Şimdi Ara

Çok korkuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rüyalarımda herzaman banyoda kendimi ağlayarak görüyorum yada kendimi yatakta uyrken görüyorum ve normal hayattada çok rahatsız ediliyorum ama bir varlık dışında her gece kavustan uyanıyorum annem babam herkes başıma toplanıyor
    artık bıktım annem hocoya götürelim bi dedi seni ne yapmam gerek pskilla da gitcem neyle ilgili olablir bu .

• Kafana bir şeyi takıyorsundur. Tecrübeyle sabit insan kafasına neyi takarsa rüyasında onunla ilgili şeyler görür. Relax ol,eğlen azcık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla korku izledimdenmi acaba :D
  • 2014 yılındayız hoca mı kaldı ? Hocayı filan bırakın psikoloğa git bakalım ne diyecek olmadı o seni psikiyatriye yönlendirir.
  • Dostum tamamen sende biter iş bilinçaltını iyi kullanırsan düzelicekdir

• quote:

Orijinalden alıntı: misakikun07

rüyalarımda herzaman banyoda kendimi ağlayarak görüyorum yada kendimi yatakta uyrken görüyorum ve normal hayattada çok rahatsız ediliyorum ama bir varlık dışında her gece kavustan uyanıyorum annem babam herkes başıma toplanıyor
    artık bıktım annem hocoya götürelim bi dedi seni ne yapmam gerek pskilla da gitcem neyle ilgili olablir bu .

Kabus cok goruyorsan hastalıkdan olur yada psikolojin bozuk oldugundan olur bence.bende kucukken karincalari calosirksn görurdum ve o alan o kadar kucuk gelirdiki korkardim.

En sonda hasta oldugum bir gun kalktim annemi cagirmistim cok hizli yuruyor gibi geliyordu yavas yuru diyip djruyordum. Tavsiyem yatmadan bir kac dua oku daha rahat uyursun

• Öncelikle psikolojikmi değilmi anlamak için bir doktora gidin, eğer değilse..

http://m.youtube.com/watch?v=jigFIftHYU4

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk olarak içimde bişey yok ben benim yani musallat olan kimsede yok :D arkadaşlarla şakasına oyle ruh çağırma felan yapıoz ama çok salakca bişey psikolojik galiba.
  • http://www.youtube.com/watch?v=B89cdhA86ak bu video doğruysa allah kimsenin başına vermesin
  • Çocukken bendede olurdu. Bizimkiler korkutuyorlar diyolar kim korkutuyo bilinmez ama. Ağlayarak uyanırdım geceleri.Eski adı korkutma şimdiki adı gece terörü.Annem fln yatakta ekmek nimet vb varsa korkuturlar derdi.Doğru aslında.Gözyaşı felanda dahil.Yatakta ekmek kırıntısı felan varmı bakın.Ayrıca odada resim varsa duvara asılmış poster vb. Kaldırın.

• ara sıra cenabet yatıom ondanmı acaba :D
  • Şu rukye ayetlerini bir dinle bakalım, eğer rahatsız oluyorsan sende musallat var demektir

http://m.youtube.com/watch?v=Z506SXgjbz0

• dilim geri kaçar gibi oldu içimde kıpırtı oldu ama bilmiyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: misakikun07

dilim geri kaçar gibi oldu içimde kıpırtı oldu ama bilmiyorum ya

Psikolojik şartlanmada olabilir tam olarak anlayana kadar aralıklı olarak dinle bakalım yanında biri olsun seni dinlerken izlesin titreme felan oluyormu söylesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.