Şimdi Ara

ÇOK KORKUYORUM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam 860 lira maaş alıyor annem ev hanımı lisede okuyan bir kardeşim var evimiz var depremden dolayı verdi devlet bir de Toros var senelik 60 lira vergisi ben de diş hekimliği için il dışına gideceğim sizce burs ve yurt çıkar mı bölüm çok zor olduğundan öncelikle yüksek ücretli dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmara41 -- 15 Ağustos 2013; 23:35:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl işliyor bilmiyorum ama vakıf burslarını bi' araştır istersen
  • hocam sanada çıkmıyorsa Allah bu devletin .....
    inşallah çıkar kardeşim
  • . vallahi gerçekten sanada çıkmayacaksa Allah bu devleti nasıl biliyorsa öyle yapsın .
  • kardeşim çıkmazsa kredi çıkar sonra ödersin.
  • inşallah çıkar ama olmadı karşılıklı alırsın
  • iş adamları derneklerine falan basvur . fabrikalar da veriyor . onlara da bi sor bakalım . deprem gibi özel bi durumun olduğunu da açıklarsın . durumunuzu daha açık ifade etmek için . Allah yardımcın olsun kardeşim . olmadı lcw'ye falan basvurur haftasonları çalışırsın eline bayram dönemlerinde de güzel paralar geçer .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 860 liraya nasıl canlı kalabiliyorsunuz anlayamıyorum ? Lüks ülkesinde yaşıyoruz bir de.
  • Allah yardımcın olsun, Benim babam cilacı 2500 maaş alıyor bir kitap parası vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: marmara41

Babam 860 lira maaş alıyor annem ev hanımı lisede okuyan bir kardeşim var evimiz var depremden dolayı verdi devlet bir de Toros var senelik 60 lira vergisi ben de diş hekimliği için il dışına gideceğim sizce burs ve yurt çıkar mı bölüm çok zor olduğundan öncelikle yüksek ücretli dedim

Üniversitede burs veren bir suru kisi oluyormus az veya cok. Bunlari arastirip cesitli yerlerden burslar alabilirsin kyk ya bile ihtiyacin olmayabilir. Dert etme mutlaka bir suru burs alirsin. Allah yardimcin olsun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: marmara41

Babam 860 lira maaş alıyor annem ev hanımı lisede okuyan bir kardeşim var evimiz var depremden dolayı verdi devlet bir de Toros var senelik 60 lira vergisi ben de diş hekimliği için il dışına gideceğim sizce burs ve yurt çıkar mı bölüm çok zor olduğundan öncelikle yüksek ücretli dedim

%100 bir yerden burs çıkar her yere başvur.yurt kesin çıkar zaten endişelenme nerelisin bu arada ona göre ?
  • 9-) Konu başlıklarının açtığınız konunun içeriği ile ilgili olmasına özen gösteriniz. Konuları, lütfen ait oldukları alt bölümlere açınız. Bölüm ve başlık ihlali yapılan konular kilitlenecektir.

|| Eğitim ve Sınavlar Bölümü Kuralları ||
    http://forum.donanimhaber.com/m_75186677/tm.htm

Lütfen bölüm kurallarını okuyunuz. Konularınızı uygun başlıklarla anlaşılabilir bir içerikle lütfen ait oldukları bölümlere açınız.
    Konu açmadan önce arama özelliğini kullanarak benzer ve güncel bir konu bulunup bulunmadığını araştırınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.