Şimdi Ara

Psikolojik rahatsızlığımın olmasından çok korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ted Bundy Arkadaşımızın konusunu okudum, bu belirtilerin aynıları bende de var.
    Her şeyi bir kenara bırakıp kendimi anlatayım, ben gerçekten duygu ve karakter geçişleri üst düzey olan bir insanım. Sabah şarkı söyleyerek dans ederken, akşamı kendimi yatakta kötü hisseder bir şekilde buluyorum.
    Genel olarak kendimi inanılmaz üstün hissediyorum, güvenim o kadar tam ki, sırf insanlar'ın beni görüp beğenmelerini düşünmek için dışarı çıkıp boş boş dolandığım oluyor. Bazı zaman kendimi en aşağlık şekilde hissediyorum elimden gelse bütün bedenimi kapar öyle gezerim sokakta. Çevremde olmuş olan insanlar, inanılmaz derecede egoist olduğumu söylüyor, geçmişte hal ve davranışlarımı düşününce her insana farklı şekilde davrandığım ve farklı farklı kişiliklerde bir izlenim bıraktığımı anlayabiliyorum.

Enerji halim o kadar çok değişiyor ki, bazen tanıştığım insanlara keşke beni bundan 1 ay, 1 gün,1 hafta vsvs önce tanısaydın diyorum. Bu tür bir hastalığımın olmasından çok korkuyorum
    Ayrıca ben hiç bir şey yapmayan birisiyim (gerçekten yapmak istediğim hiç bir şeyi yapmıyorum) bir alakası var mı bilmiyorum ama bunun da psikolojik bir rahatsızlıkla ilgili olduğunu düşünmeye başladım.

• En son yaşadığm ilişkide, kız'a her gün farklı davranıyordum, günden güne değişen şeylere kendim bile şaşırıyordum
    hiç anlam veremediğim bir şekilde aileme, çevreme herkese her gün farklı davrandığımı anladım
  • Sen bu rahatsızlığın olduğunun zaten farkındasın. Psikoloğa gidip seviyesi hakkında bilgi sahibi olmalısın. Geçmiş olsun

Seni hatırladım bu arada. Kullanıcı adından. Şarkı ile ilgili bir konu açmıştın, ben de ne kadar psikopat sözleri var demiştim, klipte psikopatçaydı.(bu paragrafın konu ile alakası yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canın sıkılınca o an istediğin şekle bürünüyorsun sadece olan bu . Bir tür farklı eğlenme şekli. Bu bir hastalık değil kişilik.
  • Korkma hocam doktora git anlat durumunu psikolojik rahatsizliklar duzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Sen bu rahatsızlığın olduğunun zaten farkındasın. Psikoloğa gidip seviyesi hakkında bilgi sahibi olmalısın. Geçmiş olsun

Seni hatırladım bu arada. Kullanıcı adından. Şarkı ile ilgili bir konu açmıştın, ben de ne kadar psikopat sözleri var demiştim, klipte psikopatçaydı.(bu paragrafın konu ile alakası yok)

aslında beni zaten bir çoğunuz tanıyorsunuzdur gerçek nickim podkayfom

Açık konuşmak gerekirse böyle bir rahatsızlığımın olmasından korktuğum falan yok, dümen yaptım korkmuyorum kesinlikle
    böyle bir rahatsızlığım varsa bile, eninde sonunda kendime bir sıfat takarım ve ben şöyleyim diyebilirim.
    Aksine istiyorum

• Düşünce akışımı takip ettiiğimde bu ruh halimi değiştiren şeyler; gördüğüm duyduğum ve aynı zamanda bu gördüğüm duyduğum şeyleri bir zaman dilimi ile kodlayınca garip değişimler elde edebiliyorum. Geçmişi gözlediğim zaman mutlu olduğum an aklıma geliyor ve umutlanıyorum aynı dakika içerisinde bile isteye mutsuz olduğum bir zaman dilimini aklıma getirip daha değişik bir ruh haline giriyorum. Hatta yaptığım şeyleri öyle bir biçimde kodluyorum ki, attığım adımı atarken mutluysam o adımı attığım aklıma gelince seviniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynısı bende de var. Ama geceleri insanlara genelde efkar basarmış karanlık ve sessizlikten ondan da olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

Aynısı bende de var. Ama geceleri insanlara genelde efkar basarmış karanlık ve sessizlikten ondan da olabilir.

İnanır mısınız bilmiyorum ama şuan kendime gayet inanıyorum, mutlu hissediyorum.
    30-40 dakika önce bitik bir şekilde hissediyyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad Hatter

quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

Aynısı bende de var. Ama geceleri insanlara genelde efkar basarmış karanlık ve sessizlikten ondan da olabilir.

İnanır mısınız bilmiyorum ama şuan kendime gayet inanıyorum, mutlu hissediyorum.
    30-40 dakika önce bitik bir şekilde hissediyyordum

Benim her zaman gündüz iyi gece berbat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.