum oyunlari , ama ana hesabim tr . Us den alip tr de oynuyorum .ayriyetten 1 ps4 te primary bir hesapta Plus varsa diger hesaplarda bundan faydalanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyu -- 15 Temmuz 2014; 18:33:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediğiniz çok iyi bişey güzel bilgi teşekkürler
  • Baya karışıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: abatrow1907

ama eğer amerikan hesabında plus yoksa ve ordan alırsam türk hesabına geçip açmaya çalışınca "bu uygulamayı sadece lisans sahibi kullanıcılar açabilir" diye bir yazı gelmesinden korkuyorum

Selam. Hocam siz epey bir geç kalmışsınız. Ben 6 aydır bu şekilde kullanıyorum zaten. Çoğu oyunu us psn den aldım. 60 dolar verip almak varken neden daha fazla verelim ?
    Lisans hatası vermiyor. Ben 6 aydır bu şekilde kullanıyorum. Oyunları us psn hesabımla alıyorum download başlatıyorum sonra tr hesabıma geçiyorum. Oyun indiğindede tr psn hesabımla oynuyorum. TR psn hesabımda plus aboneliği var online oynarkende sorun olmuyor.
    Birde ikinci eli öneririm. Kutulu oyunlar çok daha uyguna gelecektir. Us psne 60 dolar vereceğimize oyunu 2.el 90 - 100 arası almak ve sonra bu oyunları satıp oynamadığımız diğer oyunları almak veya takaslamak daha uygun gelecektir. Forumdaki 2.el bölümünüde inceleyin.

• Hiç riske girme bence git 2.el al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.